paispe Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Toate victimele sa vina la mine Sonea, acum ceva vreme vorbeam despre rochia de mireasa, iar acum iesi in oras fara mine Nu-ti trece, ca ai uitat un ingredient! Tu faci parte din grupul celor ce vor pune faianta la BBL? imi cumpar leu Cand eram mica visam la un koala Foarte misto Christian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Wrestling?? Batai intre femei in noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Cate randuri ai nevoie sa pui,ca sunt unii cam statuti Al dracu jj cum imi gaseste el mie de munca....Pt Nanook fac orice... Nu la mine, la mama soacra. Si lasa-ti caterinca, chiar are nevoie femeia de unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Aha,deci nu ai de gand sa recunosti nimic.....Lasa ca am vazut cu te uitai la ea si cum erai geana pe ea...Ai plecat mai repede ca nu mai suportai cand vedeai ca il soarbe din priviri pe Angel....... Ce scenarii ma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Tu faci parte din grupul celor ce vor pune faianta la BBL? Nu, unde ma inscriu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Nu, unde ma inscriu? 0721 42 35 30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Ia cere-ti iertare,sa ne impacam @Adidas: cand ai spus de ingredientul lipsa, la aspirina de refereai nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 @Adidas: cand ai spus de ingredientul lipsa, la aspirina de refereai nu? Normal, ca altfel nu are cum sa-i treaca! Aspirina te face sa transpiri cel mai mult, eliminand odata cu ea si germenii Na explicatie de doctor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Normal, ca altfel nu are cum sa-i treaca! Aspirina te face sa transpiri cel mai mult, eliminand odata cu ea si germenii Na explicatie de doctor ..si aspirina saracului te ajuta sa eliberezi gemenii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ..si aspirina saracului te ajuta sa eliberezi gemenii.. Pai de aspirina aia vorbeam eu, ca aialalt e scumpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 De recitat solemn la inceperea zilei de munca Iubesc biroul meu fãrã luminã! > > Mã simt în el ca vulpea-n vizuinã! > > Iubesc mobila gri, plinã de praf, > > Dulapuri burdusite, hârtii vraf. > > Concediul nu-l iubesc de fel ! > > Nici nu mai vreau s-aud de el! > > Nu trebuie sã dorm! Nu vreau sã am odihnã! > > De nu muncesc, deloc eu nu am tihnã ! > > De munca mea sunt fericit, > > Nimic atâta-n viatã n-am iubit ! > > Iubesc computerul fereastrã > > Cu scãfârlia lui albastrã. > > Iubesc sedintele mai lungi > > Când am în creier cifre, dungi. > > Iubesc, vã spun acu' din nou, > > Sã stau o viatã la birou! > > Îmi place munca! As munci > > Mai mult în fiecare zi. > > Nu vreau salariu! Nu vreau stimã! > > Mi-ajunge critica drept primã! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Este 4.20 si plec acasa. Spor la munca in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Este 4.20 si plec acasa. Spor la munca in continuare Ai stat cam mult la munca azi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Este 4.20 si plec acasa. Spor la munca in continuare Ce viata au unii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 v-a inebunit munca, bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 vineri la arenele romane! cred ca plec din buc ca as veni si eu... Este 4.20 si plec acasa. Spor la munca in continuare mai am si eu juma de ora si o rup in fericire si in seara asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 17:00 in urmatoarea secunda inchid laptopul Ma duc la Diverta Plaza dupa bilete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Este 4.20 si plec acasa. Spor la munca in continuare Eu plec abia la 18 Gata cu Rossi... poate nu iti place poza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 mai am si eu juma de ora si o rup in fericire si in seara asta Mie imi place la munca asa ca voi sta peste program Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Eu plec abia la 18 Gata cu Rossi... poate nu iti place poza asta iti sunt dator un suc/bere ce vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Mie imi place la munca asa ca voi sta peste program o sa ti se faca statuie intr-o buna zi in fata intreprinderii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) concret, va strangetzi ca sa va adunati pe undeva in seara asta? Editat Octombrie 7, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 o sa ti se faca statuie intr-o buna zi in fata intreprinderii Ma multumesc cu critica concret, va strangetzi ca sa va adunati pe undeva in seara asta? Eu nu stiu ce sa zic...in seara asta vreau sa ma transform Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Eu nu stiu ce sa zic...in seara asta vreau sa ma transform preferintze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 ce se mai intimplat? ca sint multe pagini scrise de vineri cind am intrat ultima data si e mult de citit. un rezumat, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate