BBL Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Oricum topicul de aici e mai ceva ca ala de matrimoniale. Si daca tot suntem o comunitate sa impartim si bune si rele, nu-i asa? Oricum certurile mici de zi cu zi nu se compara cu balacarelile de acum cateva zile. Asa ca de acord cu Prodigy, Buburuza+Barbie = BIG LOVE Mai bine acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Mai bine acum? Ma intrebi pe mine? Poate lui ii convenea mai bine inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 daca nu iti convine ce scriu anumiti useri sari peste posturi, corect?? nu uita ca acum cateva zile faceai acelas lucru BTW: merg si eu la paintball duminica sau cand se merge. Cati s au anuntat? nu foarte multi, dar sa speram ca pana duminica vom fi mai multi! cat despre iesiri eu am propus sa mergem la munte si nimeni nu poate in acest week end! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Dragi Militaristi(&Co)... ati terminat-o cu tablele si ati inceput cu paintball-ul ma intreb ce mai urmeaza... ca sa nu mai zic de certuri, flirturi si multa varza fara nimic legat de motociclism! Daca mai are careva vreo urma de dorinta de plimbare cu motocicleta, sa strige tare, ca sa se auda din multimea de posturi pe langa obiectivul forum-ului(nu le exclud complet, dar sunt al naibii de multe). Asadar, no offense everybody, dar haideti sa ne si plimbam cu motoretele.. ce ziceti? poate ar merita sa sacrificati niste posturi curente si sa va ganditi si la o excursie in weekend de exemplu.. in ideea asta va propun un traseu : Sambata, plecare Buc - Cheia - Poiana - Sighisoara si apoi Duminica spre Sibiu - Transfagarasan, Balea - Pitesti - Buc. Ce parere aveti? Tu esti sigur ca vrei sa-ti bagi frumusetea aia de motor pe la Balea? Ultima data cand am fost cu masina acolo m-am cam speriat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 2 Guests and 3 Anonymous Users Prodigy, nu ai mai "cuvantat" de mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Dragi Militaristi(&Co)... ati terminat-o cu tablele si ati inceput cu paintball-ul ma intreb ce mai urmeaza... ca sa nu mai zic de certuri, flirturi si multa varza fara nimic legat de motociclism! Daca mai are careva vreo urma de dorinta de plimbare cu motocicleta, sa strige tare, ca sa se auda din multimea de posturi pe langa obiectivul forum-ului(nu le exclud complet, dar sunt al naibii de multe). Asadar, no offense everybody, dar haideti sa ne si plimbam cu motoretele.. ce ziceti? poate ar merita sa sacrificati niste posturi curente si sa va ganditi si la o excursie in weekend de exemplu.. in ideea asta va propun un traseu : Sambata, plecare Buc - Cheia - Poiana - Sighisoara si apoi Duminica spre Sibiu - Transfagarasan, Balea - Pitesti - Buc. Ce parere aveti? daca am timp, ma bag si eu. poate nu fac tot traseul, dar macar o cheia ! cred ca gasim si acolo teren de paintball. ca pana in pipera ma duc cu metrou' dc draq mi-am luat motor...tb sa-mi iau una bucata garnitura de metrou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 daca nu iti convine ce scriu anumiti useri sari peste posturi, corect?? nu uita ca acum cateva zile faceai acelas lucru BTW: merg si eu la paintball duminica sau cand se merge. Cati s au anuntat? multumesc pentru sugestie.. cum de nu m-am gandit la asta? daca citeai cu mai multa atentie, ai fi remarcat ca nu le exclud complet... asa ca daca am facut acelasi lucru, in orice caz nu am exagerat.. Tu esti sigur ca vrei sa-ti bagi frumusetea aia de motor pe la Balea? Ultima data cand am fost cu masina acolo m-am cam speriat... La ce te referi? gropi, noroaie.. sau ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 multumesc pentru sugestie.. cum de nu m-am gandit la asta? daca citeai cu mai multa atentie, ai fi remarcat ca nu le exclud complet... asa ca daca am facut acelasi lucru, in orice caz nu am exagerat.. La ce te referi? gropi, noroaie.. sau ce? La gropi. De la Sibiu la Balea Lac e super drum. Foarte misto. Dar de la Balea Lac pana in Curtea de Arges iti plangi de mila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ma bag si eu la un paintball ..cred...dar vin cu M4A1 cu gloante de cauciuc ! Si ca sa fie jocu mai palpitant , jucam fara protectii pt cap ! LAST MAN STANDING are 1 bax de bere de la mine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) multumesc pentru sugestie.. cum de nu m-am gandit la asta? daca citeai cu mai multa atentie, ai fi remarcat ca nu le exclud complet... asa ca daca am facut acelasi lucru, in orice caz nu am exagerat.. La ce te referi? gropi, noroaie.. sau ce? era pt buburuza nu pt tine, dar na acum daca tot aduci vorba........ Editat Septembrie 16, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) La gropi. De la Sibiu la Balea Lac e super drum. Foarte misto. Dar de la Balea Lac pana in Curtea de Arges iti plangi de mila... Sibiu Balea - super drum Balea Lac - Capra - super drum Capra - Baraj - sa iti bati copiiiiiii!!!!!! Nici cu GSul nu poti merge ok pe acolo. Asa ca propun sa intram pe transfagarasan prin nord, urcam la Balea, coboram pana unde se strica drumul, apoi ne dam inapoi spre nord si revenim Buc prin alta parte...daca e timp pe Siriu, dca nu pe Valea Prahovei. Parerea mea. PS. asta daca nu mergem la bulgarica...evident Editat Septembrie 16, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) CINE IESE IN SEARA ASTA LA O PLIMBARE? am strigat cit de tare imi permite tastatura rechine mai pleci din Bucuresti in seara asta? Editat Septembrie 16, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 era pt buburuza nu pt tine, dar na acum daca tot aduci vorba........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Eu ! Unde ? Cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Eu ! Unde ? Cand ? dupa 8 jumatate. ne hotarim pe loc unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Sibiu Balea - super drumBalea Lac - Capra - super drum Capra - Baraj - sa iti bati copiiiiiii!!!!!! Nici cu GSul nu poti merge ok pe acolo. Asa ca propun sa intram pe transfagarasan prin nord, urcam la Balea, coboram pana unde se strica drumul, apoi ne dam inapoi spre nord si revenim Buc prin alta parte...daca e timp pe Siriu, dca nu pe Valea Prahovei. Parerea mea. PS. asta daca nu mergem la bulgarica...evident Daca e asa praf portiunea aia, poate ca ar fi mai interesant atunci sa coboram inapoi pe Transfagarasan si sa o luam spre Fagaras - Brasov - Siriu. PS: Si eu as prefera la bulgarica asa cum planuisem initial insa cred ca e prea din scurt pt. organizat 2 nopti la Veliko Tarnovo, costuri mai mari si implicit mai putini participanti. dupa 8 jumatate. ne hotarim pe loc unde I'am in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 (editat) Daca e asa praf portiunea aia, poate ca ar fi mai interesant atunci sa coboram inapoi pe Transfagarasan si sa o luam spre Fagaras - Brasov - Siriu. PS: Si eu as prefera la bulgarica asa cum planuisem initial insa cred ca e prea din scurt pt. organizat 2 nopti la Veliko Tarnovo, costuri mai mari si implicit mai putini participanti. I'am in ne intilnim in fata la cora pe la 8 jumatate, 9 fara un sfert? altcineva interesat? Editat Septembrie 16, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 pe la 8..9..iese careva in poli la bere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ne intilnim in fata la cora pe la 8 jumatate, 9 fara un sfert? altcineva interesat? Eu si WRM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Aex-e.....eu zic sa mai iei niste lectii de motociclism.......ca tot veni vorba.....prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Daca nu va dati pe taloane n-ati facut nimic. Toata lumea taloanele pe masa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 da ce aveti azi mah. toata lumea se ia de toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Aex-e.....eu zic sa mai iei niste lectii de motociclism.......ca tot veni vorba.....prietenii stiu de ce Lectii de motociclism o sa iau cat o sa pot de multe... foarte multe... cat mai multe ceea ce va recomandam si dumneavostra.. tuturor chiar asa ca stai tu linistit in privinta asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 da ce aveti azi mah. toata lumea se ia de toata lumea lipsa...de masculi, motoare, minte...you name it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Eu strang banii de pariuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate