Blaze89 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 (editat) toata lumea START btw : faina poza blaze dap aparatul lui dragos scoate niste super poze ! Ce spate sexy am ! Editat August 24, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 O mica retrospectiva cu kawa mic inainte de dezmembrare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Dragilor, recunosc, m-ati lasat fara piuit! Unul din rarele momente din viata mea cand nu-mi gaseam cuvintele! sunteti o gasca de prieteni dragi! Va multumesc din suflet pentru cadouri! chiar nu stiu ce sa mai zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 Zi-ne ca o sa le porti cu placere si ca o sa ai grija sa nu ne strici garantia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Dragilor, recunosc, m-ati lasat fara piuit! Unul din rarele momente din viata mea cand nu-mi gaseam cuvintele! sunteti o gasca de prieteni dragi! Va multumesc din suflet pentru cadouri! chiar nu stiu ce sa mai zic... am mai zis-o si o mai zic: meriti din plin! sa ne traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 neatza. v-ati trezit dupa breaza? eu inca nu. dorm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 neatza.v-ati trezit dupa breaza? eu inca nu. dorm. Ne am trezit de mult! Eu sunt in concediu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Eu sunt in concediu! asaaaaaa, ia-o de luni dimineatza cu rasucitul cutitului in rana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 asaaaaaa, ia-o de luni dimineatza cu rasucitul cutitului in rana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 asaaaaaa, ia-o de luni dimineatza cu rasucitul cutitului in rana. Vrei si umpic de sare peste?? Decaveule, sa ne traiesti mare!! Acu', iarta lipsa jenuncherelor, da' ne-am gandit (imi permit sa ma includ, desi implicarea mea in tot sujetu' a fost foarte minora [6, maxim 8 ani ]) ca oricum iti RoboCap-izezi jenunchele, asa ca n-o sa-ti mai trebuiasca.. Daca am gresit, ne cerem umili scuze, si speram sa te vedem cu plasticu, calare pe oricare din mobre (sau chiar pe toate odata - idee de poxa, nu?? ), in echipament complet!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 nikole..pozele ! aaaa acy incep sa ma trezesc neatza ol ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 nikole..pozele ! aaaa acy incep sa ma trezesc neatza ol ! acum, in 5 min! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 acum, in 5 min! 5 minute, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Ne am trezit de mult! Eu sunt in concediu! si ce te lauzi. Dragilor, recunosc, m-ati lasat fara piuit! Unul din rarele momente din viata mea cand nu-mi gaseam cuvintele! sunteti o gasca de prieteni dragi! Va multumesc din suflet pentru cadouri! chiar nu stiu ce sa mai zic... sa nu ai nevoie de protectia lor niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 hai cu pozili ! ca tb sa schimb poza de la avatar ca incearca sa ma agate toti papagali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 hai cu pozili !ca tb sa schimb poza de la avatar ca incearca sa ma agate toti papagali le facem recensamint asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Sunt in agonie Man, imi pare sincer rau de tine, da' stiai ce patesti fara geaca. Nu inteleg la ce ti-ai cumparat-o @ DKW & hammer - la multi ani baieti! Sorry ca n-am venit sa sarbatorim da' nu fui in oras.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 25, 2008 Autor Share Postat August 25, 2008 La multi ani, hammere pupam cu drag, imbratisam cu si mai mult drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Deoarece unele poze sunt mai indecente cu unii dintre noi nu le pun pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 25, 2008 Autor Share Postat August 25, 2008 PS: Pt cei care au fost aseara in Poli, uitati pozele, ca sa intelegeti ce va povesteam: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 auzi tu...poze indecente ! adica alea cu tine pe motoare...in pozitiile alea de HI5 @kali ! daca iti faci pat dasta...io-ti dau lantul, iti cumparam catuse, da...il mai dai si la prieteni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 25, 2008 Autor Share Postat August 25, 2008 Normal ca-l imprumut, ca tre sa-mi amortizez investitia repede, nu?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Normal ca-l imprumut, ca tre sa-mi amortizez investitia repede, nu?) cu imprumutatul mai greu, ca tre carat, da poti sa il inchiriezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 agree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 25, 2008 Autor Share Postat August 25, 2008 ai 2 motive pt care e mai bine sa-l cari: 1. faci muschi si asta da bine la "public" 2. nu-l poti folosi la mine in casa. Dormitorul meu este loc de post si rugaciune Mistocarilor, ce ati alege din modelele alea 12? pe bune acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate