mandibula Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 eu vreau sa ies ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 salut. Acum am vazut si eu topicul Eu stau la Lujerul si am un CBR 600 F3 De obicei pe unde va intilniti si cind? Seara se iese la plimbare? Bun venit. si bune intrebari! propun stabilire de intalniri zilnice/saptamanale standard... vine cine vrea sau cine poate, fara sa se mai anunte atata dinainte pe forum. deoarece am preumblat intr-o seara pe acolo, propun terasa albastra de pe uverturii. vineri seara, incepand cu orele 19? ca sa vina lumea invartindu-se fericita ca intra in uichend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 oki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 25, 2008 Share Postat Martie 25, 2008 Tot vineri e si intrunirea bercenarilor, asa ca o sa alternez.. In alta ordine de idei.. Decaveule, Amrita.. poate o sa mai lucrez la el, d'oh!camdata e suficient de "lucrat".. Pareri despre cum sa-i schimb expresia?? PS: Pentru necunoscatori: smailiul ar vrea sa exprime "mai bine-mi musc dejtele decat sa spun ce-mi trece prin cap".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Bre, fa-i mutra mai spre "wink"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Bre, fa-i mutra mai spre "wink"! Will do.. diseara, cel mai probabil.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Bun venit. si bune intrebari! propun stabilire de intalniri zilnice/saptamanale standard... vine cine vrea sau cine poate, fara sa se mai anunte atata dinainte pe forum. deoarece am preumblat intr-o seara pe acolo, propun terasa albastra de pe uverturii. vineri seara, incepand cu orele 19? ca sa vina lumea invartindu-se fericita ca intra in uichend? oi gasi eu terasa albastra serile iesiti la plimbari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 oooo, da, da, da!!! sprancenele ca la un ghiavol ... tr sa-l pozam pe dkw si sa te iei dupa poza!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 eu vreau sa ies ! Daca anuntai cu 15-20 min mai devreme aseara mergeai cu noi la o plimbare. A fost...interesant ...Jordy stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Daca anuntai cu 15-20 min mai devreme aseara mergeai cu noi la o plimbare. A fost...interesant ...Jordy stie A fost chiar interesant. prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Bun venit. si bune intrebari! propun stabilire de intalniri zilnice/saptamanale standard... vine cine vrea sau cine poate, fara sa se mai anunte atata dinainte pe forum. deoarece am preumblat intr-o seara pe acolo, propun terasa albastra de pe uverturii. vineri seara, incepand cu orele 19? ca sa vina lumea invartindu-se fericita ca intra in uichend? Good ideea. Vineri @ 6:30pm sau 7pm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Good ideea. Vineri @ 6:30pm sau 7pm? unde e terasa albastra pe uverturii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 (editat) oi gasi eu terasa albastra serile iesiti la plimbari? e pe ruta lu' 178 cum vii de la 41 (SIR)..inainte sa intrii in pasajul lujerului faci dreapta..mai merge vro 150m...si pe stanga ai terasa. Editat Martie 26, 2008 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 (editat) e pe ruta lu' 178 cum vii de la 41 (SIR)..inainte sa intrii in pasajul lujerului faci dreapta..mai merge vro 150m...si pe stanga ai terasa. ok. multam de lamuriri Editat Martie 26, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 ok. multam de lamuriri Am vazut postul inainte sa-l modifici!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Am vazut postul inainte sa-l modifici!! pai prima data nu scrisese unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 pai prima data nu scrisese unde Sa vdm cati ne strangem vinerea asta de la 19:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Sa vdm cati ne strangem vinerea asta de la 19:00. Mai greu cu berile daca venim cu motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 io vin!! nu stiu cat stau si ce beau ca sambata iar bag munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Mai greu cu berile daca venim cu motoarele Exista si bere fara alcool...si cred ca devin fan....la cate Schlossgold am baut in ultima vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Prezent.. tot fara alcohoale, desi, daca nu-mi trece raceala, prevad o cura de ceaiuri ca cea de azi.. bag in mine la ceai fierbinte intr-o veselie.. 'te-m-as in ea de raceala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 (editat) Exista si bere fara alcool...si cred ca devin fan....la cate Schlossgold am baut in ultima vreme Decit asa mai bine pepsi ) nu sufar berea fara alcol <small>--- Mesaj completat în 26 Mar 2008 12:58 -------------</small><br/> Prezent.. tot fara alcohoale, desi, daca nu-mi trece raceala, prevad o cura de ceaiuri ca cea de azi.. bag in mine la ceai fierbinte intr-o veselie.. 'te-m-as in ea de raceala.. dai cu votca sa moara virusii sau mai bine cu vin fiert Editat Martie 26, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Prezent.. tot fara alcohoale, desi, daca nu-mi trece raceala, prevad o cura de ceaiuri ca cea de azi.. bag in mine la ceai fierbinte intr-o veselie.. 'te-m-as in ea de raceala.. Puicusorule, mai bine stai acasa ca dejaba prevezi atata ceai, ca nu prea ajuta ceaiul ala asa... Las, ca te bag eu in conferinta pe private!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Prezent.. tot fara alcohoale, desi, daca nu-mi trece raceala, prevad o cura de ceaiuri ca cea de azi.. bag in mine la ceai fierbinte intr-o veselie.. 'te-m-as in ea de raceala.. Si eu m am dat pe ceaiuri fierbinti ca ma cam incearca o raceala ( cu tot "Secretul nostru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 26, 2008 Share Postat Martie 26, 2008 Puicusorule, mai bine stai acasa ca dejaba prevezi atata ceai, ca nu prea ajuta ceaiul ala asa... Las, ca te bag eu in conferinta pe private!! Astept.. :bow: :bow: :fu... woops!! no smiley.. Si eu m am dat pe ceaiuri fierbinti ca ma cam incearca o raceala ( cu tot "Secretul nostru ) Asta pen'ca nu crezi intr-adevar in ceea ce-ti spui.. ..moaaa!! ce adanca o fo' asta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate