nikolas_09 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Scuzati-mi interventia, e mai bun ca kawalin ? (la table)' p.s. : Kawalin, vreau sa-mi iau revansa Sa speram ca da! Oricum eu pe el pariez, mereu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Bai, cine e Dan ? Shinu`...curios mai esti tu,mama! Te-apuca asa..din senin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Ai fost rautacios. Te tin minte! Mai bine pune mana si antreneaza-te ca altfel va fi vai de pielea ta acum ca m-ai suparat Nu imi e frica ca ma ti minte.......Sau poate un pic ca s-a intors Livia//// .Sunt inspaimantat . De antrenat sunt satul ca am avut un cantonament prelungit dar astept un semn de la centralul Kali pt a incepe meciurile oficiale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Scuzati-mi interventia, e mai bun ca kawalin ? (la table)' p.s. : Kawalin, vreau sa-mi iau revansa Cracky, te-ai infiltrat in militari si ancuta nu stia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Shinu`...curios mai esti tu,mama! Te-apuca asa..din senin? Hai mai mami ca ma prind eu, pan' la urma Oare ce-mi ascunzi? Cracky, te-ai infiltrat in militari si ancuta nu stia Aista se baga peste tot, mo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 examen la materia numita ... joc de table ... are ceva cunostinte , dar trebuie sa mai lucreze la unele capitole Mi-a placut asta :kiss: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Cosmin , nu mai sta pe net ...pune manutza pe carte ...vezi ca ai examen in cateva zile poate cine stie...reusesti Draga domnule profesor,tin sa va mentionez ca aseara am adormit pe o perna care avea sub ea o cutie de table cu magnet.Asa sa-mi amestece un pic visele.Daca dumneavoastra reusiti cu proxima ocazie sa dati n duble consecutive ,ca precedenta data, va informez ca mai joaca ...... cu dumneavoastra Ce examen? Kawa, mai antreneaza-te si tu BUburuza crede ca tre sa dau si cu ea vreun examen....De fapt asa e ce sesiune are doar 1 examen?Eu o sa am noroc in dragoste fatza de voi care o sa fiti cu inimile in pioneze.........Fiti fericiti voi si cu zarurile voastre.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Draga domnule profesor,tin sa va mentionez ca aseara am adormit pe o perna care avea sub ea o cutie de table cu magnet.Asa sa-mi amestece un pic visele.Daca dumneavoastra reusiti cu proxima ocazie sa dati n duble consecutive ,ca precedenta data, va informez ca mai joaca ...... cu dumneavoastra BUburuza crede ca tre sa dau si cu ea vreun examen....De fapt asa e ce sesiune are doar 1 examen?Eu o sa am noroc in dragoste fatza de voi care o sa fiti cu inimile in pioneze.........Fiti fericiti voi si cu zarurile voastre.. Nu e vorba numai de zaruri. E vorba si de tactica Voi lua legatura cu Livia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Draga domnule profesor,tin sa va mentionez ca aseara am adormit pe o perna care avea sub ea o cutie de table cu magnet.Asa sa-mi amestece un pic visele.Daca dumneavoastra reusiti cu proxima ocazie sa dati n duble consecutive ,ca precedenta data, va informez ca mai joaca ...... cu dumneavoastra BUburuza crede ca tre sa dau si cu ea vreun examen....De fapt asa e ce sesiune are doar 1 examen?Eu o sa am noroc in dragoste fatza de voi care o sa fiti cu inimile in pioneze.........Fiti fericiti voi si cu zarurile voastre.. Pai si noi avem, ne iubim intre noi dar nu spunem! Si cum spuneam: ce bine este acasa in concediu! Blaze, cum te mai simti? Esti k? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) neata.....toata lumea e oke prin cartierul nostru drag??? Editat August 26, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 neata.....toata lumea e oke prin cartierul nostru drag??? Patruane, ce devreme te-ai trezit http://www.youtube.com/watch?v=JcBnDIH2tm8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Patruane, ce devreme te-ai trezit http://www.youtube.com/watch?v=JcBnDIH2tm8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Sunt foarte suparat si pe CIoparica din 2 motive,(nu gasesc 2 puncte) in primul rand cum sa mai rup io blestemul si sa socializez cand vin si eu cu o fata si se pune cioaprica cu bataia pe ea.Bai si nu o bate si el asa cu blandete parinteasca,el rupe tot,al doile motiv este ca atunci cand am stat pe el cu Denisa ii crescuse ceva care ma gadila pe la ureche...O sa atasez poza pt lamuriri. Domnul GURU este plin de rautati se pare ca ("familia") Shonex nu a avut aseara noroc la zar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Domnul GURU este plin de rautati se pare ca ("familia") Shonex nu a avut aseara noroc la zar Cine are noroc, are .....Cine n-are, n-are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Domnul GURU este plin de rautati se pare ca ("familia") Shonex nu a avut aseara noroc la zar domnu'...sunt cumva dator ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Mi-a placut asta Fitzi va rog atenti la buburuza.......Spune mi-a placut asta si tot ridica picioarele....E un semn? Nu e vorba numai de zaruri. E vorba si de tactica Voi lua legatura cu Livia Tactica pe dracu ai bulan total si acu vrei sa faci cursuri de strategie cu mine? Domnul GURU este plin de rautati se pare ca ("familia") Shonex nu a avut aseara noroc la zar Pai nici nu mai venim,gata,ce vreti sa fim noi carne de tun....Cred ca a fost o manarie cu zarurile.Cioparica am fost informat ca 2-3 duble consecutive sunt un lucru obisnuit......... Cine are noroc, are .....Cine n-are, n-are BUburuzo avand in vedere ca Familia Sonex a pierdut pe toata linia cu sigurantza o sa fim fericiti ca ne avem unul pe altul......... Special pt buburuza....Halesc o inghetata daia buna rau.... Cat despre luat legatura cu Livia nu te-as sfatui pt ca razbunarea mea va fi crunta...... In locul tau as cauta sa ma imprietenesc cu cei ce vor fi castigatori de acum inaine si pururi, in veci vecilor....AMIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Fitzi va rog atenti la buburuza.......Spune mi-a placut asta si tot ridica picioarele....E un semn? Tactica pe dracu ai bulan total si acu vrei sa faci cursuri de strategie cu mine? Pai nici nu mai venim,gata,ce vreti sa fim noi carne de tun....Cred ca a fost o manarie cu zarurile.Cioparica am fost informat ca 2-3 duble consecutive sunt un lucru obisnuit......... BUburuzo avand in vedere ca Familia Sonex a pierdut pe toata linia cu sigurantza o sa fim fericiti ca ne avem unul pe altul......... Special pt buburuza....Halesc o inghetata daia buna rau.... Cat despre luat legatura cu Livia nu te-as sfatui pt ca razbunarea mea va fi crunta...... In locul tau as cauta sa ma imprietenesc cu cei ce vor fi castigatori de acum inaine si pururi, in veci vecilor....AMIN Deci cu tine n-am sanse sa ma imprietenesc pentru ca nu vei fi in vecii vecilor castigator ) Tin sa te anunt pe aceasta cale, domnule Sonea, ca si eu tocmai am mancat o maareee inghetata si pe deasupra si extraordinar de bunaaa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Deci cu tine n-am sanse sa ma imprietenesc pentru ca nu vei fi in vecii vecilor castigator ) Tin sa te anunt pe aceasta cale, domnule Sonea, ca si eu tocmai am mancat o maareee inghetata si pe deasupra si extraordinar de bunaaa. Baietelul este un castigator prin definitie dar principala lui calitate e modestia..Ai uitat sa spui AMIN... Ce sa spun ai vazut la mine si ai lergat pana la colt sa nu ramai tu nemancata.......Sigur ai mancat una din aia naspa,care mie nu imi place....Unde mai pui ca o sa te duci la doctor ca vei raci....sac sac sac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Baietelul este un castigator prin definitie dar principala lui calitate e modestia..Ai uitat sa spui AMIN...Ce sa spun ai vazut la mine si ai lergat pana la colt sa nu ramai tu nemancata.......Sigur ai mancat una din aia naspa,care mie nu imi place....Unde mai pui ca o sa te duci la doctor ca vei raci....sac sac sac Imi cumparasem de dimineata, sa fiu sigura ca am. Si a fost foarte buna. Si nici nu racesc eu asa repede, invidiosule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 ba! ia gata nu va mai luati de buburuza ca asta era rolul meu! acu io de cine ma mai iau? ia te uita poze aici. apar si militari in termen cu acte in regula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Cine stie cine este BOUL care se da de cateva nopti, dupa ora 23, pe Moinesti, Odgonului? Face ture ca un mare BOU ce este! Desi sunt motociclist cred ca o sa ies sa ii dau una in cap, ca oricum nu ma vede ca e bezna. Datorita acestor animale idioate ce tureaza motorul intre blocuri la ora 12 noaptea vor sa interzica moto noaptea! Daca vrea sa faca tura sa se duca pe timisoarei/preciziei/valea cascadelor. nu sta nimeni pe acolo, sa-i dea in goarna rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Si-uite-asa eu sau altul daca are ghinionul sa treaca dupa (cuvant urat), primeste in cel mai fericit caz un scuipat, daca nu o sticla in mecla cum au patit si altii. Te mai miri de ce dupa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) Si-uite-asa eu sau altul daca are ghinionul sa treaca dupa (cuvant urat), primeste in cel mai fericit caz un scuipat, daca nu o sticla in mecla cum au patit si altii.Te mai miri de ce dupa aia In tine Thomas ? Niciodata, nu vrem ban pe forum Editat August 26, 2008 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 ba! ia gata nu va mai luati de buburuza ca asta era rolul meu! acu io de cine ma mai iau? ia te uita poze aici. apar si militari in termen cu acte in regula M-ati vazut mai mica si va luati toti de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 ba! ia gata nu va mai luati de buburuza ca asta era rolul meu! acu io de cine ma mai iau? ia te uita poze aici. apar si militari in termen cu acte in regula Sunt super tari pozele...mai ales la pijamalutza Buburuzei se poate observa manecutza cu dantela....Sa mai zici tu ca nu te laudam...... Facem ceva diseara?Propuneri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate