Kawalore Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Vreau si eu poze de la gratar. Cine are? Cand ajungem acasa de la munca, vin si pozele...Oricum, cele mai sugestive sunt cele cu frigaruile zemuind pe carbuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Cand ajungem acasa de la munca, vin si pozele...Oricum, cele mai sugestive sunt cele cu frigaruile zemuind pe carbuni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) Uite poze cu moto, pt cei ce nu stiu : /index.php?...p;#entry1404486 Ce ziceti? Se face? LE: stiu, arata cam trist, fata de mandretea ce era odinioara, da' o iubesc si am eu grija de ea Editat August 18, 2008 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) Pana mea! Bine ca tocmai am mancat! Altfel muream aici cu grataru` vostru zemuindo-sfaraind. Editat August 18, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Pana mea! Bine ca tocmai am mancat! Altfel muream aici cu grataru` vostru zemuindo-sfaraind. Mie-mi ploua in gura ca inca n-am apucat sa mananc si inca astept raspuns de la colege daca mergem la masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 http://www.heavyriders.ro/index.php?redirTo=noutati.php care sunteti interesati?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Pe mine ma doare capul si nu am chef de nimic! Voi pleca de la munca, ma voi duce acasa si imi voi lua ursuletul in brate sa dorm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 http://www.heavyriders.ro/index.php?redirTo=noutati.php care sunteti interesati?????? nici unul.....!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Pe unde se mai aduna lumea in ultima vreme...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Pe unde se mai aduna lumea in ultima vreme...? Pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 politehnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 politehnica Terase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Pe unde se mai aduna lumea in ultima vreme...? Vrei sa ne faci o vizita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 eeeee terase..ce sa spun...ne adunam pe terasa blocului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Pe net de cand cu accientul lui bashinu...totul e trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Vrei sa ne faci o vizita? Cred ca mai tin minte unde stai... Parca as veni si eu maine seara la un cico... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Cred ca mai tin minte unde stai... Parca as veni si eu maine seara la un cico... Pai atat iti trebuia...sa nu mai stii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Pai atat iti trebuia...sa nu mai stii... Da sefa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Uite poze cu moto, pt cei ce nu stiu : /index.php?...p;#entry1404486Ce ziceti? Se face? Shinule, ti se pare asa grav ca sunt carenele praf. Se face, stai linistit. Fierul e fier, plasticul e plastic. Kawa mic a avut carena fata BUCATI, lateralele zdrente, rezervor indoit, iar acum ai vazut si tu ce frumoasa e Si apropo de plastic, eu am ramas fara permis Dovada expira pe 1 septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 Cum dracu'?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 sal all, ce mai faceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Cum dracu'?... Cum dracu'?... 16.08.208 10:15 DN1 KM107 + 300m COMARNIC A condus motocicleta Kawasaki cu nr. CL.14.ANK pe DN1 din directie Ploiesti Brasov si ajungand in punctul sus mentionat a efectuat manevra de depasire neregulamentara a coloanei de autoturisme trecand peste marcajul longitudinal axial continu circuland pe contrasens. Amenda 200 RON Retinerea permisului de conducere sal all, ce mai faceti? Muncim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 S-au cam pus pulitzaii pe noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 S-au cam pus pulitzaii pe noi Ne-am milogit pe rand atat eu cat si tipul cu care eram, dar nu s-au induplecat ratonii Eu le-am zis ca am nevoie de permis pentru serviciu, ca sunt din Calarasi, dar lucrez in Bucuresti (am viza de flotant pe spatele CI), ca sunt un copil nacajit Iar tipul mi-a raspuns sec: "iar eu sunt de la politie" Ne-a motivat prin faptul ca pe acel sector de drum se intampla foarte frecvent accidente din cauza depasirilor pe contrasens a coloanei (si eu am avut unu acum 2 ani ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Ne-am milogit pe rand atat eu cat si tipul cu care eram, dar nu s-au induplecat ratonii Eu le-am zis ca am nevoie de permis pentru serviciu, ca sunt din Calarasi, dar lucrez in Bucuresti (am viza de flotant pe spatele CI), ca sunt un copil nacajit Iar tipul mi-a raspuns sec: "iar eu sunt de la politie" Ne-a motivat prin faptul ca pe acel sector de drum se intampla foarte frecvent accidente din cauza depasirilor pe contrasens a coloanei (si eu am avut unu acum 2 ani ) Plm...mai multa bafta data aviatoare Aia cu "iar eu sunt de la politie' e priceless O chestie asemanatoare mi-a facut un politist neamt cand m-a oprit anul trecut in Nurenberg...Cand l-am intrebat daca vb engleza mi-a rasp sec "nu...dar vb f bine germana"... Ce dreaqu sa-i mai zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate