Prodigy Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 MUltumesc pt calcule Kali. calculul nu este corect ......asa ca nu esti buna de politista Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Deci cand vin, aduc foaie si pix 'neata uitucilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 14, 2008 Autor Share Postat August 14, 2008 Refa-l tu, Prodigy, te rog... Io tre sa merg la munca. Uite si puncte de reper, eventual ia din nou posturile la mana si rescrie tot, chiar mi-ar fi de ajutor. - Stella Artois: cu alcool - 6.5, fara alcool - 5.8 - espreso lung - 5.5 - cola - 5.5 - dunhill fine cut -7 - kinley -5.5 - silva bruna - 5,5 - heineken - 7 - beck's - 5.5 - nestea - 5.5 - sauvignon blanc - 27.5 - apa minerala perena - 4.5 - salata de pui - 13 - pizza prosciutto e funghi - 15 Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Nu e chiar ok sa se discute asemenea probleme pe forum, dar se pare ca e necesar. De aici incolo, daca mai iesim in aceasta formula, facem nota separata si asta e... Nu e deloc placut ce se intampla! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 14, 2008 Autor Share Postat August 14, 2008 (editat) Si pentru alte dubii, stai sa ajung la job sa scanez nota... Shin: back off... Editat August 14, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Refa-l tu, Prodigy, te rog... Io tre sa merg la munca. Uite si puncte de reper, eventual ia din nou posturile la mana si rescrie tot, chiar mi-ar fi de ajutor. - Stella Artois: cu alcool - 6.5, fara alcool - 5.8 - espreso lung - 5.5 - cola - 5.5 - dunhill fine cut -7 - kinley -5.5 - silva bruna - 5,5 - heineken - 7 - beck's - 5.5 - nestea - 5.5 - sauvignon blanc - 27.5 - apa minerala perena - 4.5 - salata de pui - 13 - pizza prosciutto e funghi - 15 Succes nu am timp de astfel de activitati.....dar fara sa mi bat capul.....era + 1 heineken la blaze ......plus ceva bani pe care trebuia sa i dea nikole....si cu asta am incheiat sub acesta...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 ca sa nu stau sa citesc tot si sa fac calcule, pana la urma cine e de vina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 ca sa nu stau sa citesc tot si sa fac calcule, pana la urma cine e de vina? Nanook ))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 ca sa nu stau sa citesc tot si sa fac calcule, pana la urma cine e de vina? cei care au lipsit, pentru ca au lipsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 zuzu poate te uiti un pic peste accidentul lui BAshinu' si ii dai un sfat ca sa nu stau sa citesc tot si sa fac calcule, pana la urma cine e de vina? pozele tipu'....lasa carcota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 ok recunosc a fost vina mea eram 1 pic ametit si nu mi-au iesit calculele asa de bine deci prodigy 30 si eu 35 vine un 65 pana la 96 de completat mai am sa-ti dau kali 31 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 14, 2008 Autor Share Postat August 14, 2008 Mama, nu mie trebuie sa-mi dai... Imi pare sincer rau ca a iesit asa, dar trebuia rupta pisica in doua odata si-odata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Da pe mine nu ma deranjaza n-am nimic in potriva am gresit si am fost atentionat . Pai si banii cui ii dau ,ce fac ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 (editat) Da pe mine nu ma deranjaza n-am nimic in potriva am gresit si am fost atentionat . Pai si banii cui ii dau ,ce fac ? mii dai mie.... , si gata incheiati subiectul Editat August 14, 2008 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 mii dai mie.... , si gata incheiati subiectul subiectul cred ca l am incheiat de mult...........so ......fete filme sau baieti??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 La film cu fetele si cu baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 La film cu fetele si cu baietii Adevarul e ca nu am mai fost de cateva luni la cinema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 (editat) Am fost eu la Mumia 3. Nu va duceti. Pai organizam o iesire in grup la film. Macar acolo isi plateste fiecare biletul si nu ies discutii ) 12 User(s) are reading this topic (0 Guests and 3 Anonymous Users) Prodigy, ai cuvantul Editat August 14, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 inchiriati o economista sau o contabila! vaz ca e nevoie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 mda. ma bucur, ca ma bucur, ca am motivele mele sa ma bucur. pfffa, ce filozof sunt, ca ma bucur dar ma bucur, ca nu o sa-mi cereti sa detaliez, de ce ma bucur, ps stat in soare de la 12.00 la 4.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 inchiriati o economista sau o contabila! vaz ca e nevoie! Ma bag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Buburuzo 50% e aranjat vrei tu ,tre sa mai vrem si noi.... Pe unde te prind te contrez, ce dracu crezi ca uit repede ce s-a intamplat la table.....Sunt sigur ca ai facut incantatii aseara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 mda.ma bucur, ca ma bucur, ca am motivele mele sa ma bucur. pfffa, ce filozof sunt, ca ma bucur dar ma bucur, ca nu o sa-mi cereti sa detaliez, de ce ma bucur, ps stat in soare de la 12.00 la 4.00 se observa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Buburuzo 50% e aranjat vrei tu ,tre sa mai vrem si noi....Pe unde te prind te contrez, ce dracu crezi ca uit repede ce s-a intamplat la table.....Sunt sigur ca ai facut incantatii aseara.... Sa inteleg ca ieri Cami a dat lectii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Buburuzo 50% e aranjat vrei tu ,tre sa mai vrem si noi....Pe unde te prind te contrez... Ai vrea matale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate