paispe Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Pentru JJ, shin si ceilalti galbejiti: /index.php?...p;#entry1498692 Pentru supermembrul nikolas /index.php?...0&start=140 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 era in urma ta ,un motor cu rosu si negru parca....a ta are bbl numarul nu?si e galbena . Da, eu eram, si era un tip cu un f4i sport. Cand ma ma vezi fa si tu un semn, stam de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Pentru JJ, shin si ceilalti galbejiti: /index.php?...p;#entry1498692 Pentru supermembrul nikolas /index.php?...0&start=140 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 (editat) era in urma ta ,un motor cu rosu si negru parca....a ta are bbl numarul nu?si e galbena . Ce dreacu are forumul azi? De dim nu mergea, acum merge ca un .... Lumeeee, unde a-ti disparut toti? Editat Octombrie 13, 2008 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Ce dreacu are forumul azi? De dim nu mergea, acum merge ca un .... Lumeeee, unde a-ti disparut toti? Nici mie nu mi-a mers Pai treaba,nervi,stres...intr-un cuvant LUNI!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Da, eu eram, si era un tip cu un f4i sport. Cand ma ma vezi fa si tu un semn, stam de vorba. v-am facut loc pai acolo nu aveam unde,initial am vrut sa iti dau un claxon scurt dar oricum nu cred ca te uitai si daca totusi o faceai nu imi cunosteai masina,,pentru viitor,e un golf gt negru usor modificat (exterior -sub capota stie mai bine ) .si era aiurea sa te claxonez...pana data viitoare cand nu mai iau mana de pe el )) glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Pentru JJ, shin si ceilalti galbejiti: /index.php?...p;#entry1498692 Pentru supermembrul nikolas /index.php?...0&start=140 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Ma doareeeeeeee capullllllllllllllllllllllllll! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Eu am facut praf tastatura .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Nici mie nu mi-a mers Pai treaba,nervi,stres...intr-un cuvant LUNI!! auzi la ea, treaba... te vad eu cand treci la tigara... si lasa tastatura in pace.... Multumesc! auzi, auzi, tu esti Nico? ai stat acum ceva timp prin regie in caminul P5, eram gasca Gabi, Sparnel, Radu, eu Vali. tu esti mai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 13, 2008 Autor Share Postat Octombrie 13, 2008 neata . cam tarziu dar...treaba tata....am gasit motor,suzuki gsxf600 din 2002.am mers cu ea sambata si a mai vazut-o un prieten care a fost incantat.motociclist tipul. moto arata ok,e intretinuta,primul proprietar...etc.merg la reprezentanta cu el sa ii dacem un control sa ma conving ca e ok.sapt asta o iau. sper sa iau si permisul acum...ca e cam aiurea cu sala. ps BBL te-am vazut dimineata pe podul grand,mai erai cu un tip ..pe la 8 fara ceva. bafta si saptamana usoara! Recomand GSXF-ul PS: BBL, ce cautai la 8 fara 10 pe Podul Grant? initial am vrut sa iti dau un claxon scurt dar oricum nu cred ca te uitai si daca totusi o faceai nu imi cunosteai masina,,pentru viitor,e un golf gt negru usor modificat (exterior -sub capota stie mai bine ) .si era aiurea sa te claxonez... Data viitoare fa-mi mie cu mana. Tico verde, cu martian, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 auzi la ea, treaba... te vad eu cand treci la tigara...si lasa tastatura in pace.... Hahaha Ce cauti bre in zona noastra? Ma spionezi,ai? N-ai auzit cand am dat cu ea de pereti,nu? PS: El e colegul meu de munca,Vali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 BBL, ce cautai la 8 fara 10 pe Podul Grant? Corect! ce cautai p-acolo, BBL? Data viitoare fa-mi mie cu mana. Tico verde, cu martian, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Hahaha Ce cauti bre in zona noastra? Ma spionezi,ai? N-ai auzit cand am dat cu ea de pereti,nu? PS: El e colegul meu de munca,Vali ce ai cu peretii bre, vrei aer iesi la geam sau pe balcon P.S. eu sunt cam prin trei zone bre, Obor, Militari si DT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 @MetalWarrior: Vali,pt asta cu cine vorbesc? http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...000-135382.html ce ai cu peretii bre, vrei aer iesi la geam sau pe balcon O sa ies pe geam direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Mai e cineva care m-a vazut azi? Daca sunt galben sar in ochi. @Kali, ma duceam si eu sa castig painea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Mai e cineva care m-a vazut azi? Daca sunt galben sar in ochi. @Kali, ma duceam si eu sa castig painea. sal bine ca nu esti galben si cu nr de iasi...ca m-a umflat rasul cand l-am vazut pe unul cum era sa se repeada in parapet la mogosoaia era nisip pe jos si el se grabea tare... bine ca a reusit sa redreseze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 salbine ca nu esti galben si cu nr de iasi...ca m-a umflat rasul cand l-am vazut pe unul cum era sa se repeada in parapet la mogosoaia era nisip pe jos si el se grabea tare... bine ca a reusit sa redreseze chiar daca il vezi ca greseste nu e bine sa razi de el, poti fi tu in locul pilotului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 poate facem ceva azi....propuneri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 chiar daca il vezi ca greseste nu e bine sa razi de el, poti fi tu in locul pilotului am uitat sa pun ghilimelele cand am spus ca ma umfla rasul nu mi-ar fi placut sa-l culeg de pe jos oricum il manca pielea....asa l-am si observat... mergea f aproape de masini si l-a atins pe unul care era cu mine in masina si-si tinea tigara pe geam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 oricum il manca pielea....asa l-am si observat... mergea f aproape de masini si l-a atins pe unul care era cu mine in masina si-si tinea tigara pe geam Bufnitele nu sunt ceea ce par! Multumesc! Cu placere, oricand intr-un cuvant LUNI!! Luni 13, vine babalau' Ma doareeeeeeee capullllllllllllllllllllllllll! Tocmai pe tine, expertul cu aspirina? poate facem ceva azi....propuneri? O sa vorbiti la telefon sa iesiti si apoi veti posta pe forum ce misto a fost si eventual poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 am uitat sa pun ghilimelele cand am spus ca ma umfla rasul nu mi-ar fi placut sa-l culeg de pe jos oricum il manca pielea....asa l-am si observat... mergea f aproape de masini si l-a atins pe unul care era cu mine in masina si-si tinea tigara pe geam am uitat sa spun ca toate masinile stateau pe loc...de aprox 10-15 min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 @honey Asa ma alinti mai nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 nu ca nu dam link-ul de la poze si ala e pe privat...Dusmanii astia,numai Angel ne invata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 vreau casca De care? La ce bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate