jordy Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Iti dai seama ca e dubios FB asa msitu cu gume vechi Numa' pt clienti fideli de ce doar pt clienti fideli? e cumva interzis pt altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Uita-te ce smilley am pus dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Uita-te ce smilley am pus dupa si eu am pus acelasi smilley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Wrong - al meu e rolleyes - adica-mi dau ochii peste cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Wrong - al meu e rolleyes - adica-mi dau ochii peste cap poti sa ti-i dai peste cap ca la masinute, tot smilley e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 si eu am pus acelasi smilley SEE? ^^^^^^^^^^ poti sa ti-i dai peste cap ca la masinute, tot smilley e Da dar nu este cum ai spus tu mai sus, adica acelasi. ^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) SEE? ^^^^^^^^^^ Da dar nu este cum ai spus tu mai sus, adica acelasi. ^^ fleosc Editat August 8, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Yup. Tru Da-mi palce sunetul asta, dunno why.. se iese azi sau nu ? hai mah copii ca ma apuca depresiile daca stau in casa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Yup. Tru Da-mi palce sunetul asta, dunno why.. se iese azi sau nu ? hai mah copii ca ma apuca depresiile daca stau in casa... si dc se iese, pe la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 si dc se iese, pe la ce ora? Copii, va roaga shinu, nr voastre de tel pe pm ca nu mai am.. Care, ale cui!? TOATE!! pup iu ol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 nhe vedem prin politehnica care vreti sa veniti ! ne cautam si ne gasim pe acolo asa ca daca vedeti pe unii cu motoare opriti si intrebati nu fiti timizi pe la 8 asa acu estem eu cu hornet rosu laur cu cbr negru si shinu cu cbr galben-negru, ne cautam in poli !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 (editat) ok. poli. Editat August 8, 2008 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 eu zic pas ca plec la galati in seara asta si miine dimineata in vama veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 eu zic pas ca plec la galati in seara asta si miine dimineata in vama veche Si eu zic pas azi! Va pup si week end placut! Ne vedem duminica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 acu 5 min am ajuns acasa si i-am indoit uneia oglinda de la masina la semafor,daca aia nu sa dat la o parte m-am bagat eu =)))) i-am luat-o cu ghidonu deci mobra nare nici pe dracu da ma facut aia in toate felurile =)) metoda noua de agatat....oglinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 acu 5 min am ajuns acasa si i-am indoit uneia oglinda de la masina la semafor,daca aia nu sa dat la o parte m-am bagat eu =)))) i-am luat-o cu ghidonu deci mobra nare nici pe dracu da ma facut aia in toate felurile =)) metoda noua de agatat....oglinzi Urat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 je s-a dat cu scuteru'...naspa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 (editat) Je a facut accident: 50 kmh, luat un cablu dintr-o intersectie cu gatu. Era la nivelul gatului meu, eu am facut 360 grade in aer in jurul lui, iubi cazut jos.. Iubi are o entorsa laba picior drept. Eu am ambele labe entorsate, genunchi stang polizat, sold stang la fel. Ahh, da si gatul zgariat si o aduncitura in el la limita taierii. Adica daca aveam 60 kmh eram decapitat Mobra praf, nu pot descrie, dauna totala, n-am casco (in 92) dar am RCA. In 2 sapt sunt sanatos, mobra nu se va putea repara iar eu oricum platesc 5 ani la ea. Stiu, e hilar ca atunci cand o data merg si eu regulamentar sa am accident, da' macar asta a insemnat supravieturea mea - asta fiind viteza legala. Ce sa zic, atentie, atentie, uitati-va si in sus de acum, mergeti slow.. Daca ma puteti ajuta cu ceva sugestii in legatura cu mobra, sunt binevenite. Habar n-am daca mai pot recupera ceva, deja incep sa ma consolez stiind ca a mea cariera de motociclist s-a incheiat la o luna dupa permis.. din cauza unor muncitori incapabili probabil si a unui cablu. Daca nu recuperez nici un leu, alt motor nu-mi pot permite momentan.. Multumesc Laur, celor care mi-au luat motorul (nu mai stiu pe unde a ajuns, eram inca socat cand mi s-a spus) celor ce au venit sa se intereseze, care au fost chiar multi la numar. Multumesc celor care m-au sustinut si au facut tot ce-au putut sa-mi fie mai usor. Multumesc motociclistilor pentru ca mi-au fost aproape, adevarati frati. Multumesc lui iubi ca nu m-a certat si a vazut lucrurile asa cum sunt, fara sa ma invinovateasca si ca ma va sustine in incercarea de a-mi recupera ceva din paguba. Si desigur, multumesc Bunelule ca ma lasi sa traiesc asa cum sunt si ca imi mai arati din cand in cand unde gresesc fara sa ma iei dintre cei vii. Va pupa shinu! Editat August 9, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Je a facut accident: 50 kmh, luat un cablu dintr-o intersectie cu gatu. Era la nivelul gatului meu, eu am facut 360 grade in aer in jurul lui, iubi cazut jos.. Iubi are o entorsa laba picior drept. Eu am ambele labe entorsate, genunchi stang polizat, sold stang la fel. Ahh, da si gatul zgariat si o aduncitura in el la limita taierii. Adica daca aveam 60 kmh eram decapitat Mobra praf, nu pot descrie, dauna totala, n-am casco (in 92) dar am RCA. In 2 sapt sunt sanatos, mobra nu se va putea repara iar eu oricum platesc 5 ani la ea. Stiu, e hilar ca atunci cand o data merg si eu regulamentar sa am accident, da' macar asta a insemnat supravieturea mea - asta fiind viteza legala. Ce sa zic, atentie, atentie, uitati-va si in sus de acum, mergeti slow.. Daca ma puteti ajuta cu ceva sugestii in legatura cu mobra, sunt binevenite. Habar n-am daca mai pot recupera ceva, deja incep sa ma consolez stiind ca a mea cariera de motociclist s-a incheiat la o luna dupa permis.. din cauza unor muncitori incapabili probabil si a unui cablu. Daca nu recuperez nici un leu, alt motor nu-mi pot permite momentan.. Multumesc Laur, celor care mi-au luat motorul (nu mai stiu pe unde a ajuns, eram inca socat cand mi s-a spus) celor ce au venit sa se intereseze, care au fost chiar multi la numar. Multumesc celor care m-au sustinut si au facut tot ce-au putut sa-mi fie mai usor. Multumesc motociclistilor pentru ca mi-au fost aproape, adevarati frati. Multumesc lui iubi ca nu m-a certat si a vazut lucrurile asa cum sunt, fara sa ma invinovateasca si ca ma va sustine in incercarea de a-mi recupera ceva din paguba. Si desigur, multumesc Bunelule ca ma lasi sa traiesc asa cum sunt si ca imi mai arati din cand in cand unde gresesc fara sa ma iei dintre cei vii. Va pupa shinu! Salutari din Londra............ewu si fratello....aici e tare bine...seara 10 grade........mai trebuie umbklat la femei...... Shinule sorry ptr accident...incearca sa afli cine e firma care se ocupa cu cablajele in zona respectiva si da i in judecata si poti casstiga sigur....vb cu ramona te invata ea....succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Da-mi si mie nr Ramonei pe pm ceva, pls. Danke sefule! Distreaza-te si pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 sal all ce mai faceti ? bine mercy, bv mai baeti si fete stie cineva pe cineva care face, construieste SILENCERE pt tobe pt ca: si a pus si baciu una bucata full race muzzy si urla de mama focului, zici ca s-au dezlantuit toti dracii din iad si merg cu garcea dupa mine ALL THE TIME! DAR ZIUA AM VOE NU? habar nu am dar intreb si eu.................................................................................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 (editat) Fetita a dat o Cheie scurta azi Initial am plecat cu un grup spre Sinaia - Predeal, sa ajungem la Sighisoara, dar de la Comarnic incepea coloana kilometrica asa ca grupul a hotarat sa se intoarca in Bucuresti. Eu inainte de Ploiesti am luat-o spre Valenii de Munte si m-am intalnit cu alt grup la Bradet, la potol Editat August 9, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 tare pustiu pe aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 (editat) cred ca azi o sa se intoarca gasca din Bulgaria. Am fost si eu, dar in Albena, ei erau in Obzor. Din pacate nu am reusit sa ne vedem acolo sa stam la o citirica in strainatate. fresh news: acuma sunt aproape de Albena, sunt in drum spre casa Editat August 10, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 Va pupa mama! Am ajuns acum o ora aproape. Ne-am imprastiat pe la casele noastre, da' tre sa povestim, am vazut o gramada de chestii misto si e musai sa mai facem macar o iesire de we. Pupicei! PS: Bulgaria rulz, merita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate