BBL Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Ce glumeata esti Macar eu nu m-am f.utut cu nimeni pentru o masina sau un motor. Si nici macar nu stiu ce cauti pe topicul asta ca esti cam in plus chick fight, hai ca devine interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 chick fight, hai ca devine interesant N-am de ce sa ma cert cu o asemenea persoana Fac pariu ca nici job n-are. E doar un parazit care suge de la altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) cu 41 nu ajungi decat pana la Cashin...) Sunt sigur ca avea cine sa o ia pe Carmen, nu mai fi rea. ...trebuia sa-l iei tu pasager Amice am motorul meu asa ca e inutil acest post al tau. Ce glumeata esti Macar eu nu m-am f.utut cu nimeni pentru o masina sau un motor. Si nici macar nu stiu ce cauti pe topicul asta ca esti cam in plus Chill Editat Septembrie 11, 2008 de alexander_all4rap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Cuul! Cine castiga? Iau popcorn? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Uraaaaaaa, vine week endul! Pastreaza popcornul ptr filmul din week end... la care vei merge cu prietena ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 off: ce de rautati domne nu ai vazut asa ceva ) GET A LIFE ma repet dar asta e: asta este forum de motociclism, pt orgolii si alte prostii exista PM, tel, face2face on: cine imi recomanda si mie un model de suport de numar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 on: cine imi recomanda si mie un model de suport de numar? Balama de la Bricostore sau suport rizoma asta vedem maine Eu pot dupa 6, e ok? Deseara probez combinezonul sa vad daca-mi mai vine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 off: ce de rautati domne nu ai vazut asa ceva ) GET A LIFE ma repet dar asta e: asta este forum de motociclism, pt orgolii si alte prostii exista PM, tel, face2face on: cine imi recomanda si mie un model de suport de numar? Ai si tu dreptate, dar m-a provocat Asa se intampla cand se plictisesc unii pe acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 N-am de ce sa ma cert cu o asemenea persoana Deasupra tuturor, gie Sa moara pesty mey Avea nevoie grava si de cadru' de bord,mai am un prieten care avea nevoie de piese pt un zx4 trosnit...din Giulesti,s-ar putea sa te sune daca n-o fi chiar el ala de a cumparat restu' de piese Toti baieteii cu zx4 sa vina la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Deasupra tuturor, gie Sa moara pesty mey ce ti mai place si tie.......... on: daca plecam vineri o sa fie pe la 6-7 daca nu sambata dim pe la 7-8 (11 ca nu se trezeste prodigy) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Deasupra tuturor, gie Sa moara pesty mey ce ti mai place si tie.......... on: daca plecam vineri o sa fie pe la 6-7 daca nu sambata dim pe la 7-8 (11 ca nu se trezeste prodigy) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 ce ti mai place si tie.......... Vreau sa vad agresiune on: daca plecam vineri o sa fie pe la 6-7 daca nu sambata dim pe la 7-8 (11 ca nu se trezeste prodigy) Astept vesti Ma vad nevoita sa parasesc telenovela si sa ma intorc la munca... o sa vina iar sefu sa ma intrebe ce am produs azi Apoi sa ne explice ca universul este oglinda lui dumnezeu pentru ca el intrinsec are inteligenta si toate lucrurile au tendinta de a se organiza intr-o forma cat mai complexa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 ce ti mai place si tie.......... on: daca plecam vineri o sa fie pe la 6-7 daca nu sambata dim pe la 7-8 (11 ca nu se trezeste prodigy) Daca se pleaca sambata ma bag si eu, doar ca nu am costum integral, asa ca o sa ascult doar sfaturile de pe margine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Daca se pleaca sambata ma bag si eu, doar ca nu am costum integral nici noi, asa ca o sa ascult doar sfaturile de pe margine. si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Daca se pleaca sambata ma bag si eu, doar ca nu am costum integral nici noi, asa ca o sa ascult doar sfaturile de pe margine. si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Gata cearta? Hmmm, si devenise interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Daca se pleaca sambata ma bag si eu, doar ca nu am costum integral, asa ca o sa ascult doar sfaturile de pe margine. Eu am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Vreau sa vad agresiune on: N-ai sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Eu am Zici ca esti papusa lu balamuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 on: cine imi recomanda si mie un model de suport de numar? Eu mi-am pus balama insa trebuie stransa bine ca se slabeste de la vibratii, ridicari si coborari ale numarului etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Zici ca esti papusa lu balamuc Mai ramane sa fiu atarnata de grinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Zici ca esti papusa lu balamuc Nu se vad sosetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Sunt sigur ca avea cine sa o ia pe Carmen, nu mai fi rea. Amice am motorul meu asa ca e inutil acest post al tau. Chill Uau...sigur ai? Hai frate ca va aprindeti de-ampoolea Era o gluma daca nu te-ai prins... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate