paispe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Da, avem si costume:fusta scurta, camasa alba si cravata! Eu am camasa roz si pulover gri /index.php?showtopic=272830 daca vi se pare interesant puteti comenta ... mie mi se pare o mare realizare care din pacate nici macar de noi motociclistii nu este apreciata! multumesc! Roxana, de apreciat efortul tau! ATENTIE... Am de facut un anunt important Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Buna dimineata.....La multi ani Iulia oriunde sau oricine ai fi.Unde iti aduc cadoul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) nice ink but............. te ai gandit mult inainte sa alegi locul??? Editat Septembrie 30, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 nice ink but............. te ai gandit mult inainte sa alegi locul??? Un an si ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Un an si ceva? cel mai important este sa iti place tie, restul nu conteaza sa le stapanesti sanatoasa unde le ai facut? mai vreau si eu sa imi fac cate ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 unde le ai facut? mai vreau si eu sa imi fac cate ceva La recomandarea unei prietene, la un baiat Razvan care sta prin Iancului. Peste o luna o sa organizeze prietena care mi l-a recomandat tattoo & JB session ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 La recomandarea unei prietene, la un baiat Razvan care sta prin Iancului. Peste o luna o sa organizeze prietena care mi l-a recomandat tattoo & JB session ))) un pic cam tarziu pentru mine, o sa fiu la Londra din 1 Noiembrie pana inante de sarbatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Ne vedem la un cico in decembrie in Londra )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 14,sa stapanesti sanatoasa tatuajele! Am o intrebare : are cineva pile la Lufthansa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) Azi joaca STEAUA, toata lumea e in fata televizorului STEAUA Asa e bine Hammere? Editat Septembrie 30, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Ne vedem la un cico in decembrie in Londra )))))) cu cea mai mare placere STEAUA Asa e bine Hammere? perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 14,sa stapanesti sanatoasa tatuajele! Multumesc Hai, s-aveti o zi buna, alea alea. Ma duc sa bag ceva de has si apoi la client, sa produc Ales bules cichicean P.S. NU CUMVA SA POSTATI PE FORUM DACA IESITI DESEARA, SA NU APARA PERSOANE INGRATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 BBL: la o plimbare cand iesi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Azi joaca STEAUA, toata lumea e in fata televizorului Sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 oare merita?? http://gprstabilizer.com/shopping_sportbik..._cbr600rr_03-04 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Jordy te-ai albastrit prietene ...cine e acasa si vrea sa faca o plimbare????......vand angel eyes ptr moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Jordy te-ai albastrit prietene ...cine e acasa si vrea sa faca o plimbare????......vand angel eyes ptr moto neatza prietene, cam devreme azi la ce ora ne vedem diseara la....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Da, avem si costume:fusta scurta, camasa alba si cravata! si de ce nu le purtati ca sa va vedem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 neatza prietene, cam devreme azi la ce ora ne vedem diseara la....? pe la 9 cred...dar mai e mult pana diseara:) si de ce nu le purtati ca sa va vedem si noi ti-ai modificat location bv bv bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 oare despre tine este vb? /index.php?showtopic=266653 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 ti-ai modificat location bv bv bv e cu dedicatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Am zis-o la misto. Asa mai vorbesc rockerii Nu stie d-astea mai, e manelist sadea P.S. NU CUMVA SA POSTATI PE FORUM DACA IESITI DESEARA, SA NU APARA PERSOANE INGRATE Like... Je ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) Nu stie d-astea mai, e manelist sadea Like... Je ? shinule ti-ai reparat carenele? 15 minute pina la raspuns Editat Septembrie 30, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 BBL: la o plimbare cand iesi? Oricand cu placere. Just let me know. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) Oricand cu placere. Just let me know. Joi, pe la 19.00, vii pe la Piata Constitutiei la CBR F meeting? Editat Septembrie 30, 2008 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate