danradu Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) marketing ...vanzari carburanti , ........nu ai nostrii cei drept ....al rusilor , de carb. vrb Editat August 21, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Am eu o tema pt acasa ...un fel de Pentium la 500mhz ) Eu activez in domeniul Leasing-ului (Ge Money Leasing) la Logistica ( inmatriculari, asigurari etc) ps: nu finantam moto Ai onorariul mare? sau putem apela la tine? Ai si vreo specializare? Onorariul este in functie de spetza, de dificultatea,amploarea sau durata cazului; specializarea este generala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Eu sunt un copil nacajit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Eu sunt un copil nacajit. Minteneeeeee... Iar noi suntem de la politie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 consultanta software Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 @ shin provocare - am un amd la 100 mhz. funtionabil. are nevoi de sursa. il pastrez pt muzeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) @ shinprovocare - am un amd la 100 mhz. funtionabil. are nevoi de sursa. il pastrez pt muzeu Shinule nu te lua dupa Alex...provocarea mea e mai mare - al meu nu functioneaza (motivele sunt necunoscute) Show us what you got! Editat August 21, 2008 de alexander_all4rap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Shinule nu te lua dupa Alex...provocarea mea e mai mare - al meu nu functioneaza (motivele sunt necunoscute) Show us what you got! @ shinprovocare - am un amd la 100 mhz. funtionabil. are nevoi de sursa. il pastrez pt muzeu solutia, dati cu sare si aruncati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 solutia, dati cu sare si aruncati Pai asa nu mai testam abilitatile lu` nenea Shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Pai asa nu mai testam abilitatile lu` nenea Shin asa, si? pe antichitatile alea nu ai ce sa testezi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
feldefel Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Me Designer & Verificator Circuite Integrate Tot ce insemna microchip in Nokia trece prin mana mea Muhahah !! ( Mi-am reparat mobraa... de azi ma bucur de motor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 In calitate de mercenar secund...are rost sa-mi spun meseria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 In calitate de mercenar secund...are rost sa-mi spun meseria? Daca le spui ca esti tot timpul cu mainile pline de sange.... mai bine nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Daca le spui ca esti tot timpul cu mainile pline de sange.... mai bine nu Bine...nu le zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Farmacist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Farmacist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Asistent generalist UPU Bagdasar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 E cineva bucatar? As manca o placintuza cu mere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 E cineva bucatar? As manca o placintuza cu mere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 alta provocare pt shinu: am un monitor fujitsu siemens d-asta plat care are nevoie de sursa. de unde ii fac rost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 E cineva bucatar? As manca o placintuza cu mere! La Tip Top sunt unele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 E cineva bucatar? As manca o placintuza cu mere! Eu acum mananc o inghetata. Ieri n-am mancat, dar azi n-am mai scapat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Mi-a venit costumu de la louis ... culmea fericirii...acuma doar sa ajung la timp la posta daca imi vine bine dau eu o prajitura la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Eu acum mananc o inghetata. Ieri n-am mancat, dar azi n-am mai scapat Eu nu pot sa pap inghetata...ma doare gatul si am febra! Mi-a venit costumu de la louis ... culmea fericirii...acuma doar sa ajung la timp la posta daca imi vine bine dau eu o prajitura la toti Placinta cu mere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Mi-a venit costumu de la louis ... culmea fericirii...acuma doar sa ajung la timp la posta daca imi vine bine dau eu o prajitura la toti eu vreau un spritz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate