nikolas_09 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 @nikol: pacat ca nu e clara, nu se vede bine... pielea! si daca potzi, sterge si tu scorpionul ala ca ne ia din priveliste! este parte din mine, reprezinta ceva...nu am cum sa sterg ceva ce ptr mine inseamna mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 era a doua zi dupa ce l am fc! ns cat de bine se vede poza... E frumos ! mie mi-e cam frica sa-mi fac ... Doale lau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 E frumos ! mie mi-e cam frica sa-mi fac ... Doale lau? Intreaba-l pe hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 E frumos ! mie mi-e cam frica sa-mi fac ... Doale lau? asa si asa! nu doare rau...si nu te mai gandesti la durere dc ti l doresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Mergem peste JJ ? La multi ani si aici, dl primu' motorist cunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Mergem peste JJ ? La multi ani si aici, dl primu' motorist cunoscut uite mai la el cat de galben este! saracutul! :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Mergem peste JJ ? La multi ani si aici, dl primu' motorist cunoscut La multi ani si din partea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Multumesc tuturor pentru urari, si sper sa ne vedem vineri pe vreundeva, la un pahar de vorba!! My treat, ovcorz!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Mergem la concert vinerea viitoare? Prezenta, desigur c u there Multumesc tuturor pentru urari, si sper sa ne vedem vineri pe vreundeva, la un pahar de vorba!! La multi ani! Da' tu cine esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Intreaba-l pe hammer durerea de genu asta e placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 durerea de genu asta e placere mie imi venea sa urlu cand a desenat codita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 durerea de genu asta e placere Sunt convinsa Costine,tu esti user-ul anonim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Cum sa nu?Stii ca intotdeauna ne e dor de tine :D Aha ma inseli? iar ma tradezi? Bucura-te ca nu esti singurul.. Mergem la concert vinerea viitoare? Numai daca e muzica din aia in care predomina cuvintele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Aha ma inseli? Bucura-te ca nu esti singurul.. Numai daca e muzica din aia in care predomina cuvintele... tie iti cantam noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Aha ma inseli? Si crezi ca e prima oara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Si crezi ca e prima oara? este gelos pe noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Numai daca e muzica din aia in care predomina cuvintele... Cuvintele scrise,vorbite sau cantate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 vreau....nici eu nu stiu ce vreau , dar cu siguranta nu mai vreau la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Sunt convinsa Costine,tu esti user-ul anonim? nop mie imi venea sa urlu cand a desenat codita! a durut dar nu f tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 La multi ani!Da' tu cine esti? Saru'mana!! Me, John! Me SMASH!! Militaro-bercenarul de serviciu, Mercenar pe titulatura oficiala, la scarbiciile Dvs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 nop a durut dar nu f tare dc nu luam pauza de tigare nici pe mine nu ma durea, dar mi a batut conturul si dupa aceea am luat pauza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 a durut dar nu f tare Atunci imi fac si eu unul pe spate,MAI MARE:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Atunci imi fac si eu unul pe spate,MAI MARE:P inca nu sunt terminate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 inca nu sunt terminate mi as mai fc si eu unul...mic, mic...macar unul! mi as mai fc si eu unul...mic, mic...macar unul! @costin, ai vazut poza cu scorpionul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 @costin, ai vazut poza cu scorpionul meu? da, e dragutz si daca pt tine inseamna ceva parerea altora nu conteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate