cria_p Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 cred ca esti vecina cu mine. eu am un cbr 600 doua scari mai incolo de intruder pe cupolei * da, te-am vazut! ...tu esti, ne-am intersectat intr-o seara, chiar langa scara mea. Cum ai curaj sa lasi motorul ala in fatza blocului?! eu stau toata noaptea ca pe ace, cand nu ajung sa-l duc in garaj. uuf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 * da, te-am vazut! ...tu esti, ne-am intersectat intr-o seara, chiar langa scara mea. Cum ai curaj sa lasi motorul ala in fatza blocului?! eu stau toata noaptea ca pe ace, cand nu ajung sa-l duc in garaj. uuf! pai ce sa ii fac sa il iau cu mine in casa garaj pe linga mine nu am. asa ca ................... --- Mesaj completat în 28 Mar 2008 17:51 ------------- * da, te-am vazut! ...tu esti, ne-am intersectat intr-o seara, chiar langa scara mea. Cum ai curaj sa lasi motorul ala in fatza blocului?! eu stau toata noaptea ca pe ace, cand nu ajung sa-l duc in garaj. uuf! nu poti venii la terasa albastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 nu poti venii la terasa albastra? da, da.... hai cu noi la terasa!!!! bun venit printre noi!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Mai uameni, aratati-mi va rog pe unde mai iegzact gasesc chestia aia albastra.. Folositi-va cu incredere de harta asta, si spuneti-mi cum recunosc handralaia, si pe ce parte e (eu venind dinspre nord - adica de sus ).. Nu de alta, da' nu-mi place sa orbecai.. Bre, trecusi pe langa "albastra" cand luasi pozaru' de la je! Ezac' cand facusi dreapta sa intri pe strada mea. --- Mesaj completat în 28 Mar 2008 18:14 ------------- * buna! Uelcam!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 da, da.... hai cu noi la terasa!!!! bun venit printre noi!!!!! * merci de invitatie, dar nu pot in seara asta. Ne vedem cand ma fac bine... distractie maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 E dimineatza de`a binelea si cica "2 User(s) are reading this topic"...mai exact me and DKW ...ultimii ajunsi aksa...si ultimii online k sa zic asa. A fost frumos...a fost si frig...si mult fum (d aia aveam eu ochii rosii Kali)...da` mie mi`a placut seara asta. Cei ce au ratat`o ar face bine sa recupereze . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 (editat) E dimineatza de`a binelea si cica "2 User(s) are reading this topic"...mai exact me and DKW ...ultimii ajunsi aksa...si ultimii online k sa zic asa. A fost frumos...a fost si frig...si mult fum (d aia aveam eu ochii rosii Kali)...da` mie mi`a placut seara asta. Cei ce au ratat`o ar face bine sa recupereze . next time... Editat Martie 29, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Viatza e greu, da' trece.. Ma bucur ca am mai cunoscut neshte bajetzi si niste neveste/prietene.. data aviatoare o sa fiu in forma, si sper sa nu mai fie "mi-a mai iesit un cosh" party.. Din pacate, am constatat un lucru foarte neplacut cand am ajuns acasa..... ..mi-era frig.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 sper sa nu mai fie "mi-a mai iesit un cosh" party.. JJ...era un party din ciclul: fara ciclu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 mamaaaa...da ce frig ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 deloc n-am fost in forma!! alexander_all4rap multam pt plimbare! pt cum conduci burtica ta este de un adevarat ajutor!! (pisi, pisi, pisi!!!) toti imi sunteti dragi si-mi pare bine ca ne-am cunoscut! Sper sa ramana valabila intalnirea de vineri seara.. si in paw sincer, inca nu s-a ratat nimic pt aseara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 deloc n-am fost in forma!! alexander_all4rap multam pt plimbare! pt cum conduci burtica ta este de un adevarat ajutor!! (pisi, pisi, pisi!!!) toti imi sunteti dragi si-mi pare bine ca ne-am cunoscut! Sper sa ramana valabila intalnirea de vineri seara.. si in paw sincer, inca nu s-a ratat nimic pt aseara ati mai stat mult aseara in paw? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 ati mai stat mult aseara in paw? Doar pana pe la trei fara ceva.. abia atunci incepusera si copchiii aia sa sparga usa, dupa ce au dormitat fo' doo ore tolanitzi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 (editat) Doar pana pe la trei fara ceva.. abia atunci incepusera si copchiii aia sa sparga usa, dupa ce au dormitat fo' doo ore tolanitzi.. nu ati mai stat nici voi mult. ca pe la 2 am plecat noi o plimbarica mai pe seara? Editat Martie 29, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 nu ati mai stat nici voi mult. ca pe la 2 am plecat noi o plimbarica mai pe seara? pe la 3:30 am fost acasa... eu cam vreau sa bolesc putin in patul meu... acum depinde si de ce oferiti pt o seara de sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 (editat) @Amrita Buei pisi cum n`ai fost in forma? ...Eu am fost in forma (si rotundul e o forma ) nu ati mai stat nici voi mult. ca pe la 2 am plecat noi o plimbarica mai pe seara? Just say where & when pe la 3:30 am fost acasa... eu cam vreau sa bolesc putin in patul meu... acum depinde si de ce oferiti pt o seara de sambata! Name it! Me & Jordy propunem o plimbare pana la Oltenita, ne oprim in port ...facem doo poze si ne intoarcem...sunt si bancutze acolo....stiu sigur Editat Martie 29, 2008 de alexander_all4rap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 pe la 3:30 am fost acasa... eu cam vreau sa bolesc putin in patul meu... acum depinde si de ce oferiti pt o seara de sambata! ..ce oferim ca sa bolim in patul tau sambata seara?? Mandro, unii e prea batrani ca sa vaza d-astea (inima, si cine stie ce alte bube!!), iar altii e prea tineri.. Alex, nu prea poti spune de Amrita ca e rotunda, asa ca forma asta e exclusa din ecuatie.. in schimb poti spune ca e in formE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Alex, nu prea poti spune de Amrita ca e rotunda, asa ca forma asta e exclusa din ecuatie.. in schimb poti spune ca e in formE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 29, 2008 Autor Share Postat Martie 29, 2008 Eu prestez trebi la domiciliu, chiar nu cred ca mai ajung in Paw. Asa, sa nu uit: 1. La multi ani (si aici ), classic_vld! 2. Bafta multa, Borris, la politie! Infunda blonda! 3. M-am tuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Asa, sa nu uit: 3. M-am tuns NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooo...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 29, 2008 Autor Share Postat Martie 29, 2008 Oh, yes... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 pina la urma mergem la oltenita. sau prin oras, la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Trebuie sa recunosc ca m-as trage pana la oltenita! Nimic n-ati inteles.. Jeijei de la tine aveam pretentii! stii cum sunt eu in forma la paw! aseara nu prea m-a incantat privelistea d-acolo... @alexander la cat ai sprijinit peretele ala de langa wc-ul din paw... n-as spune ca ai fost in "forma" dar, burtica ta are o forma... (aici ar tr pus emoticonul la care lucreaza jj! ) "..ce oferim ca sa bolim in patul tau sambata seara??" daca ziceam ca vreau sa ma tavalesc mai ziceam.... "Mandro, unii e prea batrani ca sa vaza d-astea (inima, si cine stie ce alte bube!!), iar altii e prea tineri.. " ai uitat ca sunt asistenta medicala.. iar, tineretul prinde repede! cat despre formele mele..... (sunteti minunati baieti!! ) 3. M-am tuns i must see!!! LA MULTI ANI classic_vld!!! Probabil ca de la cat mi-au zbierat copii si mi-au aruncat cu avioane in cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 Eu prestez trebi la domiciliu, chiar nu cred ca mai ajung in Paw. Asa, sa nu uit: 1. La multi ani (si aici ), classic_vld! 2. Bafta multa, Borris, la politie! Infunda blonda! 3. M-am tuns imprumut bandana...daia cu scheleti si cu pozitii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 29, 2008 Share Postat Martie 29, 2008 "..ce oferim ca sa bolim in patul tau sambata seara??" daca ziceam ca vreau sa ma tavalesc mai ziceam.... Daca ziceai de tavalit.. imi muscam dejtele pan' la sange.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate