Prodigy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 de mult nu te mai baga lumea in seama @ anca .... frumoasa vorba (duceti-va tare) de unde o stii? mda...sti prea bine ce parere am eu despre .........cunostiinte si prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 nu strica sa aruncati un ochi aici http://forum.softpedia.com/lofiversion/ind...hp/t215548.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 @ anca .... frumoasa vorba (duceti-va tare) de unde o stii? Din batrani nu strica sa aruncati un ochi aici http://forum.softpedia.com/lofiversion/ind...hp/t215548.html E vechi si oricum au dat-o in bara cu toate proiectele lor de supraveghere. Licitatii cumparate, interventii din partea mamicilor, taticilor pentru bietii copii care merg sportiv/agresiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 CE UAMENI FRATE una zic shi alta fac Cosmin unde ne intalnim sa-ti dau bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 CE UAMENI FRATE una zic shi alta fac Cosmin unde ne intalnim sa-ti dau bani? mah, despre ce pana mea e vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 trafic,....http://193.226.118.238/cgi-bin/guestimage.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 mah, despre ce pana mea e vorba? Eu am sunat la Cosmin, la Cami si la Choparica sa aflu despre ce este vb...nici unul nu a raspuns la telefon! Mai mult de atat nu mai am ce sa spun si ce sa fac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Eu am sunat la Cosmin, la Cami si la Choparica sa aflu despre ce este vb...nici unul nu a raspuns la telefon! Mai mult de atat nu mai am ce sa spun si ce sa fac! nici eu nu stiu despre ce e vorba. nu am asistat la nici o discutie pe tema asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Plangi Eu am sunat la Cosmin, la Cami si la Choparica sa aflu despre ce este vb...nici unul nu a raspuns la telefon! Mai mult de atat nu mai am ce sa spun si ce sa fac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Plangi cea mai buna solutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Time out .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Time out .... tu inca mai postezi ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) ai citit un mesaj de-al meu in care specificam ca nu voi mai posta pe forum ? , nu cred ...asa ca am tot dreptul sa o fac si chiar de s-ar intampla sa nu mai postez ...sa fii sigur ca nu voi scrie lucrul asta , Editat Septembrie 2, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sirstrength Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Are cineva idee unde pot gasi un mecanic si un tinichigiu moto ?! Ambii la fel de buni . M-a trantit o vaca proasta cu o masina ieri, si acum imi merge inecat iar rezervorul , pe partea dreapta, pe o suprafata de circa o palma este infundat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Are cineva idee unde pot gasi un mecanic si un tinichigiu moto ?! Ambii la fel de buni . M-a trantit o vaca proasta cu o masina ieri, si acum imi merge inecat iar rezervorul , pe partea dreapta, pe o suprafata de circa o palma este infundat. balamuc... mecanic bun ai citit un mesaj de-al meu in care specificam ca nu voi mai posta pe forum ? , nu cred ...asa ca am tot dreptul sa o fac si chiar de s-ar intampla sa nu mai postez ...sa fii sigur ca nu voi scrie lucrul asta , smart boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Ma pe voi v-a lovit strechea? Dati si voi un pm cu problema...suntem destui in ceata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Ma pe voi v-a lovit strechea? Dati si voi un pm cu problema...suntem destui in ceata exista ordine sa si tina gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Este o conspiratie la nivel mondial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 oauu...ce modalitate de a face posturi...si pana la urma a mai fost cineva pe la cocos aseara ca eu nu am vazut decat un motor parcat in fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 bai io ies prin poli..se baga careva? acu cat e frumos afara... hai baa......ala io ala io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Ma pe voi v-a lovit strechea? Dati si voi un pm cu problema...suntem destui in ceata Imi pare rau ca nu putem posta pe forum. Este o problema destul de delicata. Eu una prefer sa ne vedem diseara in Poli, probabil pentru ultima data, sa discutam despre asta. Poate rezolvam totusi ceva. Asa vom vedea si noi cine va veni. La ora 8.45 eu voi fi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 bai da acu pe soare nu vrea nimeni (sau n'aveti timp) sa iasa..?? alooooooooooo nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 si eu voi fi acolo la 8,45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 2, 2008 Autor Share Postat Septembrie 2, 2008 Eu nu voi veni astazi si va doresc succes in continuare. Din pacate, acest "conflict" a picat extrem de prost, pt ca mi-a creat probleme la serviciu. De ce? Pt ca mi-a sunat telefonul intruna. Azi e de preferat sa ma evitati. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 E ceva doar intre voi sau ... ? Se poate veni in gasca sau stau acasa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate