Honey Bunny Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 mai sunt 2 minute ce le astept eu sa treaca ca sa ma car acasa deci inca nu e 5 Mai exista vreun nefericit care sta pan' la 18? se spune "voi n aveti treaba ma?" sau "voi n aveti alta treaba ma?" Voi n-aveti altceva de facut ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Mai exista vreun nefericit care sta pan' la 18? Da. Dar pe la fara 15 sparg usa, ca vreau sa vad un D70s.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Da. Dar pe la fara 15 sparg usa, ca vreau sa vad un D70s.. Te referi la Nikon nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Mai exista vreun nefericit care sta pan' la 18? Voi n-aveti altceva de facut ma? Mda...si eu prestez pana mai pe seara pe ogorul companiei... cel putin 6.00... de regula 7.30.... accidental si 11.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Mai exista vreun nefericit care sta pan' la 18? Si eu tot pana la 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razziel Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 acum am gasit thread-ul asta Dorin, Militari, zona Gorjului si am si yo o Honda NSR din '98 mai jos si o poza cu moto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Si eu tot pana la 18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Noi sa fim sanatosi! Bine ai venit, Dorin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razziel Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Noi sa fim sanatosi! Bine ai venit, Dorin! eu sunt pana la 19:30 ... da macar evit aglomeratia de la 18:00 ca din pipera pana in militari e ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Mai exista vreun nefericit care sta pan' la 18? Eu sunt cel mai oropsit la 18 tre sa ma dau jos din patutz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Eu sunt cel mai oropsit la 18 tre sa ma dau jos din patutz. Bre finule, nu mai zi asa, ca o sa creada astia in mod eronat ca esti cine stie ce parazit social Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Te referi la Nikon nu? Yep!! Pasionata?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Bre finule, nu mai zi asa, ca o sa creada astia in mod eronat ca esti cine stie ce parazit social Nasule parerile celor care ma intereseaza stiu ca nu e asa..... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Yep!! Pasionata?? De fotografie,da.Si imi face cu ochiul un D40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Iesim azi la cocosu rosu la 20? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Iesim azi la cocosu rosu la 20? 20:30-21:00 ? Oh plz,oh plz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Io si mandibula suntem la gratar la mine in santier. Micii se perpelesc pe gratar, muzica e in surdina (I'm a Barbie girl, in a Barbie world...). Am adus doi gay sa cante. Cu spritzu' e mai greu, ca suntem cu moto. V-am pupat. BBL here. Ii dau cuvantul lui Mandibula: ReOll Atat de la noi. Pofta buna si voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 20.30 sa fie atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 23, 2008 Autor Share Postat Septembrie 23, 2008 Io ajung mai tarziu, tre sa trec pe la Univ, sa vad rezultatele la master. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Eu sunt cel mai oropsit la 18 tre sa ma dau jos din patutz. sa iti stea in git ca ne faci nefericiti Io si mandibula suntem la gratar la mine in santier. Micii se perpelesc pe gratar, muzica e in surdina (I'm a Barbie girl, in a Barbie world...). Am adus doi gay sa cante. Cu spritzu' e mai greu, ca suntem cu moto. V-am pupat. BBL here. Ii dau cuvantul lui Mandibula: ReOll Atat de la noi. Pofta buna si voua ce ghini e de unii. io nu am avut acces toata ziua la net am fost prin otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 De fotografie,da.Si imi face cu ochiul un D40 Feliciteaza-ma, tuma' ce-mi luai o frumusete de Nikon D70s, in stare aparent impecabila, 10k de cadre trase.. Ai cumva un Nikkor sau macar un Sigma sau Tamron cu montura Nikon prin dulap/sifonier/debara/pod/beci?? Ca obiectiv n-am.. D40-ul e FOARTE ok pentru inceput.. eu am preferat sa joc umpic la risc, si sa iau D70-ul SH.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Moama ... il luasi deja? Congrats,sa il stapanesti sanatos! Din pacate nu am dar am un prieten care detine un D60,ma interesez si daca pot face rost,te ajut cu cea mai mare placere. Kali,si tu primesti rezultatele la master??? Bafta multa,eu le-am aflat ieri seara si am luat!!!! Cine vine diseara la Cosos?Cami,mergeti? Sa stiu daca ma pregatesc. Cocos vroiam sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Moama ... il luasi deja? Congrats,sa il stapanesti sanatos! Din pacate nu am dar am un prieten care detine un D60,ma interesez si daca pot face rost,te ajut cu cea mai mare placere. Kali,si tu primesti rezultatele la master??? Bafta multa,eu le-am aflat ieri seara si am luat!!!! Cine vine diseara la Cosos?Cami,mergeti? Sa stiu daca ma pregatesc. Cocos vroiam sa zic Felicitari pentru Master!! Da, l-am luat deja.. sunt foarte rapid, atunci cand trebuie.. O sa-mi iau si obiectiv zilele urmatoare.. Parca as iesi si eu umpic din casa.. ma primiti la Cososu' Rocu'?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Felicitari pentru Master!! Da, l-am luat deja.. sunt foarte rapid, atunci cand trebuie.. O sa-mi iau si obiectiv zilele urmatoare.. Parca as iesi si eu umpic din casa.. ma primiti la Cososu' Rocu'?? de ce sa nu te primim? nu am fost chitrosi niciodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 de ce sa nu te primim? nu am fost chitrosi niciodata Mai ales cu mine, jtiu, si apreciez, si d-asta va iubesc.. Da' poate-mi spuneti si unde gasesc localu' asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate