iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 nici nu tin sa-i cunosc pe baietii vostrii , ei tin sa ne cunoasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 iulia, ce numar porti la sutien? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 nici nu tin sa-i cunosc pe baietii vostrii , ei tin sa ne cunoasca asta e parerea ta fa diferenta intre o katerinca pe forum si realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 nici nu tin sa-i cunosc pe baietii vostrii , ei tin sa ne cunoasca eu nu tin minte asa, in fine parca vroiai sa te distrezi cu noi...deci tre sa ne cunosti si implicit pe baieti! iulia, ce numar porti la sutien? iulia, ce numar porti la sutien? nu poarta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 eu nu tin minte asa, in fine parca vroiai sa te distrezi cu noi...deci tre sa ne cunosti si implicit pe baieti! nu nu, intreba cine o plimba si pe ea...poate vrea sa fie plimbata de o fata si nu am inteles eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 iulia, ce numar porti la sutien? plac fetele ? de te intereseaza ? nu-mi place sa-mi ascund sanii dupa un sutien Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 nu nu, intreba cine o plimba si pe ea...poate vrea sa fie plimbata de o fata si nu am inteles eu NICI O SANSA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 plac fetele ? de te intereseaza ? nu-mi place sa-mi ascund sanii dupa un sutien Si nu te jeneaza cand alergi dupa motorete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Si nu te jeneaza cand alergi dupa motorete? nu alerg , opresc ele langa mine si ma invita posesorii lor la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 pitipoance fara casca ca sa nu vb de echipament ca nu se mai vad formele (sunt politicos azi si nu stiu de ce ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
feldefel Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 nu alerg , opresc ele langa mine si ma invita posesorii lor la o plimbare oi fi vreo Maria Marinescu ... mai stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 o gramada de detalii tehnice, scheme de pilotaj si altele! continuati, continuati.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 pitipoance fara casca ca sa nu vb de echipament ca nu se mai vad formele (sunt politicos azi si nu stiu de ce ) fii tu linistit , puisor .. dar am si echipament si casca , nu sunt ce-ti imaginezi , tin la viata mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Iulia, ai 2 minute sa spui ce liceu ai facut, cat ai luat la bac, le ce facultate esti si in ce luna ai dat admiterea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 fii tu linistit , puisor .. dar am si echipament si casca , nu sunt ce-ti imaginezi , tin la viata mea puisor sa le spui te rog frumos celor care te plimba iar daca tu iesi la suc/plimbarica prin oras cu fetele si iei casca si echipamentul in geanta pt ca poate poate opreste "tipu" sa te invite la el pe motor, scuze greseala mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Iulia, ai 2 minute sa spui ce liceu ai facut, cat ai luat la bac, le ce facultate esti si in ce luna ai dat admiterea. place sa treci de limitele tale , nu vrei sa-ti spun si cu cine am facut-o ultima data ... vezi de treaba ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 oi fi vreo Maria Marinescu ... mai stii Hai fratee ca aia-i nasoala. Spune si tu o Angelina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 place sa treci de limitele tale , nu vrei sa-ti spun si cu cine am facut-o ultima data ... vezi de treaba ta Bine cuae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Bine cuae ai cam lipsit de la scoala ultimii ani ... pacat de acolo poti invata lucruri bune ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Bine cuae Anca, ce urat vorbesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) Scuze dar nu sunt obisnuita cu limbaj de Bucuresti , prefer sa trec peste el . cer scuze daca am jignit pe cineva , dar cred ca sunt si oameni care merita respect in Bucuresti , acelora cer scuze . cat despre fete ca paipe... drumurile sunt pline de specimene aidoma ei , din pacate Editat Septembrie 17, 2008 de iuliahohan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Scuze dar nu sunt obisnuita cu limbaj de Bucuresti , prefer sa trec peste el .cer scuze daca am jignit pe cineva , dar cred ca sunt si oameni care merita respect in Bucuresti , acelora cer scuze . cat despre fete ca paipe... drumurile sunt pline de specimene aidoma ei , din pacate 14 e de o mie de ori mai "fata" ca tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliahohan Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 14 e de o mie de ori mai "fata" ca tine daca nu este fata de fata ..tot degeaba , de ce crezi asta .. este darnica cu toata lumea , pentru darnicia ei cred ca are o inima foarte mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 bukkake4all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 daca nu este fata de fata ..tot degeaba , de ce crezi asta .. este darnica cu toata lumea , pentru darnicia ei cred ca are o inima foarte mare e prietena mea si tu chiar incepi sa exagerezi, vezi de drumul tau ca vizele de sedere/studii nu sunt permanente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate