Just_John Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Good mournin' ! Sorry k n-am ajuns aseara,poate ne vedem diseara sau maine.V-am pupaaaaaaat!!! O zi super! Mourning: doliu, jelanie, suparare... Bunny... ma pui pe ganduri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Si eu am placa De revelion ma duc cu ea in Austria.. chiar azi am platit rezervarea Dar pana atunci mai e si trebuie ceva antrenament pt. mentinerea conditiei fizice, ca sa nu fac febra in prima zi si restul de 7 zile sa stau sa ma uit la partie ) asa ca va invit la o tura imediat ce va fi zapada pe partii.. la noi, de obicei merg in Azuga. Cum e partia in Azuga? Nu am fost niciodata. Unde in Austria? M-ar interesa si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Mourning: doliu, jelanie, suparare... Bunny... ma pui pe ganduri.. Am zis-o la misto Asa mai vorbesc rockerii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 neatza copii, care iesiti la joaca? ) @14 sorry, am iesit aseara dar cu motoretele si am vazut mesajul tau tarziu, doar ne am plimbat nu am iesit la suc sa ne cresti mare Iulia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 La multi ani iulia, oricine ai fi @hammer, amice, tu stii sa-mi vorbesti doar pe forum? @mandibula, bebelu, aex, trebuie sa imi duc acasa echipamentul moto si sa aduc placa & co Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Buna ziua! La multi ani, Iulia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 salutari din miami beach! Viata e nedrept!!! Sa aduci si tu cado' pentru copii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 @hammer, amice, tu stii sa-mi vorbesti doar pe forum? pffffffff nu mi am inchipuit ca vroiai sa te sun la 1 AM cand am ajuns acasa sa iti zic ca nu iesim la suc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Neata, nico! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Eu zic sa fii umpiculescu mai specific, altfel te trezesti cu vreun bradutz in casa.. sau cine stie ce alte plante "nefumabile".. Merg si mugurii de brad...iese un sirop din ei numai bun pentru dureri de gat niste muguri de lalele sint buni? mah voi e ebolnavi asa va purtati cu prietenii Merg! Plac la mine florile neatza........... o pila de canturi are careva ? Ce mesteresti pe Ion Filibiloiu? Ti-am vazut motoreta la o poarta Cum e partia in Azuga? Nu am fost niciodata. La Azuga m-am dat prima oara cu placa...nu e un loc tocmai bun pentru incepatori...e foarte abrupta. O saptamana am dormit pe burta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Ce e cu LMA Iulia asta? Nici macar nu stim daca exista. Azi e ziua prietenului meu imaginar, nu ii urati si lui LMA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Azi e ziua prietenului meu imaginar, nu ii urati si lui LMA? Am si eu doi prieteni imaginari, un baietel si o fetita. Vrei sa le facem cunostinta? @alexander, maine incepe scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Ce e cu LMA Iulia asta? Nici macar nu stim daca exista. Azi e ziua prietenului meu imaginar, nu ii urati si lui LMA? ba da, cum sa nu. da de baut??? Viata e nedrept!!! Sa aduci si tu cado' pentru copii corect, 2 blonde si o bruneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Neata, nico! Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 ATENTIE... Am de facut un anunt important Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razziel Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Buna ziua! La multi ani, Iulia! La multi ani, Iulia! astazi ma duc sa imi iau motorashu... daca iesiti pe undeva poate vin si eu... inca o data daca ma primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 @alexander, maine incepe scoala Not interested! Doar bobocii se duc in 1st day. Prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Not interested! Doar bobocii se duc in 1st day. Prietenii stiu de ce Nu ca eu m-as duce, dar voiam sa iti reamintesc, sa nu fiu singura care sufera ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Nu ca eu m-as duce, dar voiam sa iti reamintesc, sa nu fiu singura care sufera ))) Nu esti! Ma alatur voua...din pacate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 La multi ani, Iulia!astazi ma duc sa imi iau motorashu... daca iesiti pe undeva poate vin si eu... inca o data daca ma primiti Azi joaca STEAUA, toata lumea e in fata televizorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Inca mai sunteti scolarite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Inca mai sunteti scolarite? Da, avem si costume:fusta scurta, camasa alba si cravata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 /index.php?showtopic=272830 daca vi se pare interesant puteti comenta ... mie mi se pare o mare realizare care din pacate nici macar de noi motociclistii nu este apreciata! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Da, avem si costume:fusta scurta, camasa alba si cravata! La naiba! Ma faci sa ma mai apuc de inca o facultate! Daca stau bine si ma gandesc, mai am timp ca inca sunt tanar. Ia zi la ce faculta esti tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 La naiba! Ma faci sa ma mai apuc de inca o facultate! Daca stau bine si ma gandesc, mai am timp ca inca sunt tanar. Ia zi la ce faculta esti tu? Finante-Banci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate