BBL Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 De ceva vreme ma framanta un gand. Mi-a zis la un moment dat un individ "Cand am devenit neserios am inceput sa ma ingras." Daca e sa fiu sincera cu mine, realizez ca sunt dolofana pentru ca nu imi gestionez bine mesele, dar totusi ma plang. Cumva, pare sa aiba legatura cu seriozitatea. Ce parere aveti despre legatura dintre a fi gras si a fi neserios? Grasimea nu are legatura cu seriozitatea. Cand eram slab si prigajit eram tare neserios. Acum m-am mai implinit si am devenit om serios. Deci la mine e un pic invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 TEAPAAAAAA.......hai v-am scuipat.....plec in tarile caldeeeee:)) Succese nebanuite si nu-ti zic sa te distrezi...ca doar tu esti "THE FIRESTARTER" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 De ceva vreme ma framanta un gand. Mi-a zis la un moment dat un individ "Cand am devenit neserios am inceput sa ma ingras." Daca e sa fiu sincera cu mine, realizez ca sunt dolofana pentru ca nu imi gestionez bine mesele, dar totusi ma plang. Cumva, pare sa aiba legatura cu seriozitatea. Ce parere aveti despre legatura dintre a fi gras si a fi neserios? ce are laia cu balaia. uita-te la mine ce slab sint si nu sint nici serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Daca e bataie sa anuntati si voi locul, data si ora ca facem intalnire cu aceasta okazie. Eu pariez pe Vlad, ca pe Shinu sunt sanse sa il ia vantul si castiga Vlad prin neprezentare. Io cred ca ma duc la Vlad si-l bat... cu palma pe umar, intind o bere, bag niste scuze si ii zic sa stea mai chill, ca nu merita sa te enervezi pentru pokemoni satanisti creeatori de scandaluri like je Make love not war! N-am cu cine ac a mea-i la munca Io zic sa te dai cu Vlad si sa terminam dracu cearta asta odata. Nu cred ca se da "reising". Pare cam serios si rigid, sau asa il vad eu De ceva vreme ma framanta un gand. Mi-a zis la un moment dat un individ"Cand am devenit neserios am inceput sa ma ingras." Daca e sa fiu sincera cu mine, realizez ca sunt dolofana pentru ca nu imi gestionez bine mesele, dar totusi ma plang. Cumva, pare sa aiba legatura cu seriozitatea. Ce parere aveti despre legatura dintre a fi gras si a fi neserios? N-au nici o legatura. Si oricum tu esti foarte ok asa cum esti. Ziceam eu mai multe da' mi-e ca dorm pe strada diseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Un mare LOL ancuta....sper ca nu ai ignorat postul cu Andreea Task-ul a fost memorat. In sufletul meu sunt un computerici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Io cred ca ma duc la Vlad si-l bat... cu palma pe umar, intind o bere, bag niste scuze si ii zicsa stea mai chill, ca nu merita sa te enervezi pentru pokemoni satanisti creeatori de scandaluri like je N-am cu cine ac a mea-i la munca Nu cred ca se da "reising". Pare cam serios si rigid, sau asa il vad eu N-au nici o legatura. Si oricum tu esti foarte ok asa cum esti. Ziceam eu mai multe da' mi-e ca dorm pe strada diseara Opaaaa Pustiu + Anca14 = LOVE ) Task-ul a fost memorat. In sufletul meu sunt un computerici. daca nu implementezi ceva te .......ce vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 daca nu implementezi ceva te .......ce vrei tu Imi batjocoresti trupul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 mda... continuati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 mda... continuati... Ai schimbat vorba, nu-i corect Opaaaa Pustiu + Anca14 = LOVE ) Taci bah, vrei sa dorm pe motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 mda... continuati... ce iti mai fac mobrele? in ce stadiu mai sint? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 ce iti mai fac mobrele?in ce stadiu mai sint? o mobra asteapta sa-i pun tobele si legat electrica, iar cealalta are motorul demontat aproape complet (la munca). o veste buna ar fi ca aia cu cadrul modificat a fost inmatriculata de fostul proprietar gata modificata! si cu putin noroc (aka bani) mai fac niste completari si la DKW!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) Nu cred ca se da "reising". Pare cam serios si rigid, sau asa il vad eu Ei, doar par Stiu un loc pe la Siriu... si altul pe la Padurea Bogatii, asa de dat mai pe serpentine, si ar mai fi unul super, 50 km de serpentine, in Cheile Cernei, dar e ceva mai departe. Daca vrei, mergem. BTW, nu e o provocare, e o invitatie. Eu oricum ies din oras in fecare wknd. Wkndul asta ma duc sa testez niste serpentine la Veliko Tarnovo Editat August 7, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Ei, doar par Stiu un loc pe la Siriu... si altul pe la Padurea Bogatii, asa de dat mai pe serpentine, si ar mai fi unul super, 50 km de serpentine, in Cheile Cernei, dar e ceva mai departe. Daca vrei, mergem. BTW, nu e o provocare, e o invitatie. Eu oricum ies din oras in fecare wknd. Wkndul asta ma duc sa testez niste serpentine la Veliko Tarnovo Vld sa nu fii putin dezamagit. Eu am fost si sunt prea putine serpentine, in schimb drum drept cat cuprinde. Daca vrei sa ramai peste noapte iti pot da si niste adrese sa-ti faci rezervare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Vld sa nu fii putin dezamagit. Eu am fost si sunt prea putine serpentine, in schimb drum drept cat cuprinde. Daca vrei sa ramai peste noapte iti pot da si niste adrese sa-ti faci rezervare. Multumesc frumos, am rezervat ceva. Ma duc mai mult de relax, dar daca tot sunt pe acolo, am ochit pe harta niste drumuri Sa vedem ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 OK - discutie noua : unde naibii iesim in weekend? Deja classic_vld a venit cu o propunere. Nu stiu daca lucreaza iubi in weekend... Fara ea vin, da' cu pasagera la drum lung mi-e un picut aiurea. Incep sa pierd tot mai mult din curajul nebun care l-am avut la inceput si sa devin tot mai precaut. So, daca munceste iubi, count me in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 In drumul spre Veliko Tarnovo veti intalni multe radare puse exact in curbe, dupa semnul de limitare a vitezei la 60km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 am gasit unul care face silencer-uri. m-as duce pina acolo sa vad ce si cum si cit costa. e undeva pe prelungirea ghencea. mai e cineva interesat sa mearga diseara? /index.php?showtopic=250711 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 In drumul spre Veliko Tarnovo veti intalni multe radare puse exact in curbe, dupa semnul de limitare a vitezei la 60km/h. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Am vb cu omul cu zgomotul si acum e in vacanta in Spania. Se intoarce pe 17 si bagam masuratori. Niste beri la om si gata. E tovaras bun de-al meu. Pentru cei care nu stiu e vb de firma care a vandut o parte din sonometre la RAR. Nu il injurati, omul isi face doar meseria si isi vinde marfa. Daca vedeti Bruel&Kjaer scris pe aparat inseamna ce e de la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 BBL mergi sa ne interesam de silencerele alea? Am vb cu omul cu zgomotul si acum e in vacanta in Spania. Se intoarce pe 17 si bagam masuratori. Niste beri la om si gata. E tovaras bun de-al meu. Pentru cei care nu stiu e vb de firma care a vandut o parte din sonometre la RAR. Nu il injurati, omul isi face doar meseria si isi vinde marfa. Daca vedeti Bruel&Kjaer scris pe aparat inseamna ce e de la el. bere dau pt masuratori, da mi-as face si un silencer pt siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 BBL mergi sa ne interesam de silencerele alea? bere dau pt masuratori, da mi-as face si un silencer pt siguranta Daca mergem azi pot doar pana in 6 jumate. Daca nu azi mergem oricand. Am testat acum la 6000 rpm si cred ca e mai mult de 90 dB. Daca nu e prea scump m-ar tenta sa stau linistit. Vad tot mai multi oameni pe topicul de Militari. Welcome everybody. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 eu plec pe la 5 fara 10 din pipera. si pina in 6 sint in militari. si ala e pe prelungirea ghencea, deci ne-am incadra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 WEu acum m-am trezit am citit vro ora ca sa ajung la ultima pagina , si m-am mai amuzaaat . E mai fain decat sa citesti ziaru cand te trezesti desii nu fac asta. SHINU FOR PRESIDENT in DORK CITY !! Noh stricati bunatate de forum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 Hmmmmmm... ieri am vazut pe un forum dar nu mai stiu pe unde care sunt limitele de Db permise ! Am retinut ca se incadreaza intre 71 Db si 81 Db sau 85 Db ! Nu stiu sigur daca erau datele extrase din lege sau nu ! Daca gasesc las link-ul! Sa aveti o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 mi s-a furat azi o statie totala SOKKIA 630, in valoare de 7 mii euro, zona kaufland colentina. aparatul se afla intr-o cutie voluminoasa, portocalie, pe care scrie EUROLAND. daca puteti oferii vreo informatie, ofer recompensa. rechinu .0728320091 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate