laurmlau Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 politehnica careva? 8-9? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Neata seara! Doi ochisori si aici? /index.php?...p;#entry1367758 Se baga cineva din grupul Militaristilor? O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 nu merge nimeni la arc sau la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 eu unul as prefera Poli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Eu ma uit la meci asa ca nu contati pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 (editat) mama da cati ati iesit...tsss... a si apropo...pt aia 4 care au trecut in seara asta prin politehnica..lasa'ti'o dreacu mai incet in plm ca mai sunt si copchii pe strada..vreti racing...duceti'va la le mans nu in politehnica..sau vreti sa aratati ce tobe aveti voi...puah...poate doar sa va impresionati intre voi..ca publicu a fost dezamagit (si apropo nu stii de unde pleaca un mare par spre a ta viziera si aicinu e vb de mine)...inca o data va dati cu firma'n cap si va plangeti pe urma ca a dat ala peste mine .. ca a facut...ca a dres...plm.. Editat Iulie 30, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 (editat) nihil nove sub sole .. i go ... bye , see you soon ... Am fost in poli , am stat ce am stat si daca am vazut ca nimeni nu apare..................... ce la vie , maybe next time .... Editat Iulie 30, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 mama da cati ati iesit...tsss... eu am scris de mai multe ori, dar nimeni nu a zis nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 30, 2008 Autor Share Postat Iulie 30, 2008 mama da cati ati iesit...tsss... a si apropo...pt aia 4 care au trecut in seara asta prin politehnica..lasa'ti'o dreacu mai incet in plm ca mai sunt si copchii pe strada..vreti racing...duceti'va la le mans nu in politehnica..sau vreti sa aratati ce tobe aveti voi...puah...poate doar sa va impresionati intre voi..ca publicu a fost dezamagit (si apropo nu stii de unde pleaca un mare par spre a ta viziera si aicinu e vb de mine)...inca o data va dati cu firma'n cap si va plangeti pe urma ca a dat ala peste mine .. ca a facut...ca a dres...plm.. Din pacate, degeaba le scrii aici, pt ca nu citesc. Si noi am vazut niste exemplare d-astea frustrate, atunci cand mergeam. Ce sa faci, pentru unii, motorul e un soi de prelungitor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 eu deabea la 10 am ajuns in poli nu era nici unu cu motoru ,copchii nu erau, in schimb erau maidanezi ! se dadeau la mene si am turat motoru ! da tare nu m-am dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Sunt dezamagita ca nu a raspuns nicio fata pe topicul pe care le-am sumonat /index.php?showtopic=247556 Anul trecut au fost mai receptive... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 paispe jur ca vrei sa bagi zazanie intre barbati si femei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 paispe jur ca vrei sa bagi zazanie intre barbati si femei... Jur si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 eu fac juramantul suprem....jur pe rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 ca sa scutim discutiile "...SI TIE PRODIGY" si La multi ani!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 ca sa scutim discutiile "...SI TIE PRODIGY" si La multi ani!! .....hmmmm si ce ma pregateam sa ti scriu serbaneee....... Merci frumos....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 LA MULTI ANI...LU PRODIGY! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Gooooood morning everybody! By the other hand: Stie cineva un mester care sa se priceapa la roti spitate? As vrea sa ii fac o verificare la roti, avem deja 7000 km impreuna Tks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 buna dimineatza LA MULTI ANI PRODIGY........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 La Multi Ani si din partea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) la multi ani amice! desi nu te cunosc..poate o sa am ocazia ..cand o sa dai de baut... (glumeam) la multi ani inca o data!! Editat Iulie 31, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) La Multi Ani! si take it easy Editat Iulie 31, 2008 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 la multi ani amice! desi nu te cunosc..poate o sa am ocazia ..cand o sa dai de baut... (glumeam) la multi ani inca o data!! De ce sa glumesti?? sa dea de baut!! La multi ani, bre!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 La multi ani man... Boon,postez si aici: Care cunosti pe cineva care are VFR800 si e dispus sa i-l lase la o tura,eventual sa ma plimbe o tura(vreau sa-mi fac o idee)...Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate