Borris Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 nu este Sonex genul..... la lenea care o are..... Ai mare dreptate. Chiar nu e genul. Daca se vede cu cineva in carca, imediat se tranteste de pamant! HB stie mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Ai mare dreptate. Chiar nu e genul. Daca se vede cu cineva in carca, imediat se tranteste de pamant! HB stie mai bine tare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Buna seara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Vezi ca azi sunt pe tocuri si in fusta scurta Stiam eu ca ascunzi ceva si nu tocurile sunt motivul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Hello, Am facut rezervare pentru diseara. Prezenta obligatorie. BBL, sorry, dar nu ne primeste cu Nanook Unde?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Ma bag,ma bag.Ce alegeti...Max Cavalera sau Rob Halford? Rob Lowe sau Gus Chamber... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Vezi ca azi sunt pe tocuri si in fusta scurta Sigur vrei sa o iau eu????? bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) revenim.........shinul imediat dupa accidentul cu a sa mobra.......puteti observa 'infatisarea bolidului' cat si aspectul fizic foarte bine conturat... in a 2 poza BAshinul parasit de prieteni...prietena....atentie la maturitatea pe care o afiseaza de cand s a mutat singur....uitat de lume/lumi in a treia poza puteti observa discutia dintre BAshinu..si o fata....oarecare.... Editat Octombrie 29, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Maine ...karaoke? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 revenim.........shinul imediat dupa accidentul cu a sa mobra.......puteti observa 'infatisarea bolidului' cat si aspectul fizic foarte bine conturat... in a 2 poza BAshinul parasit de prieteni...prietena....atentie la maturitatea pe care o afiseaza de cand s a mutat singur....uitat de lume/lumi in a treia poza puteti observa discutia dintre BAshinu..si o fata....oarecare.... shinu shinu nu uita ne-ai promis victoria !! shinu shinu nu uita ne-ai promis victoria !! shinu shinu nu uita ne-ai promis victoria !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 o stire de ultima ora......... Anca stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 o stire de ultima ora......... Anca stie Mentorul cine era, a fost si el prins sau sa pierdut prin papushoi la cat de beat era ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) o alta POVEstire........... Editat Octombrie 29, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 29, 2008 Autor Share Postat Octombrie 29, 2008 Bai Blaze, te rog io mult, scoate de la semnatura pe agitatii aia doi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 (editat) ......new...CUMPARATI CASCA BAshinu'............ Editat Octombrie 29, 2008 de Prodigy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Ce v-a apucat ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 O sa plec putin prin Europa, si nu cred ca pot sa ma opresc in Gyor sa intreb :"Auzi bre, cat mai e pana in Austria?" BBL e mare chiabur....... nu este Sonex genul..... la lenea care o are..... Nu sunt lenes,azi am fost la munca si sunt sigur ca sunteti bucurosi cand stiti asta..... Ai mare dreptate. Chiar nu e genul. Daca se vede cu cineva in carca, imediat se tranteste de pamant! HB stie mai bine Eu am vrut sa ma feresc dar nu am nici o sansa,,,,Imi iau bataie,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 @ BBL Pentru RO - IGo, indiferent de suportul hardware Pentru EU - Garmin IGO - Functioneaza pe aproape orice dispozitiv mobil cu sau fara unitate GPS - se poate conecta o unitate GPS externa, prin BT. Recomandabil un PDA, cu GPS, sunt multe modele pe piata. Are si varianta FullEurope, destul de performanta si complexa. Harta electronica pt Europa detaliata cel putin la nivelul unei harti medii spre bune. Pentru RO, este cam cel mai complet soft e navigatie de pe piata. Are actualizari periodice, gratuite pana la aparitia unei noi versiuni. Garmin - Functioneaza numai pe dispozitive proprii Garmin. Pentru RO din ce in ce mai complet - Proiectul Romania Digitala, se actualizeza periodic, anumite actualizari sunt gratuite, altele se platesc. Pentru Europa, extrem de complet, cu foarte multe puncte de interes preincarcate. Cam asta stiu eu despre subiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Neatza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Neatza, vine wkd'ul, sa speram cu soare si vreme buna..... o zi usoara va urez la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Buna dimineatza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Mda....se pare ca iar incepem cu mistourile. PS. Nu stiu daca mai vin la munte. O sa aflu mai tarziu si va anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 o stire de ultima ora......... Anca stie Multumesc fanilor Vreau si eu sa imi iau un GPS pentru masina. Cine imi recomanda si mie ceva? Ia vezi asta: http://www.sbz.ro/modules.php?name=Forums&...pic&t=17166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Ce bine este acasa! Mai tarziu voi iesi asa putin la aer, sa beau cafeaua cu Sonea! Cum este la munca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Neatza all! Diseara karaoke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate