Prodigy Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Astazi am umbat la "cutia cu amintiri" Am gasit pana si fundita cu "Adio gradinita" Ce au mai trecut anii... Daca stiti pe cineva in ASE care are nevoie de manuale sa-mi spuneti ca parca nu le-as arunca cravata de pionier si snurul de comandant de grupa nu le-ai gasit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 cravata de pionier si snurul de comandant de grupa nu le-ai gasit? Eram micuta la revolutie asa ca n-am apucat sa fiu pionier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Neatzaaaaaaaaa )))) Toata lumea mainile suuuss ) BB King az'noapte in fratelli haos! @silver Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 fratilor help me....am nevoie de un cauciuc 160/60 17'...pt o cbr f3 ...da-tzi-mi si mie ideii de unde pot achizitiona ..sau daca aveti voi..help .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 fratilor help me....am nevoie de un cauciuc 160/60 17'...pt o cbr f3 ...da-tzi-mi si mie ideii de unde pot achizitiona ..sau daca aveti voi..help .. Am eu un michelin pilot power sh, cu 50 eur te faci cu super cauciuc. Da bine si la terasa, e dat capat pe margini ) F3-u nu are 180 pe spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 neatza.......se da GRATIS! http://pdcbox.gotdns.com/PGame/default.aspx?linkID=1115 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) neatza.......se da GRATIS! http://pdcbox.gotdns.com/PGame/default.aspx?linkID=1115 a luat si shinu 2 bucati prea tare linku n-am ce zice , intrati cu incredere ca o sa va placa !! Editat Septembrie 14, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Hi Barbie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Hi Ken ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Do you wanna go for a ride? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Sure Ken! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Jump In...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 I'm a barbie girl, in the barbie world Life in plastic, it's fantastic! you can brush my hair, undress me everywhere Imagination, life is your creation Come on Barbie, let's go party! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 mda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Am eu un michelin pilot power sh, cu 50 eur te faci cu super cauciuc.Da bine si la terasa, e dat capat pe margini ) F3-u nu are 180 pe spate? nu cred ca merge 180...eu am 160 pe spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 I'm a barbie girl, in the barbie worldLife in plastic, it's fantastic! you can brush my hair, undress me everywhere Imagination, life is your creation Come on Barbie, let's go party! hello guyz! anything less boring? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 THIS IS FREAKIN FUNNY !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 THIS IS FREAKIN FUNNY !!! vezi k se poate? Sunt obsedanta, nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) asa crezi tu nu;i asa? ) noi ii zicem altfel Editat Septembrie 14, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) Hey Ken leave barbi alone ! Shes fantastic ! Imagination ...whoops...no brains Club: no brains, no headache its......peanut butter jelly time,peanut butter jelly time,peanut butter jelly time !! Editat Septembrie 14, 2008 de Blaze89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Hey Ken leave barbi alone ! Shes fantastic ! Imagination ...whoops...no brains Club: no brains, no headache its......peanut butter jelly time,peanut butter jelly time,peanut butter jelly time !! ba da ce va mai plictisiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Pai la cata plitiseala e pe forum , putina caterinca mai lumineaza decoru hai la ,bereeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) pai bai blaze...te lasa ai tai sa bei bere in timp ce iti faci temele? Editat Septembrie 14, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Pai la cata plitiseala e pe forum , putina caterinca mai lumineaza decoru hai la ,bereeeeeee as merge la bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate