cosmin_sn Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Aaaa,pai nu v-am zis? Parazitii vor canta doar pt el,vor "recita"melodiile cu intonatie,asa cum ii place lui @Buburuza : Nimic,Cami...glumeste Cosmin. GLUMEAM Trebuie sa-mi recite cu semne de punctuatie si vreau mimica din belsug...Pot sa le lipesc un milion pe frunte?Milione pe care o sa mi-l dai tu evident..... Ma gandeam eu.. Trebuie sa te obisnuiesti cu dl. Sonea ca asta nu-i nimic. Poate si mai mult Multumesc..... Cred ca sarpele cu clopotei(buburuza) m-a blestemat sa ma duc la munca......Cami,sa sti,ca cineva ,acolo undeva,te uraste........ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Multumesc.....Cred ca sarpele cu clopotei(buburuza) m-a blestemat sa ma duc la munca......Cami,sa sti,ca cineva ,acolo undeva,te uraste........ . La munca nu la belit ochii ( vorba lui Borris ) De la ura pana la dragoste e doar un mic pas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Iesim si noi diseara pe undeva? Ca este caldut afara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 De la ura pana la dragoste e doar un mic pas De la ura, la sex..e mai veritabila expresia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 @razvan: mai greu cu mobrele in militari, mai mult terase si sucuri, asta in timpul sapt ca in weekend ies din buc mai mereu @adidas: si cei cu 600RR sunt bine veniti? ) daca ai timp intr-o seara sa iti vad si eu motoreta si eventual bem un cico ceva ,sa mai stam de vorba. in we si eu ies din oras,deocamdata pe 4 roti dar astept cu nerabdare perechea neatza OLL LA MULTI ANI JJ !!!!!!!! @razvan - zile handicapatilor aia de la ing ca nu le dau nici un ban, ca nu am vazut cardul ala niciodata. sa si-l bage undeva. am uitat unde stau. neamtu' ala mic e de vina. am plecat. pa OLL man eu lucrez in domeniul juridic,nu am treaba cu carduri,plati trebi d astea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 daca ai timp intr-o seara sa iti vad si eu motoreta si eventual bem un cico ceva ,sa mai stam de vorba. in we si eu ies din oras,deocamdata pe 4 roti dar astept cu nerabdare perechea maine, sambata sau cand vrei tu doar azi nu ca am ceva treaba vb pe forum sau la tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 De la ura, la sex..e mai veritabila expresia De la ura la sex, de la sex la dragoste, de la dragoste la ura si tot asa Poti pica oricand dintr-o extrema in alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 maine, sambata sau cand vrei tu doar azi nu ca am ceva treaba vb pe forum sau la tel maine seara o sterg din bucuresti si ma intorc duminica.daca e ok duminca ,ne vedem atunci..daca nu ramane sa stabilim la telefon. o sa iti las numarul meu aici..am vazut ca sunt oameni ok aici si nu cred ca mai aveti chef de glume la telefon 0729392859 - imi poti da un apel sau un mesaj sa il memorez si eu pe al tau si te sun duminica . merci man,sunt dator de cinste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 maine seara o sterg din bucuresti si ma intorc duminica.daca e ok duminca ,ne vedem atunci..daca nu ramane sa stabilim la telefon. o sa iti las numarul meu aici..am vazut ca sunt oameni ok aici si nu cred ca mai aveti chef de glume la telefon 0729392859 - imi poti da un apel sau un mesaj sa il memorez si eu pe al tau si te sun duminica . merci man,sunt dator de cinste! k 0721240573 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 maine seara o sterg din bucuresti si ma intorc duminica.daca e ok duminca ,ne vedem atunci..daca nu ramane sa stabilim la telefon. o sa iti las numarul meu aici..am vazut ca sunt oameni ok aici si nu cred ca mai aveti chef de glume la telefon 0729392859 - imi poti da un apel sau un mesaj sa il memorez si eu pe al tau si te sun duminica . merci man,sunt dator de cinste! k 0721240573 A-ti notat fetelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 A-ti notat fetelor? il aveau deja glume de om ce a dormit 3 ore ieri noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 il aveau deja glume de om ce a dormit 3 ore ieri noapte l-am salvat. sa stii ca nu raspund la beepuri asta cu somnul ,chiar e o problema si la mine...daca mai continui asa sigur o sa am un inceput de sfarsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Ce frumoasa e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 il aveau deja glume de om ce a dormit 3 ore ieri noapte Gluma mea sau gluma ta? Ca si eu am dormit putin Ce frumoasa e DN 01? cred ca aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 DN 01? cred ca aia e. V-am pupat copilasi! Poate ajung si eu diseara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Gluma mea sau gluma ta? Ca si eu am dormit putin a mea ne am plimbat de pe la 11.30 pana la 4.30 PS la 11.30 nu te am sunat, sa nu deranjez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 nikole facem maine un POGO ? rupem tot !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 salutare, azi cand am venit de la munca ,pe la ora 18:20 am vazut ceva motociclisti pe timisoara.....voi erati? nu ati fi vrut sa vedeti cum eu stateam in coada si mi se scurgeau ochii dupa voi,asta daca v-am nimerit . haideti sa va arat ce propunere am primit de la o cunostinta.\\e o honda cb 1300s ,si sincer chiar imi place.e din 2005,12 mii km, 6600 euro.foarte bine arata si nu stiu ce sa fac...imi place si cbr si asta ...voi...ceva sfaturi pt un zevzec? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 salutare, azi cand am venit de la munca ,pe la ora 18:20 am vazut ceva motociclisti pe timisoara.....voi erati? nu ati fi vrut sa vedeti cum eu stateam in coada si mi se scurgeau ochii dupa voi,asta daca v-am nimerit . haideti sa va arat ce propunere am primit de la o cunostinta.\\e o honda cb 1300s ,si sincer chiar imi place.e din 2005,12 mii km, 6600 euro.foarte bine arata si nu stiu ce sa fac...imi place si cbr si asta ...voi...ceva sfaturi pt un zevzec? Daca o sa spun ca e MULT prea mare pentru un incepator, o sa sara meseriasii cu gura pe mine. Parerea mea strict personala este ca daca vrei sportiva, ia un CBR 600...cel mult. Daca vrei touring enduro, mergi pe mana BMW F650. Si dupa ceva km, cateva mii macar, o sa vezi singur ce iti place si ce ti se potriveste. Conteaza mai mult sa iti placa cum merge, cum te simti pe ea, decat cum arata. Recunosc, CBul arata macho... dar capata intai niste experienta si dupa aia mai vezi. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Viata e nedrept!!! Sa aduci si tu cado' pentru copii am adunat o groaza de scoici, peshtii insa nu i-am putut prinde...poate am mai mult noroc maine, in bahamas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 salutare, azi cand am venit de la munca ,pe la ora 18:20 am vazut ceva motociclisti pe timisoara.....voi erati? nu ati fi vrut sa vedeti cum eu stateam in coada si mi se scurgeau ochii dupa voi,asta daca v-am nimerit . haideti sa va arat ce propunere am primit de la o cunostinta.\\e o honda cb 1300s ,si sincer chiar imi place.e din 2005,12 mii km, 6600 euro.foarte bine arata si nu stiu ce sa fac...imi place si cbr si asta ...voi...ceva sfaturi pt un zevzec? lasa visele si revino cu picioarele pe pamant parerea mea 600rr e cam maxim ce iti poti lua ca si incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 nikole facem maine un POGO ? rupem tot !! Facem, normal! Facem, normal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Daca o sa spun ca e MULT prea mare pentru un incepator, o sa sara meseriasii cu gura pe mine.Parerea mea strict personala este ca daca vrei sportiva, ia un CBR 600...cel mult. Daca vrei touring enduro, mergi pe mana BMW F650. Si dupa ceva km, cateva mii macar, o sa vezi singur ce iti place si ce ti se potriveste. Conteaza mai mult sa iti placa cum merge, cum te simti pe ea, decat cum arata. Recunosc, CBul arata macho... dar capata intai niste experienta si dupa aia mai vezi. Parerea mea. da,ai dreptate...stii cum e omul,nici nu te-ai vazut cu un lucru ca deja visezi la mai mult....o sa raman la 600rr care e ceva cu gust,parerea mea.o sa ma invat cu strada intai si apoi mai vedem. hai sa aveti o zi usoara ca de weekend asa lasa visele si revino cu picioarele pe pamantparerea mea 600rr e cam maxim ce iti poti lua ca si incepator da man,la asta raman.saptamana viitoare o sper sa merg sa o iau..sa vad ce timp am si cum ma invoiesc de la munci. apropos,asta e motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Buna dimineata ! Miros de weekend..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Neata, consateni Daca nu esti entuziasmat inseamna ca nu ai nimic de oferit Eu am ajuns la munca dupa 20 min de mers pe jos cu castile in urechi Booka Shade vs Plastic Operator - Night Falls vs Won't Back Down dudududm as prefera orice decat sa ajung de la plaza pe kiseleff. iti mentii tonusul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate