Honey Bunny Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Sa va explic eu cum a fost Sonea m-a luat in spate si a vrut sa ma rapeasca.Cand sa sara gardul,Angel(ascuns printre tufisurile de zmeura) i-a pus piedica iar Sonea a alunecat pe gazonul ud si si-a rupt mana si pantalonii Sonea,iti multumesc k m-ai lasat fara un genunchi... In rest,ma doare toata fatza de cat am ras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 am ratat un macel pe cinste asta-i bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Cosmin ..cum ramai singur la o petrecere ..cum te ranesti ... vezi la munte voi fi cu ochii pe tine .. si sa verifici daca mai ai trusa medicala in masina Tre sa ma pazesti ca multi mi-au pus gand rau......Mai bine luam o salvare cu imprumut........ Sa va explic eu cum a fost Sonea m-a luat in spate si a vrut sa ma rapeasca.Cand sa sara gardul,Angel(ascuns printre tufisurile de zmeura) i-a pus piedica iar Sonea a alunecat pe gazonul ud si si-a rupt mana si pantalonii Sonea,iti multumesc k m-ai lasat fara un genunchi... In rest,ma doare toata fatza de cat am ras Asta si-ar doriiiiiiiiiiiiii.....Incep sa-mi aduc aminte....de fapt ea a vrut sa ma aruce peste gard si Dan Radu s-a ocupat de o piedica.........Si de fapt nu era genunchi era deget.......Pantaloniii cei mai buni ,aia de ma duceam duminica cu ei la biserica... mandibula si jordi abesnti nemotivati,daca o mai comiteti odata va chemam parintii la scoala... Dan radu a venit cu iulia hohan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 DanRadu n-a fost N-a fost singur am vrut sa zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Repede mai dai din casa Cosmine ... , ti-a placut ? Veni , Vidi , Vici ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Repede mai dai din casa Cosmine ... , ti-a placut ? Veni , Vidi , Vici ........ Sa va dati si voi seama cat de treaza era hb daca ea nu-si aduce aminte ca a fost dan aseara..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Misto Iulia Hohan ma.... Bravo,Dane!o aduci si la munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 26, 2008 Autor Share Postat Octombrie 26, 2008 Misto Iulia Hohan ma.... Bravo,Dane!o aduci si la munte? Aha,, si mie mi-ai zis ca o cheama altfel Oooooooo, el macho del militari fiara mica dan radu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Bine, ma, boccilor, asteptati pana nu poci eu ca sa vin sa "documentez" shederea, apoi va destrabalatzi, da?? Sa va fie rusine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 ufff .... nika nu poti face fara a afla toata familia .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 yellow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 yellow Da' de unde...e albastru toata ziua,sau nu-ti mai place culoarea asta si te vrei si tu "palid"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Sonea aseara credea ca mai poate cara o femeie in spate, dar a facut cunostinta cu gazonul Andrei Mai intai Petra, acum gazonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Si-ar fi doooriit sa ma care E bine totusi k a scapat doar cu mana rupta. Ati uitat ca i-a luat foc parul si am pus furtunul pe el ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Si-ar fi doooriit sa ma care E bine totusi k a scapat doar cu mana rupta. Ati uitat ca i-a luat foc parul si am pus furtunul pe el ?!? N-am uitat ) Era un fel de Anna Lesko...ardea in flacari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Baietzelu', ce mai dau fetili astea din casa!! 'Ezi daca nu le acorzi suficienta atentie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Moaaaa!!!! ce dezmatz!!! Baietzelu', ce mai dau fetili astea din casa!! 'Ezi daca nu le acorzi suficienta atentie? E scuzabil la varsta lui, duar e Baetzel... Aha,, si mie mi-ai zis ca o cheama altfel Oooooooo, el macho del militari fiara mica dan radu asta ca cercetashu', pe tacute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 ca cercetashu', pe tacute... sigur e "pe tacute"? Nu e "pe intuneric"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 sigur e "pe tacute"? Nu e "pe intuneric"? bani d-un chibrit s-or gasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 bani d-un chibrit s-or gasi... Eo'mi folosesc radarul proprietate personala.. lumina nu ie obligatorie.. plus ca in felul asta fomeia nu balosheshte continuu la vederea minunatu-mi corp!! Unde-ati disparut, mandrelor?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Unde-ati disparut, mandrelor?? Eu am incercat sa dorm, dar n-am reusit ca ma tot suna fanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Eu am incercat sa dorm, dar n-am reusit ca ma tot suna fanii Phone s...chat?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Hello! Am revenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Eu am incercat sa dorm, dar n-am reusit ca ma tot suna fanii Pfuaiii...daca stiam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 Hello! Am revenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate