Just_John Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Incerc sa-mi dau seama cum ai putea tu sa-mi mai schimbi parerea proasta deja formata despre tine! Multumiri aud de la oamenii pe care i-am tratat in cel putin ultimii 3 ani! Pentru faptul ca ti-am facut eu capul calindar si asta-i posibil sa-ti salveze fundul de a intra mult mai devreme intr-o lada ingropata... what the fuck... i can do better! Daca as avea nevoie de "thanks" de la oameni probabil m-as face ospatarita printr-o pizzerie! S-ar putea sa inceapa sa-mi para rau ca ti-am "deschis ochii"! @JJ: arata mai bine numai ca tot furios a ramas! treaba buna oricum!! eu abia azi dimineata m-am intors de la doftana.. direct in clinica am aterizat! dar, a fost frumos! oricum, iar mi-e somn rau de tot!!! O sa-i fac o poza lu' Decaveu' cu prima ocazie, atunci, si o sa lucrez dupa model.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Ain't fair. I didn't say thanks ca sa nu fiu catalogat ca pupincurist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Ain't fair. I didn't say thanks ca sa nu fiu catalogat ca pupincurist E femeie, ar fi fost un compliment.. Gizas, se vede ca esti virgin!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Ain't fair. I didn't say thanks ca sa nu fiu catalogat ca pupincurist Pentru numele cui vrei tu, abtine-te sa scrii/spui chiar tot ce gandesti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 (editat) E femeie, ar fi fost un compliment.. Gizas, se vede ca esti virgin!! Bine, next time o sa-i spun Pentru numele cui vrei tu, abtine-te sa scrii/spui chiar tot ce gandesti!! E rau ca spun ce gandesc sau tragic modul in care o fac/rezultatul actiunii? Editat Aprilie 7, 2008 de shinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 E rau ca spun ce gandesc sau tragic modul in care o fac/rezultatul actiunii? Cred ca intelegi ce vreau sa-ti spun.. ..prima parte a graficului e foarte exagerata, totusi.. eu zic ca trebuia pus la 18-20%.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Luand in considerare faptul ca nici macar de dating nu se poate pune problema (duuh, none of us interested + alte chestii) zic ca sansele mele sunt bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 ma copii, la voi nu ploua? nu aveti alte subiecte de discutie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 ma copii, la voi nu ploua? nu aveti alte subiecte de discutie? Nu ploua. A iesit soarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Shin Victoriei e soare Care, pe unde si cand mai iese? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Luand in considerare faptul ca nici macar de dating nu se poate pune problema (duuh, none of us interested + alte chestii) zic ca sansele mele sunt bune Renunt.. mai ai de invatat in "domeniu".. Da' gandeste-te si la asta: barbatul are intotdeauna ultimul cuvant intr-o conversatie cu o femeie (chiar daca nu e vorba de o relatie): "Ai dreptate!" ..blondule!! LE: Sunt off-topic, da' mi-e secs, si trebuie s-o spun: TINAAAAAAA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 (editat) ati sariti toti pe cpaul bietului om lasati-l si pe el sa mai invete, un an doi se anunta cineva doritor de o plimbare diseara? Editat Aprilie 7, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 ati sariti toti pe cpaul bietului om lasati-l si pe el sa mai invete, un an doi Sa-ti aduc aminte draga Jordy, ca de la tine a inceput cicaleala baiatului!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 Sa-ti aduc aminte draga Jordy, ca de la tine a inceput cicaleala baiatului!? eu am facut-o in particuler , ma rog, in particuler cu tine si cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 bai, voi faceti sedinte de psihoterapie in grup? Nu stiam. La cit e sedintza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 eu am facut-o in particuler , ma rog, in particuler cu tine si cu el Si ce, eu l-am tras de urechi in public!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 bai, voi faceti sedinte de psihoterapie in grup? Nu stiam. La cit e sedintza? Fuck the shedintza, man, have you seen the green dragon in the kitchen?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 JJ, ma sperii. De unde stii tu de tatuajul fetei?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 JJ, ma sperii. De unde stii tu de tatuajul fetei?!?!? I've been places, ya know?? Sau, ca sa citez un clasic (dracu' stie daca e inca in viata): "been there, done that".. cu puncte punctele de rigoare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 JJ, inainte sa se intoarca in tara?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 JJ, inainte sa se intoarca in tara?!?! Eu pot.. Eu sunt magician.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 se anunta cineva doritor de o plimbare diseara? Mergi diseara la Biker`s? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Mergi diseara la Biker`s? Tie trebuie sa-ti fie rusine (10 minute chiar!!!) pt vinerea trecuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexander_all4rap Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Tie trebuie sa-ti fie rusine (10 minute chiar!!!) pt vinerea trecuta! " "Sorry" seems to be the hardest word..." Daca nu m`a ascultat nimeni... Vroiam sa mergem intr`o locatie noua...In afara d Carmen nu mai fusese nimeni p`acolo...da` na...dak romanului nu`i plac lucrurile noi... @Jordy...am uitat sa`mi iau plasa d la tine aseara cand am plecat din Biker's...si dupa eu am fost sa o las p Liz acasa...anyway...there`s no sugar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 " "Sorry" seems to be the hardest word..." Daca nu m`a ascultat nimeni... Vroiam sa mergem intr`o locatie noua...In afara d Carmen nu mai fusese nimeni p`acolo...da` na...dak romanului nu`i plac lucrurile noi... Si daca nu s-a cazut de acord cu casa roz, insemna sa iti iei jucariile si sa pleci?? Puteai sa vii cu noi, after all, mai important e sa bem un suculeanu impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate