cosmin_sn Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Vrei sa se arda pe spate Nu vreau sa faca o gropitza in nisip si sa toarne si niste bere in ea sa fie unda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Hubble's latest view of an expanding halo of light around a distant star, named V838 Monocerotis (V838 Mon). This Hubble image was obtained with the Advanced Camera for Surveys on February 8, 2004. The illumination of interstellar dust comes from the red supergiant star at the middle of the image, which gave off a flashbulb-like pulse of light two years ago. V838 Mon is located about 20,000 light-years away from Earth in the direction of the constellation Monoceros, placing the star at the outer edge of our Milky Way galaxy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 se vede cu okiu liber? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 arc careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 arc careva ? vin si eu cu pocnitoarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Buna dimineatza ! o zi buna la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Buna dimineatza ! o zi buna la toata lumea Buna ziua! Inca sunt in concediu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 28, 2008 Autor Share Postat August 28, 2008 Neata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Azi 28 august 2008, la 28 de zile calendaristice dupa angajarea la noul loc de munca, declar ca am clacat. Mi-am instalat client de ym. The Internet does not forget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 neata eu sint in delta pina duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 28, 2008 Autor Share Postat August 28, 2008 Jordy, nu mai spune d-astea, ca moare Shonex de inima paispe, ce-are, mama monsteristu' cu tine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 'neata! Care veniti in Prostitutiei la intalnirea de CBR-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 'neata! Care veniti in Prostitutiei la intalnirea de CBR-uri? detaliaza te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Intalnire de CBR F-uri dar cred ca si RR e welcome diseara in Pta Constitutiei la ora 19. Eu vin, cu el fara carene Sper sa vina multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 paispe, ce-are, mama monsteristu' cu tine? Detaliaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Detaliaza E un monsterist si are ceva cu tine. CE ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Am dat de un user monsteristu' si e urat din ce vad in avatar. Dar nu inteleg ce e cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Intalnire de CBR F-uri dar cred ca si RR e welcome diseara in Pta Constitutiei la ora 19. Eu vin, cu el fara carene Sper sa vina multi De cand te apuci tu sa faci invitatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 (editat) Intalnire de CBR F-uri dar cred ca si RR e welcome diseara in Pta Constitutiei la ora 19. Eu vin, cu el fara carene Sper sa vina multi Editat August 28, 2008 de Gixxx' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 De cand te apuci tu sa faci invitatii? Unde-i buba?? E intalnirea CBR-urilor agreeate de adidas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Unde-i buba?? E intalnirea CBR-urilor agreeate de adidas? E vorba de 600 F si daca esti pe langa nu mai fa tu invitatii ca nu ai nici o treaba cu ce se discuta pe topicul dedicat! Imi cer scuze de offtopic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 E vorba de 600 F si daca esti pe langa nu mai fa tu invitatii ca nu ai nici o treaba cu ce se discuta pe topicul dedicat! Imi cer scuze de offtopic! Respira, spune o rugaciune. Ce esti asa exclusivist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 E vorba de 600 F si daca esti pe langa nu mai fa tu invitatii ca nu ai nici o treaba cu ce se discuta pe topicul dedicat! Imi cer scuze de offtopic! Si 600 F2-ul meu ce p.la mea e, nu e o legatura cu topicul dedicat?? Sau eu nu-s primit acolo ca nu-s asa "special"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Hai ma, baiete, spune ma, spune ma tot ca bestiile astea te omoara si e pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 (editat) Neatza, tovarasi! Se apropie weekendul Editat August 28, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate