Honey Bunny Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Viata e complexa si are mai multe aspecte! Se zice "Viata e greu, da' trece!".. In aceeasi linie de ganduri cu "Ne nastem uzi, flamanzi, si urland, si primul contact cu societatea e o palma zdravana peste buci.. Abia apoi incepe greul!!" Ce'ancetzi, militaroshilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Buna dimineatza ! Neata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Multumesc pentru ambele 'puncte' Neata! Neata! Viata e complexa si are mai multe aspecte! cu placere, sunt o impatimita a tatuajelor! mi as multe, dar momentan ma rezum la unul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Se zice "Viata e greu, da' trece!".. Viata e greu, noi suporta! si primul contact cu societatea e o palma zdravana peste buci.. Pai si unde e problema? cu placere, sunt o impatimita a tatuajelor! mi as multe, dar momentan ma rezum la unul! Care? care? Hello roacherito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) Care? care? ba eu as intreba unde? unde? pen` ca nu s-au vazut tatuaje pe pielea ei toata vara la tzinute de vara... asa ca unde? unde? e mai interesanta intrebarea Editat Octombrie 1, 2008 de Kawalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 ba eu as intreba unde? unde? pen` ca nu s-au vazut tatuaje pe pielea ei toata vara la tzinute de vara... asa ca unde? unde? e mai interesanta intrebarea in partea dreapta a coloanei pe sold! este un scorpion care coboara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 in partea dreapta a coloanei pe sold! este un scorpion care coboara.... O, esti scorpion. Vad in profil ca e ziua ta pe 9 noiembrie Eu sunt rac. Cica rac cu scorpion, lugu lugu Pe 8 noiembrie e Sf. Mihail si Gavril, eu sunt Anca-Mihaela, poate facem o combinatie Anul trecut am fost la vietnamez si am indopat poporu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 O, esti scorpion. Vad in profil ca e ziua ta pe 9 noiembrie Eu sunt rac. Cica rac cu scorpion, lugu lugu Pe 8 noiembrie e Sf. Mihail si Gavril, eu sunt Anca-Mihaela, poate facem o combinatie Anul trecut am fost la vietnamez si am indopat poporu Facem, facem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 in partea dreapta a coloanei pe sold! este un scorpion care coboara.... poze ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Ma duc la client sa produc. Ma-ntalnesc cu un grecotei, poate-l vrajesc pe fraier )) O dupa-amiaza placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Ce'ancetzi, militaroshilor? Noi facem bine buei individule Tu ce faci? La ora asta nu esti sub masa ??? Asa sarbatoresti tu? LA MULTI ANi!!! si multa sanatate ca-i mai buna decat toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Neata! Care aveti cunostinte la AlphaBank sa cer si eu niste INFORMATII din culise despre refinantare? Gagicuto, iti iei motor? Ne dam reising? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Noi facem bine buei individule Tu ce faci? La ora asta nu esti sub masa ??? Asa sarbatoresti tu? LA MULTI ANi!!! si multa sanatate ca-i mai buna decat toate La ora asta estem la munca.. Saru'mana, Cami!! :D Ce dracu' caut eo azi la munca?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 La multi ani JJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 La ora asta estem la munca.. Saru'mana, Cami!! Ce dracu' caut eo azi la munca?? Eu zic sa pleci cat mai repede ca trece ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 1, 2008 Autor Share Postat Octombrie 1, 2008 LMA, JJ! sa fii sanatos, mama, si sa ai parte de tot ce-ti doresti. Totul este sa-ti doresti suficient de mult, altfel nu functioneaza magia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 LMA JJ, sanatate multa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 La multi ani Joane!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 prodigyyyyyyyyyyyyy, ai tel???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 La ora asta estem la munca.. Saru'mana, Cami!! :D Ce dracu' caut eo azi la munca?? Ooooo...La multi ani buei!! Sa inteleg k d-aia ti-ai luat Nikon-ul...sa facem poze de ziua ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 La multi ani JJ Eu zic sa pleci cat mai repede ca trece ziua LMA, JJ! sa fii sanatos, mama, si sa ai parte de tot ce-ti doresti. Totul este sa-ti doresti suficient de mult, altfel nu functioneaza magia LMA JJ, sanatate multa!!! La multi ani Joane!!!!!!! Multzam frumos, Militaroshilor!! :) Ooooo...La multi ani buei!! Sa inteleg k d-aia ti-ai luat Nikon-ul...sa facem poze de ziua ta Sar'na!! Nikonu' se roaga de mine sa-i arat soarele.. ca daca ajung acasa numa' pe intuneric, nu prea am ce poxe sa fac.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Facem, facem! Eu p-asta l-as face.dar alb-negru. Sar'na!! Nikonu' se roaga de mine sa-i arat soarele.. ca daca ajung acasa numa' pe intuneric, nu prea am ce poxe sa fac.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 in partea dreapta a coloanei pe sold! este un scorpion care coboara.... coboara... unde? unde se duce conu` scorpionu`???? O, esti scorpion. Vad in profil ca e ziua ta pe 9 noiembrie Eu sunt rac. Cica rac cu scorpion, lugu lugu Pe 8 noiembrie e Sf. Mihail si Gavril, eu sunt Anca-Mihaela, poate facem o combinatie Anul trecut am fost la vietnamez si am indopat poporu si rac cu rac lugu lugu!... deci gata, avem un trio lugu lugu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 :) JJ, tot ce iti doresti coboara... unde? unde se duce conu` scorpionu`???? si rac cu rac lugu lugu!... deci gata, avem un trio lugu lugu! numai la lugu lugu va ginditi Eu sunt rac. Cica rac cu scorpion, lugu lugu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate