nikolas_09 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Nu mai zice nimeni, nimic? Cum este pe la munca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Nu mai zice nimeni, nimic? Cum este pe la munca? La mine toate's bune si frumoase Ma pregatesc sa merg la masa ca-mi plange stomacelul In w-e e intrunire la Rasnov. Poate mergem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Buburuzo credeam ca ne spui ca la tine la birou e ciocolata peste tot....Tot timpul esti calare pe frigider... Eu am fost gospodina pana acum, am facut curat prin pravalie si acum stau ca o vita la soare pe un seslong,la bronzat ca am atatia clienti de nu ma derajaza nimeni....... Ne adunam diseara sa sarbatorim persoana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Buburuzo credeam ca ne spui ca la tine la birou e ciocolata peste tot....Tot timpul esti calare pe frigider...Eu am fost gospodina pana acum, am facut curat prin pravalie si acum stau ca o vita la soare pe un seslong,la bronzat ca am atatia clienti de nu ma derajaza nimeni....... Ne adunam diseara sa sarbatorim persoana? Este si ciocolata destula Daca ne spui si pe cine sarbatorim, venim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 cred ca stiu persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 cred ca stiu persoana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 cred ca stiu persoana Eu nu o stiu. Si nici nu mai intreb ca vad ca e secret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Am papat: orez cu creveti, supa de porumb si banane prajite! Foarte bun! Acum mi-e somnic si vreau acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Am papat: orez cu creveti, supa de porumb si banane prajite! Foarte bun! Acum mi-e somnic si vreau acasa! Sa ne fie de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Am papat: orez cu creveti, supa de porumb si banane prajite! Foarte bun! Acum mi-e somnic si vreau acasa! Wu Xing? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Sa ne fie de bine! Yeap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Wu Xing? Aseara n-ai venit sa ne vezi RUSINICAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Ce intrunire e la Rasnov Bubu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Wu Xing? Yeap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Ce intrunire e la Rasnov Bubu? /index.php?showtopic=254923 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Cand aude Buburuza de plecare se mai apuca de mancat o ciocolatica.....Strang banii eu pt cadou dar nu ma duc eu sa-l cumpar..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Cand aude Buburuza de plecare se mai apuca de mancat o ciocolatica.....Strang banii eu pt cadou dar nu ma duc eu sa-l cumpar..... ce tot vorbiti aici codat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 ce tot vorbiti aici codat? Nu stiu, frate. Sonea stie despre ce vorbeste, dar probabil ca nu-si da seama ca numai el se intelege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Nu stiu, frate. Sonea stie despre ce vorbeste, dar probabil ca nu-si da seama ca numai el se intelege. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Azi este ziua lui Nebunke! LA MULTI ANI, MIHAI! Azi este ziua lui Nebunke! LA MULTI ANI, MIHAI! SAU NU! M AM INSELAT! A CUI ESTE ZIUA SI DESPRE CE SE VB, CA MA APUCA NERVII!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) Azi este ziua lui Nebunke! LA MULTI ANI, MIHAI! a lu NebunikA Editat Septembrie 2, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 a lu NebunikA La multi ani! Sa fie sanatoasa si sa se bucure de viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 La multi ani! Sa fie sanatoasa si sa se bucure de viata! Am vazut ca este ziua ei La multi ani si din partea mea! Dar nu cred ca despre ea vorbeste Sonea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Nu stiu, frate. Sonea stie despre ce vorbeste, dar probabil ca nu-si da seama ca numai el se intelege. Hai bai nene ca sunteti carcostasi........Mai ales tu........Ai mai spart si gasca la mare,sa nu-mi amintesc....... Pana la urma mergeti sau nu diseara? Am vazut ca este ziua ei La multi ani si din partea mea! Dar nu cred ca despre ea vorbeste Sonea. Sonea?Sonea?Sonea?Asa deci......Bine Savescule..... .Bine ca nu mi-ai zis domnul Sonea.....Lasa,lasa,lasa.......Razbunarea va fi crunta SAVESCULE..........Asta inseamna RAZBOI...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate