costin_hammer Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 ma dezamagiti rau......sa nu facem si noi o cearta ceva.... n ai cu cine domne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 te roade carcasa Cosmin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 BUburuza iar sta pitita...cred ca munceste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 ma dezamagiti rau......sa nu facem si noi o cearta ceva.... Ce cearta???? Bataie direct! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Ce cearta???? Bataie direct! cred ca si pe tine te mananca undeva sau si tu vrei sa se bata baietii pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 cred ca si pe tine te mananca undeva sau si tu vrei sa se bata baietii pt tine Back off ... Aici n-o sa fie decat o singura cearta/bataie : Sonea vs fetele(o includ si pe Denisa hehe ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Back off ... Aici n-o sa fie decat o singura cearta/bataie : Sonea vs fetele(o includ si pe Denisa hehe ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Niki, ti-a trecut raceala? Nu... JJ aici cand e vb de love nu ai cum sa te incurci..HUnny e innebunita dupa Razvan baiatul cel nou si se sfatuieste cu mine cum sa-l cucereasca...Eu i-ak recomandat sa faca vraja aia cu hamsterul.....Razvane nu mai scapi......ca te vrea si BUburuza cu Nicolas..... Amandoua odata! Poate asa imi trece raceala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 JJ aici cand e vb de love nu ai cum sa te incurci..HUnny e innebunita dupa Razvan baiatul cel nou si se sfatuieste cu mine cum sa-l cucereasca...Eu i-ak recomandat sa faca vraja aia cu hamsterul.....Razvane nu mai scapi......ca te vrea si BUburuza cu Nicolas..... Stati linistiti ca nu bag eu hamsterul in borcan ca nu incape....... cosmine baiatul cel nou e praf frate...m-au coplesit actele aici...imi iese herpes pana diseara da si cand o veni vremea sa ma revergorez ....sa vezi atunci sete ce am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Amandoua odata! Poate asa imi trece raceala! Nu-l mai speriati,mai copii, k e nou venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 cosmine baiatul cel nou e praf frate...m-au coplesit actele aici...imi iese herpes pana diseara da si cand o veni vremea sa ma revergorez ....sa vezi atunci sete ce am cand te mai duci la adi? parca as venii si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 [ Amandoua odata! Poate asa imi trece raceala! sa incep sa iau vitamine atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Nu-l mai speriati,mai copii, k e nou venit Tocmai d aia, il bagam in spirala noastra...ii uram un bun venit cat mai calduros! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 cand te mai duci la adi? parca as venii si eu costin te anunt si mergem impreuna.Saptamana viitoare cel mai sigur. Nu-l mai speriati,mai copii, k e nou venit uite cine se gandeste la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 costin te anunt si mergem impreuna.Saptamana viitoare cel mai sigur. thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Tocmai d aia, il bagam in spirala noastra...ii uram un bun venit cat mai calduros! spirala....asta e noua pe piata? unde ajunge lumea dom´le...de aia nu ne mai ploua Dumnezeu, de aia nu se mai face porumbul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Ce cearta???? Bataie direct! ti-ai dori.......sa se bata testoasele ninja pt tine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 ti-ai dori.......sa se bata testoasele ninja pt tine.... Sonea,vezi k ciunga Hubba Bubba se lipeste mai bine in par.Si e si colorata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Sonea,vezi k ciunga Hubba Bubba se lipeste mai bine in par.Si e si colorata sau Kraft Kleber! si are o culoareeee!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vera Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Hello people! Si eu sunt prin Militari....poate organizam niste intalniri . C ya! Vera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Hello people! Si eu sunt prin Militari....poate organizam niste intalniri . C ya! Vera De cand te astept tipo ' ....dar nu apari niciodata!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 te roade carcasa Cosmin ? Inaca unu care ma stie ca sunt testoasa aia...Dar nu stie ca sunt testoasa ninja.......... Back off ... Aici n-o sa fie decat o singura cearta/bataie : Sonea vs fetele(o includ si pe Denisa hehe ). Nu aveti nici o sansa Angel e in echipa mea si e general.....ASa ca visurile voastre de marire sunt sortite esecului... cosmine baiatul cel nou e praf frate...m-au coplesit actele aici...imi iese herpes pana diseara da si cand o veni vremea sa ma revergorez ....sa vezi atunci sete ce am Lasa nu incerca sa te scoti stiu ca faci fatza.... Nu-l mai speriati,mai copii, k e nou venit Cine era grijulia....esti inclusa..... [Amandoua odata! Poate asa imi trece raceala! sa incep sa iau vitamine atunci Auzi unde era perversul.....2 nesatulule.... Tocmai d aia, il bagam in spirala noastra...ii uram un bun venit cat mai calduros! Numai la spirale te gandesti... spirala....asta e noua pe piata? : unde ajunge lumea dom´le...de aia nu ne mai ploua Dumnezeu, de aia nu se mai face porumbul Spirala a fost promovata de guru..... Sonea,vezi k ciunga Hubba Bubba se lipeste mai bine in par.Si e si colorata Nu ca aia e pt baloane.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Copyright Ambidextru. Pentru cei care ar avea ceva ganduri de genul asta...va rog studiati materialul de mai jos cu mare atentie. In traducere libera... Baga ochiu' finule! INSTALLING A HUSBAND Dear Tech Support, Last year I upgraded from Boyfriend 5.0 to Husband 1.0 and noticed a distinct slow down in overall system performance, particularly in the flower and jewelry applications, which operated flawlessly under Boyfriend 5.0. In addition, Husband 1.0 uninstalled many other valuable programs, such as · Romance 9.5 and · Personal Attention 6.5, and then installed undesirable programs such as · NBA 5.0, · NFL 3.0 and · Golf Clubs 4.1. Conversation 8.0 no longer runs, and Housecleaning 2.6 simply crashes the system. · Please note that I have tried running Nagging 5.3 to fix these problems, but to no avail. What can I do? Signed, Desperate. DEAR DESPERATE, First, keep in mind, · Boyfriend 5.0 is an Entertainment Package, while · Husband 1.0 is an operating system. Please enter command: ithoughtyoulovedme. html and try to download Tears 6.2 and do not forget to install the Guilt 3.0 update. · If that application works as designed, Husband 1.0 should then automatically run the applications Jewelry 2.0 and Flowers 3.5. However, remember, overuse of the above application can cause Husband 1.0 to default to Grumpy Silence 2.5, Happy Hour 7.0 or Beer 6.1. · Please note that Beer 6. 1 is a very bad program that will download the Farting and Snoring Loudly Beta. Whatever you do, DO NOT under any circumstances install Mother-In-Law 1.0 (it runs a virus in the background that will eventually seize control of all your system resources.) In addition, please do not attempt to reinstall the Boyfriend 5.0-program These are unsupported applications and will crash Husband 1.0. In summary, Husband 1.0 is a great program, but it does have limited memory and cannot learn new applications quickly. You might consider buying additional software to improve memory and performance. We recommend · Cooking 3.0 and · Hot Lingerie 7.7. Good Luck! Tech Support Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Evident stiti ce-i un SMILEY ! Da, da, semnele alea simpatice, gen :-) => multumire, ;-) => facut cu ochiul, >:-( => suparare, :-( => nemultumire < :-( => mâhnire. Dar stiti ce este un Fundey's ? Câteva exemple (si nici nu-i nevoie sa-ti strâmbi gâtul !) (_!_) Un fund normal.. (__!__) Un fund gras... (!) Un fund slab... (_._) Un fund plat... {_!_} Un fund zbârcit (_o_) Un fund experimentat (_O_) Un fund foarte experimentat (_$_) Un fund prea scump pentru noi (_#_) Un fund care a primit recent suturi (_%_) Hemoroizi ! Mai exista si Sâney's ! Câteva exemple : (o)(o) Sâni normali (+)(+) Sâni siliconati (*)(*) Sâni înfrigurati (.)(.) Sâni cu sfârcuri mici (@)(@) Sâni cu sfârcuri mari (^)(^) Sâni cu sfârcurile sus (o)(O) Sâni asimetrici \o/\o/ Sânii bunicii \,/ \,/ Sânii strabunicii ( - )( - ) Sâni presati de usa dusului (oYo) Laptarie cu belsug ( o Y o ) Sâni de pozat în Playboy oo Sutien 'A' 00 Sutien 'B' OO Sutien 'C' {O}{O} Sutien 'D' Noi, barbatii, ne folosim des de aceste semne pentru a va aprecia între noi, doamnelor si domnisoarelor, de exemplu : Fata asta este foarte atragatoare (_!_), stie sa se îmbrace elegant OO, are si cultura si ochi frumosi (oYo), dar din pacate gusturile ei nu corespund cu valoarea salariala a competentelor mele (_$_). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 am tinut forumul fara certuri si vb urate 2 sapt si acum te ai gasit tu cu " " nu e frumos Privesti gresit problema ...poate fata te invita,isi impartasea o dorinta Zii si tu back poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate