jordy Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Nu e adevaraaaaaat!!!! si voi o credeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 buei... sa revenim la 8roni apa plata ce draq , doar am dat azi 20 roni pe un carkat de bec pt semnalizare, la ktm, la cotroceni cica-i omologat bagami-ash in omologare..... cabana lu sonexu era 70 roni / camera ? asta e 80 roni /persoana...hmmm bani dati aiurea, ca nu ma duc la munte sa stau in camera... 80 roni ori 2 pers, 160 roni, ori nr de nopti, va mai luati o casca , ca-i reducere pe louis, si daca inmultiti cu nr de pers care merem acolo, dc draq nu cumparam cabana aia ? si daca mai adaug costul transportului, mancarea, bautura ,\.''..p[l caut job part time, salariu minim acceptat...cel putin cateva sute bune de euro ! http://www.turistinfo.ro/bran/cazare-bran/..._bran-c177.html http://www.turistinfo.ro/bran/cazare-bran/...riela-c949.html iar daca inchiriem cinspe camere ...ati auzit de reducere, discount ? ps: sunt acid ca nu am fumat narghilea ...sonex, ne auzim la 5 http://www.turistinfo.ro/bran/cazare-bran/...eta-c32476.html http://www.turistinfo.ro/rasnov/cazare-ras...lina-c1111.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EUGEN_R6 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 SAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Ce suparat e dl. Mandibula!! Am sunat in mai multe locuri si nu mai erau camere libere sau nu erau de ajuns sau aveau baie pe hol. Cateva persoane au fost de acord cu ce am gasit si mie mi s-a parut ok. O sa mai sun si maine. Sa vad ce mai gasesc. Trebuie sa fie toata lumea multumita. Eu, una, nu-s fitoasa si mi-ar fi placut sa stam si la cort daca ne mai permitea vremea. Din pacate s-a dus vara Va spun maine ce mai gasesc, dar dupa-amiaza ca dimineata am examen si nu stiu cat dureaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Ce suparat e dl. Mandibula!! Am sunat in mai multe locuri si nu mai erau camere libere sau nu erau de ajuns sau aveau baie pe hol. Cateva persoane au fost de acord cu ce am gasit si mie mi s-a parut ok. O sa mai sun si maine. Sa vad ce mai gasesc. Trebuie sa fie toata lumea multumita. Eu, una, nu-s fitoasa si mi-ar fi placut sa stam si la cort daca ne mai permitea vremea. Din pacate s-a dus vara Va spun maine ce mai gasesc, dar dupa-amiaza ca dimineata am examen si nu stiu cat dureaza Tu parca invatai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Tu parca invatai... Am invatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Si voi o credeti? Somnic pufos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 /index.php?showtopic=282095 iar ma bag in discutiile voastre dar este pentru o cauza nobila va salut de dincolo de sina de tren Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 Neata! La multi ani, dumistef! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Bah, vreau si io narghilea. Da sa ne strangem si noi la o ora normala, dupa 6 seara, nu ca patronii la pranz ca bine zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Buna dimineatza ! miros de weekend , naspa cu vremea de afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 buna dimineatza o zi de vineri usoara si un inceput de wkd fain va doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Cine se scoala de dimineata ajunge la.....nebuni.M-am trezit la 6:30 k am avut niste treaba prin oras si m-am umplut de nervi. E trafic,e vineri,a innebunit lumea.Erau sa intre 2 in mine....femei Am uitat sa va salut..... Neatza Sper ca voi v-ati inceput ziua mai bine decat mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Cine se scoala de dimineata ajunge la.....nebuni.M-am trezit la 6:30 k am avut niste treaba prin oras si m-am umplut de nervi.E trafic,e vineri,a innebunit lumea.Erau sa intre 2 in mine....femei Am uitat sa va salut..... Neatza Sper ca voi v-ati inceput ziua mai bine decat mine... neatza. HB, ai prins nunta tiganeasca de ieri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Nu vecine.Faci misto sau chiar s-a petrecut evenimentul? Daca da,detalii plz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Nu vecine.Faci misto sau chiar s-a petrecut evenimentul? Daca da,detalii plz. Cum as putea sa fac misto. La 17:00 au inceput sa cinte, sa danseze,....de nu mi-a mai ars de munca. Erau exact in capatul meu de strada asa ca am avut concert pina pe la 5sh-un-sfert cind am bagat cheia in contact si am ambalat puternic sa nu-i mai aud si sa-mi scot din minte textele elaborate ce le ieseau din gitzii lor. Nici colegii mei nu au mai stat asa ca nu stim cit a fost darul; sau daca a venit totusi politia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Aaaa...la munca...credeam k la noi in cartier Eu n-am fost ieri la munca deoarece si din cauza ca si fiindca sunt in concediu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Neata! @ adidas....daca nu ma insel ii cam faceai morala lui Bashinu.....acum vad ca stai pe forum militari? Caut anturaj! PS. NU MAI BEAUUUUUUUUUUUUUUUUUU! Apropo, toata seara l-am strigat pe Costin Hammer, Bebel si la un moment dat, Bah, eu nu-s Bebel, eu sunt Costin..Aaaa, da? I-am confundat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Hello! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Va rog eu muuuult de tot....va implooooor......dau ce vreti voi......vi-l dam pe Sonea....numai INTALNITI-VA ODATA[/b]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Buna dimineata forumisti.....Am dat cu aspiratorul in balcon pana am umplut sacul de sange.....Tre sa facem o provizie insemnata de pungi...........Dupa cum stiti deja la ora 12.30 la mine la magazin la cafeau de dimineata si narghilea ...Deja s-au anuntat 4 persoane.....Va asteptam cu cafea pe care o luati din benzinarie si mustucul aromat....Serban daca lucrezi langa locuinta HB ajungi in 3 min la noi......Punem pozele de ieri....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 nup. lucrez pe linga serviciul lui HB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 ia galagia ma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate