paispe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Le-a luat Vlad pana la urma? 4 persoane diferite Vlad a luat doar ghidonul stang Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Buna dimineatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 goood morning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Buna dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 buna dimineata, dragilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 'neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Buna dimineata! neatza nu prea este activitate pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 buna dimineata natiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 namaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 pana la urma ce planuri de wkd avetzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 pana la urma ce planuri de wkd avetzi? eu si prodigy mergem la Bacau sa ne dam (sa luam lectii) pe circuitul de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-46-ANK Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Gata si cu "neatza" e deja 12,va salut pe toti,in special vecinii mei,si credeti-ma suntem mult mai multi prin militari,insa nu sunt si forumisti,din pacate,eu sunt Anca,n-am inca motorul meu(am doar permis B+A),dar am ce "calari" ...bine v-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 eu si prodigy mergem la Bacau sa ne dam (sa luam lectii) pe circuitul de acolo. Plecati vineri seara sau sambata dimineata? Cu masina? E loc pentru ancuta? Gata si cu "neatza" e deja 12,va salut pe toti,in special vecinii mei,si credeti-ma suntem mult mai multi prin militari,insa nu sunt si forumisti,din pacate,eu sunt Anca,n-am inca motorul meu(am doar permis B+A),dar am ce "calari" ...bine v-am gasit Bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Si pe tine Na ca nu te-am vazut aseara la arc eu si prodigy mergem la Bacau sa ne dam (sa luam lectii) pe circuitul de acolo. Tot de la moldoveni invatati Unde`i Prodigy sa-l aud cum striga dupa mine "Moldoveneeeeeeee" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Gata si cu "neatza" e deja 12,va salut pe toti,in special vecinii mei,si credeti-ma suntem mult mai multi prin militari,insa nu sunt si forumisti,din pacate,eu sunt Anca,n-am inca motorul meu(am doar permis B+A),dar am ce "calari" ...bine v-am gasit bun venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 4 persoane diferite Vlad a luat doar ghidonul stang Avea nevoie grava si de cadru' de bord,mai am un prieten care avea nevoie de piese pt un zx4 trosnit...din Giulesti,s-ar putea sa te sune daca n-o fi chiar el ala de a cumparat restu' de piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 vineri cred, stii sa mergi pasager in masina?? ) Da, nu incomodez La ce ora plecam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Plecati vineri seara sau sambata dimineata? Cu masina? E loc pentru ancuta? vineri cred, stii sa mergi pasager in masina?? ) Tot de la moldoveni invatati Unde`i Prodigy sa-l aud cum striga dupa mine "Moldoveneeeeeeee" ) doar pista e a lor, mentorul e balamuc ) asa ca .................. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Da, nu incomodez La ce ora plecam? asta vedem maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Na ca nu te-am vazut aseara la arc cu 41 nu ajungi decat pana la Cashin...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Na ca nu te-am vazut aseara la arc N-am putut sa ajung Am avut 2 intalniri care nu puteau fi amanate. Poate ne vedem saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 cu 41 nu ajungi decat pana la Cashin...) ...trebuia sa-l iei tu pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 cu 41 nu ajungi decat pana la Cashin...) Ce glumeata esti Macar eu nu m-am f.utut cu nimeni pentru o masina sau un motor. Si nici macar nu stiu ce cauti pe topicul asta ca esti cam in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 ...trebuia sa-l iei tu pasager Nu-mi plac femeile in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) get a dildo! Nici eu...nu mai fuma iarba sa ai inchipuiri!!! Editat Septembrie 11, 2008 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate