Gixu. Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 nu te ai plictisit ma??? eu de 2 zile mor.... Neaaa...visez si eu normal noaptea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) Buna ideea lu' BeBeLu. io frec menta in topografie - cadastru & shit. @nikolaas > nu uit. @14 > nu cred ca gasesc asha ceva, dar o sa ma uit. @banditu mik tb sa mai stam de vorba in legatura cu cust0m-urile Editat August 21, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Hmm...te invidiez...si nu cred ca sunt singura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ÑòàĂŤèĂãðàä Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) o fi bine sa stai degeaba??? Medical? Sanatate, profesore Cum o fi sa ai concediu o luna? Mi-am luat eu concediu 6 luni si la un moment dat e nasol pentru ca toti lucreaza si tu stai degeaba. Nu e ca-n liceu in vacanta stai p-aici, te-am vazut, cand si noi... noi doi mai departe ma uit in spate, ajung la scara la bermude si papuci toti tovarashii p-afara cu berea-n mana si tricou' pe umar si jointu arde, aberam o saptamana. A fost o vremea ca-n povesti @14 > nu cred ca gasesc asha ceva, dar o sa ma uit. Te rog! Multumesc Editat August 21, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Buna ideea lu' BeBeLu.io frec menta in topografie - cadastru & shit. @nikolaas > nu uit. @14 > nu cred ca gasesc asha ceva, dar o sa ma uit. @banditu mik tb sa mai stam de vorba in legatura cu cust0m-urile Thx :*! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Medical? Sanatate, profesore Mi-am luat eu concediu 6 luni si la un moment dat e nasol pentru ca toti lucreaza si tu stai degeaba. Nu e ca-n liceu in vacanta stai p-aici, te-am vazut, cand si noi... noi doi mai departe ma uit in spate, ajung la scara la bermude si papuci toti tovarashii p-afara cu berea-n mana si tricou' pe umar si jointu arde, aberam o saptamana. A fost o vremea ca-n povesti Te rog! Multumesc Exact asta ziceam eu ieri...Nimeni nu merge la plimbare,toata lumea lucreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 @BBL io-s IT-ist, surubaresc computadoare, dekstopuri, laptoape, servere bla bla. Pe scurt tehnician service, decorat HP si DELL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Exact asta ziceam eu ieri...Nimeni nu merge la plimbare,toata lumea lucreaza Eu ma plimb in fiecare zi. Azi de exemplu, am ajuns la birou pe la 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 @BBL io-s IT-ist, surubaresc computadoare, dekstopuri, laptoape, servere bla bla. Pe scurt tehnician service, decorat HP si DELL el e ala care scoate 100 suruburi dintr-un laptop si pune la loc 40 eu vanzari...firma soft.....nu ptr mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Livrari Porsche Vest 2 AUDI .Ma plimb toata ziua cu R8u @banditu mik tb sa mai stam de vorba in legatura cu cust0m-urile Anytime anywhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Livrari Porsche Vest 2 AUDI .Ma plimb toata ziua cu R8u Anytime anywhere pai facem custom...R8 izbitanzid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 pai facem custom...R8 izbitanzid Da-l in masa ca are CASCO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Eu fac din 6-10 ore de material brut o emisiune de 30 min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 si pana la urma face cineva ceva folositor ??? adica ceva ce am putea avea nevoie vreunu vreodata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Eu va vand eu casele si terenurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 si pana la urma face cineva ceva folositor ??? adica ceva ce am putea avea nevoie vreunu vreodata ? adica e vreunul mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 adica e vreunul mecanic ceva de genu asta .avocat ?? politist e vreunu ...ala ar fii bun...pentru cei care taie linia continua @14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 si pana la urma face cineva ceva folositor ??? adica ceva ce am putea avea nevoie vreunu vreodata ? Sigur ca da. Unde ar fi lumea fara emisiuni de "entertainment" ieftin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Sigur ca da. Unde ar fi lumea fara emisiuni de "entertainment" ieftin ? Pentru ce post lucrezi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Freelancer. Lucrez cu casele de productie, nu sunt angajat la vre-un post. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 recomandare dc++ search: motogp.2008.shanghai.pdtv.xvid-waters Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 Invatatoare. Dupa ore - dtp la un cotidian. Intre timp, ACR moto si AMR ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Avocat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 @BBL io-s IT-ist, surubaresc computadoare, dekstopuri, laptoape, servere bla bla. Pe scurt tehnician service, decorat HP si DELL Am eu o tema pt acasa ...un fel de Pentium la 500mhz ) Eu activez in domeniul Leasing-ului (Ge Money Leasing) la Logistica ( inmatriculari, asigurari etc) ps: nu finantam moto Avocat. Ai onorariul mare? sau putem apela la tine? Ai si vreo specializare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate