paispe Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Nicaieri nu-i ca acasa Nici nu am ajuns bine si au inceput sa apara convocarile in carciumi Weekend placut in continuare va doresc Pentru saptamana viitoare sunt si eu amatoare de ping pong Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 mergem maine prin Bulgaria.Eu plec cand o sa ma trezesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 eu maine plec in Thailanda sa mananc orez cu paine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Are chestia asta imi aduce aminte de bancul ala supermisogin cu: toate femeile sunt coorve, numai aia care nu se culca cu tine e "coorva dracului" (cu intonatia de rigoare) ce legatura are sexul cu dragostea? ne referim la sentimente curate, de prietenie si respect reciproc vs sex salbatic si ca sa intaresc putin ce am spus, nu am auzit pana acum de sex platonic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Tati mi-a spus cand eram mica o chestie importanta... nu exista prietenie intre o femeie si un barbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Si de aia esti tu treaza si pe forumuri duminica la 6 dimineata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Tati mi-a spus cand eram mica o chestie importanta... nu exista prietenie intre o femeie si un barbat Your daddy might be wrong, da' nu intru in detalii Si de aia esti tu treaza si pe forumuri duminica la 6 dimineata ? What's your excuse? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Si de aia esti tu treaza si pe forumuri duminica la 6 dimineata ? Treaza nu este un cuvant foarte bine ales Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 chestia asta imi aduce aminte de bancul ala supermisogin cu: toate femeile sunt coorve, numai aia care nu se culca cu tine e "coorva dracului" (cu intonatia de rigoare)ce legatura are sexul cu dragostea? ne referim la sentimente curate, de prietenie si respect reciproc vs sex salbatic si ca sa intaresc putin ce am spus, nu am auzit pana acum de sex platonic Fiecare vede lucrurile in felul lui Iar in ceea ce priveste sentimentele curate in ziua de azi nu prea mai exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 neata all pe vremea asta nici iarba nu creste ..are si sunsemnatul o rugaciune catre voi si anume..va deranjeaza daca la adaug in lista de messenger? duminica placuta,sau hibernare cu folos,eu azi rup patul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 neata all pe vremea asta nici iarba nu creste ..are si sunsemnatul o rugaciune catre voi si anume..va deranjeaza daca la adaug in lista de messenger? duminica placuta,sau hibernare cu folos,eu azi rup patul poti incerca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 What's your excuse? Juniorul era deja hranit si se juca, ne scoala zilnic pe la 6:30-7:00 ... asa ca zic ca am o scuza buna sa postez la 8-9 dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Home sweet home! Ce fac copilasii? Pe unde v-ati plimbat in weekend? @Niko,cum a fost la concert vineri?Ti-a trecut raceala? La mine e mai rau @Razvan,cu cine rupi patul azi? Ce vreme naspa... Cand mai iesim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Home sweet home! Ce fac copilasii? Pe unde v-ati plimbat in weekend? @Niko,cum a fost la concert vineri?Ti-a trecut raceala? La mine e mai rau @Razvan,cu cine rupi patul azi? Ce vreme naspa... Cand mai iesim? bine ai venit ceva poze de la nunta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Home sweet home! Ce fac copilasii? Pe unde v-ati plimbat in weekend? @Niko,cum a fost la concert vineri?Ti-a trecut raceala? La mine e mai rau @Razvan,cu cine rupi patul azi? Ce vreme naspa... Cand mai iesim? a fost frumos! acum sunt racita, foarte racita! am zacut toata ziua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 @costin : O sa va dau in curand si link cu poze. @niko : ai grija de tine! Ma bag la somn.... vbm maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Ti-a trecut raceala? La mine e mai rau Daca n-ai vrut aspirina saracului... Insanatosire grabnica, nico si bunny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choparica Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 [quote name='breten_razvan' date='Oct 5 2008, 12:43 PM' post='1502404' ..are si sunsemnatul o rugaciune catre voi si anume..va deranjeaza daca va adaug in lista de messenger? Pe mine unu nu ma deranjaza,vezi ca am trecuta adresa la profil ,despre ceilalti nu stiu ce sa spun dar daca nu-si doreau chestia asta nu-si treceau adresa acolo ..... parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Daca n-ai vrut aspirina saracului... Insanatosire grabnica, nico si bunny Vai, dar este din ce in ce mai rau...cu raceala asta! Thx! :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Mie mi-a facut mami botosi sa-mi tina cald la picioare sa nu racesc Sunt galheni cu stelute argintii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Mie mi-a facut mami botosi sa-mi tina cald la picioare sa nu racesc Sunt galheni cu stelute argintii Pfuuuuuu dragutz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Vai, dar este din ce in ce mai rau...cu raceala asta! Thx! :* Rachiu fiert cu cateva boabe de piper, o baie fierbinte, mult sex si inca o baie fierbinte..apoi nani invelita bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Rachiu fiert cu cateva boabe de piper, o baie fierbinte, mult sex si inca o baie fierbinte..apoi nani invelita bine Am vin rosu, o sa mi fierb o cana...cat despre celelalte remedii... suna bine si tentant dar sunt prea racita sa depun efort! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Choose your remedy wisely! Insanatosire rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Choose your remedy wisely! Insanatosire rapida thx! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate