alexander_all4rap Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 nu stiu daca ajung in zona pana la ora aia pe unde e locul de intalnire? Alege unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 @Amrita itzi aduci aminte ce ai spus sambata seara...la bariera ???? citez : O VIATA AI ! SI P-AIA O DORMI ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 (editat) @Amrita itzi aduci aminte ce ai spus sambata seara...la bariera ???? citez : O VIATA AI ! SI P-AIA O DORMI ? Acum ma pregatesc sa o echilibrez... nu s-o dorm! Bine, asta in cazul in care vreau sa mai am o viata!!! (la dracul tot ai tinut minte! tr sa am grija la ce vorbesc d-acum.... ) Treziti-ma la 19:00!!! ) Editat Aprilie 1, 2008 de Amrita Devi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 am un cap de bou.... nu se vede ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Alege unul a mai zis ceva respectivul? ce bine se circula in oras pina in ora 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 nu am mai zis nimic ca nu am mai stat la birou oricum as prefera sa ne vedem in weekend ca momentan motoreta mea e in service sau daca vreti sa mergem pe 6 la ciolpani sa facem un test drive cu ktm-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 a mai zis ceva respectivul? ce bine se circula in oras pina in ora 5 Apparently not... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Ai dreaq motociclistii astia!!!! Nu mai ai loc de ei pe nicaieri! @ Kali: cautam cablu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Acum ma pregatesc sa o echilibrez... nu s-o dorm! Bine, asta in cazul in care vreau sa mai am o viata!!! (la dracul tot ai tinut minte! tr sa am grija la ce vorbesc d-acum.... ) Treziti-ma la 19:00!!! ) Lasati`o sa se odihneasca...are nevoie...am vazut la stiri: http://stiri.acasa.ro/articole-societate/A...i-in-aer-165917 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Apparently not... tocmai a raspuns eu cred ca o sa mai itirzii pina pe la 7 juma. vorbim la telefon alexander. m-a sunat un amica ca tre sa se mute. il da afara miine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Bre pipals! Anunt de la Kali: din motive de drumuri, strangerea gastii se muta in jurul orei 9. Fara suparare! Si nu e o pacaleala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Lasati`o sa se odihneasca...are nevoie...am vazut la stiri: http://stiri.acasa.ro/articole-societate/A...i-in-aer-165917 Ce uameni, bre... ce uameni! Asta de bine ce-am avut status-ul "Imi dau demisia!!"!! dupa ce m-a trezit jeijei la 19, am vazut-o pe mama in usa... si-mi spune.. "De fix 40 min vecinul de sus isi demoleaza casa cu 2 bormasini, si tu nici nu te-ai clintit d-acolo!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Ce uameni, bre... ce uameni! Asta de bine ce-am avut status-ul "Imi dau demisia!!"!! dupa ce m-a trezit jeijei la 19, am vazut-o pe mama in usa... si-mi spune.. "De fix 40 min vecinul de sus isi demoleaza casa cu 2 bormasini, si tu nici nu te-ai clintit d-acolo!" Eh, macar je a reusit sa te trezeasCA CA printzu' ala din povestea aia pa adormita aia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Salutare...si eu prezent deocamdata Cbr 600 RR......veteranilor......daca se mai fac intalniri vreau sa fiu si eu anuntat...aici evident bafta si incantat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Salutare...si eu prezent deocamdata Cbr 600 RR......veteranilor......daca se mai fac intalniri vreau sa fiu si eu anuntat...aici evident bafta si incantat! Dar, nu-ti fie rusine.... onoreaza-ne cu un id RR-ule (deocamdata)! Este evident ca se fac multe intalniri si plimbari care nu sunt anuntate aici! Imi pare bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 (editat) Salut lumea ... Intrebare : de unde pot lua pozele de duminica , de la gratar? Nu va rusinati ... Puteti folosi http://rapidshare.de/ In prealabil le arhivati , apoi postati linkul de download Editat Aprilie 2, 2008 de _danu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 (editat) inca nu stiu nici eu de unde... tr sa mai intreb daca s-a facut un ftp ceva.. deocamdata am doar http://picasaweb.google.com/optiknet/Grata...224098151458978 Editat Aprilie 2, 2008 de Amrita Devi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Nu s-a facut un FTP propriu, mai mult s-a circulat cu send file pe YMess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Pai, si nu face nimeni unul!?!? pt ca eu chiar n-am cand sa stau sa le iau pe rand de la fiecare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Nu s-a facut un FTP propriu, mai mult s-a circulat cu send file pe YMess. le gasiti pe fostul ftp de la doftana cu acelasi user si parola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 dar nu sunt toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Sa radem cu totii: Kojak aiurea! scofield! --- Mesaj completat în 02 Apr 2008 11:40 ------------- sau daca vreti sa mergem pe 6 la ciolpani sa facem un test drive cu ktm-urile ar fi o treaba! ai mai multe informatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Salutare...si eu prezent deocamdata Cbr 600 RR......veteranilor......daca se mai fac intalniri vreau sa fiu si eu anuntat...aici evident bafta si incantat! Welcome! In principiu me & Jordy iesim mai des. Daca nu ploua, in jurul orei 19 iesim la plimbare. Jordy...diseara? Prodigy...diseara? Anyone else...diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 dar nu sunt toate. pai motofum ne-a pus la dispozitie ftp-ul...deci vb cu el, cei care mai avetzi poze...si de la doftana si de la gratar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 Nu sunt pozele de pe toate aparatele dar, ne descurcam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate