paispe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 )si ca sa iesi inginer ce tre sa faci? Master Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Master Si sa cotizezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Blaze nu iti vrea nimeni maieul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Simt ca azi mai vand o bucata de kawa mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Blaze nu iti vrea nimeni maieul Pai pe aici nu prea sunt femei, e pustiu topicu ! Incearca la matrimoniale pacolo mai gasesti 1 , 2 doritoare senzatii tari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Oau......incepe sa miroasa a incultura pe aici cu anumite posturi....tre sa mai vin si eu la intalniri ca vad ca e dezmat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Mesia!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 off: ce de rautati domne nu ai vazut asa ceva ) GET A LIFE ma repet dar asta e: asta este forum de motociclism, pt orgolii si alte prostii exista PM, tel, face2face on: cine imi recomanda si mie un model de suport de numar? E aproape gata al meu(ala electric) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 E aproape gata al meu(ala electric) buna treaba, poate imi arati si mie cum l ai facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
feldefel Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Dupa 4 ani iesi inginer licentiat ( nu inginer diplomat cum iesi daca ai fi in sistemul de 5 ) . Dupa alti n - spe ani de master iesi Master Of Science ( care e un pic mai mult decat inginer diplomat ) . In concluzie Fuck Poli . io's in generatia de 4 si nu mi-a folosit la nimic ce am invatzat ... Mai bine ma plimbam cu mobra mea ) ! Se cam inginge lumea pe forum. Se vede ca se apropie sfarsitul sezonului. In alta ordine de idei, mecanicii priceputi sa imi dea si mie un sfat : imi curge ulei pe la buson si cred ca e de la garnitura. Unde as putea gasi o garnitura noua sa cumpar ? Multumesc anticipat !! Pace voua ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Dupa 4 ani iesi inginer licentiat ( nu inginer diplomat cum iesi daca ai fi in sistemul de 5 ) . Dupa alti n - spe ani de master iesi Master Of Science ( care e un pic mai mult decat inginer diplomat ) . In concluzie Fuck Poli . io's in generatia de 4 si nu mi-a folosit la nimic ce am invatzat ... Mai bine ma plimbam cu mobra mea ) ! Se cam inginge lumea pe forum. Se vede ca se apropie sfarsitul sezonului. In alta ordine de idei, mecanicii priceputi sa imi dea si mie un sfat : imi curge ulei pe la buson si cred ca e de la garnitura. Unde as putea gasi o garnitura noua sa cumpar ? Multumesc anticipat !! Pace voua ! daca te referi ca ti curge pe la capac de la motor...tre sa scoti capacul.....sa cureti bine marginile capacului si marginile unde vine lipit de restul motorului, dupa pui silicon de ghiuveta,,,,si aia e...done Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 mda, cam pe aratura discutiile...nomic constructiv in ultima vreme... asta ar fi trebuit sa fie topicul comunitatzii moto din Militari, nu promenada...chiar nu se mai poate socializa sau face schimb de experienta in ale moto? ...parca vroiati sa fiti motociclisti , nu "gospodine"... daca te referi ca ti curge pe la capac de la motor...tre sa scoti capacul.....sa cureti bine marginile capacului si marginile unde vine lipit de restul motorului, dupa pui silicon de ghiuveta,,,,si aia e...done silicon rezistent la temperatura (multigrad) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 mda, cam pe aratura discutiile...nomic constructiv in ultima vreme... asta ar fi trebuit sa fie topicul comunitatzii moto din Militari, nu promenada...chiar nu se mai poate socializa sau face schimb de experienta in ale moto? ...parca vroiati sa fiti motociclisti , nu "gospodine"... silicon rezistent la temperatura (multigrad) cica ala e cel mai bun....de se pune intre blat si ghiuveta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 (editat) In alta ordine de idei, mecanicii priceputi sa imi dea si mie un sfat : imi curge ulei pe la buson si cred ca e de la garnitura. Unde as putea gasi o garnitura noua sa cumpar ? Multumesc anticipat !! Cand am avut nevoie de garnitura pentru capacul de la alternator am facut comanda la Elf Workshop si mi-a venit in 3 zile! http://www.elfworkshop.ro/ Editat Septembrie 11, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 LA MULTI ANI, ANGEL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 mda, cam pe aratura discutiile...nomic constructiv in ultima vreme... asta ar fi trebuit sa fie topicul comunitatzii moto din Militari, nu promenada...chiar nu se mai poate socializa sau face schimb de experienta in ale moto? ...parca vroiati sa fiti motociclisti , nu "gospodine"... Oricum pe forum probleme motociclistice se dezbat odata la 100 pagini. Inn rest...tacere. LE Moama, ce profund am fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 LA MULTI ANI, ANGEL! Sar'naaaaaa!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Sar'naaaaaa!!!! LA MULTI ANI! SA NE TRAITI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Oricum pe forum probleme motociclistice se dezbat odata la 100 pagini. Inn rest...tacere. LE Moama, ce profund am fost. Neatza! La multzi ani, Angel! Imi cer scuze pt faptele mele ce au dus la oprobriul comunitatzii militarishtilor. Va pupa Barbie cea cuminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 LA MULTI ANI! SA NE TRAITI! Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 12, 2008 Autor Share Postat Septembrie 12, 2008 La multi ani, Angel! Va pupa mama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 La Multi Ani ! Angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 La multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 La Multi Ani Angel si de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate