super_buburuza Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Cine vine diseara la Cosos?Cami,mergeti? Sa stiu daca ma pregatesc. Pregateste-te ca vine lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Tocmai am vbt cu Niko....ne vedem acolo cu mic cu mare,right? V-am pupat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Da' poate-mi spuneti si unde gasesc localu' asta.. Cum sa nu te primim? Eu nu stiu daca ajung... Localul este pe langa mine. Dupa ce treci de blocul meu faci stanga si mergi pana unde incep casele pe partea stanga si pe dreapta e Cocosu Rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Poai....cum il gasesti....hmmm...chiar nu stii unde e? E pe la Apusului...daca vrei ne intalnim nush..la Gorjului si te tii dupa mine...altfel nush cum sa-ti explic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) Cum sa nu te primim? Eu nu stiu daca ajung... Localul este pe langa mine. Dupa ce treci de blocul meu faci stanga si mergi pana unde incep casele pe partea stanga si pe dreapta e Cocosu Rosu ..venind DINSPRE Apusului, da? Poai....cum il gasesti....hmmm...chiar nu stii unde e? E pe la Apusului...daca vrei ne intalnim nush..la Gorjului si te tii dupa mine...altfel nush cum sa-ti explic Vin din Berceni, deci n-o sa fiu primul ajuns.. --speaking of which, sper ca stati pana dupa 9, ca sa nu va (re)vad din zbor!! Editat Septembrie 23, 2008 de Just_John Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 ..venind DINSPRE Apusului, da? Da, venind dinspre Apusului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Mr Sonea ai la magazin Pet-Phos Ca/P=2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Domnu' Sonea, uite colea topicul de reparat carene.. Uomu' e Kawasaki_axx, da-i un pemeu si intreaba-l ce ai de intrebat.. Bunny, daca tot iti place fotografia, arunca niste ochi pe-aici.. Au tutoriale si explicatii pentru terminologii foarte misto facute.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 (editat) Domnu' Sonea, uite colea topicul de reparat carene.. Uomu' e Kawasaki_axx, da-i un pemeu si intreaba-l ce ai de intrebat.. Bunny, daca tot iti place fotografia, arunca niste ochi pe-aici.. Au tutoriale si explicatii pentru terminologii foarte misto facute.. JJ, la aceeasi bani ti'as recomanda Sigma. E ceva mai luminos decat Tamronul similar, dar are unghiul mai inchis. Acum, vezi si la ce iti trebuie. As indrazni sa iti recomand un Nikkor care iti cam acopera gama uzuala si se incadreaza si la variante Buget: AF-S Nikkor 18-135, 1:3.5-5.6. Are unghiul intre 76 si 12 grade, si cred ca e in jur de 1000 ron. Editat Septembrie 23, 2008 de classic_vld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 JJ, la aceeasi bani ti'as recomanda Sigma. E ceva mai luminos decat Tamronul similar, dar are unghiul mai inchis. Acum, vezi si la ce iti trebuie. Ma gandeam (pentru inceput) un 18-135.. plaja ceva mai larga imi va permite sa realizez care va fi urmatorul obiectiv.. Dar in mod sigur imi voi lua un 50mm f1.8!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Ma gandeam (pentru inceput) un 18-135.. plaja ceva mai larga imi va permite sa realizez care va fi urmatorul obiectiv.. Dar in mod sigur imi voi lua un 50mm f1.8!! Tocmai ce editasem... se pare ca am cazut pe aceeasi varianta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Tocmai ce editasem... se pare ca am cazut pe aceeasi varianta Marile minti gandesc la fel!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 23, 2008 Autor Share Postat Septembrie 23, 2008 So, cate masini merg duminica la midii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 So, cate masini merg duminica la midii? Mai vedem noi pana vineri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 JJ, la aceeasi bani ti'as recomanda Sigma. E ceva mai luminos decat Tamronul similar, dar are unghiul mai inchis. Acum, vezi si la ce iti trebuie. As indrazni sa iti recomand un Nikkor care iti cam acopera gama uzuala si se incadreaza si la variante Buget: AF-S Nikkor 18-135, 1:3.5-5.6. Are unghiul intre 76 si 12 grade, si cred ca e in jur de 1000 ron. Sau un Nikon AF-S 18-200mm VR (f/3.5-5.6). Eu m-am jucat vreo 2 saptamani cu unul si mi-a placut foarte mult ca si all-rounder. In USA se poate comanda la un pret oarecum rezonabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Sau un Nikon AF-S 18-200mm VR (f/3.5-5.6). Eu m-am jucat vreo 2 saptamani cu unul si mi-a placut foarte mult ca si all-rounder.In USA se poate comanda la un pret oarecum rezonabil. Mda.. d-asta a avut colegul care a venit cu je sa verificam aparatul.. l-a dat SUPER rapid (avea mare nevoie de bani) in 1000 ron.. te face sa te zgarii umpic pe ochi, nu?? Din pacate, e umpiculescu prea scump pentru ce vreau eu.. cel putin deocamdata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 La 1000ron.. daca era in stare buna.. pomana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Sau un Nikon AF-S 18-200mm VR (f/3.5-5.6). Eu m-am jucat vreo 2 saptamani cu unul si mi-a placut foarte mult ca si all-rounder.In USA se poate comanda la un pret oarecum rezonabil. Da. Si asta are in plus si stabilizarea interna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Ma gandesc sa il integram in absolut si pe jj.suntem pana acu 3 in spirala.Doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Buna dimineatza ! nimeni prin zona ....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Bunny, daca tot iti place fotografia, arunca niste ochi pe-aici.. Au tutoriale si explicatii pentru terminologii foarte misto facute.. Asta o sa fac in pauza de masa http://www.alexgalmeanu.com/gallery.html check this out! Asta o sa fac in pauza de masa http://www.alexgalmeanu.com/gallery.html check this out! Neata ...am uitat sa va salut...<sleepy> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Neatza all... ce facem in seara asta?pe unde ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Neatza all... ce facem in seara asta?pe unde ne vedem? Neata! Se pare ca incepe sa fie iar ca inainte Aseara m-am simtit atat de bine cu voi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Avem un sarbatorit. Doar n-ati uitat? /index.php?showtopic=271174 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate