nikolas_09 Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Miscarile mele gratioase au mai facut o victima........Starul tot star.... Sonea, ai resuit sa mai acresti pe cineva aseara! am primit reclamatii........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Rockul te transforma in star ! Stiu ca vreti autografe,dar nu mai am timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Rockul te transforma in star ! Stiu ca vreti autografe,dar nu mai am timp... Sa treci pe la mine sa ti dau lectii...cum sa fc fata vietii de star! Vad ca este si dl Hammer pe forum! ce mai fc? cum te mai simti? vin cu integrame, bomboane si portocale la tine( nu de alta dar am o pofta de portocale si mi-e lene sa le desfac eu)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Sonea, ai resuit sa mai acresti pe cineva aseara! am primit reclamatii........ CRed ca pe toti barbatii...ca li se scurgeau la toate gagicile ochii dupa mine.....de fapt le dadusera lacrimile de emotie ca sunt sub acelasi acoperis cu un asemenea star..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Acum fara nici un fel de gluma...peste cateva ore fc 24 de ani! Ce ma fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Marita-te acu cat mai ai 23......Uff numai gagici logate pe militari...ce viata eu singurul trubadur,......Adevarul e ca la cat sunt de frumos.........Ceva sexi sde anuntza in seara asta...Hai ca vreau deraj si azi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Marita-te acu cat mai ai 23......Uff numai gagici logate pe militari...ce viata eu singurul trubadur,......Adevarul e ca la cat sunt de frumos.........Ceva sexi sde anuntza in seara asta...Hai ca vreau deraj si azi.... mai am 2 ore! crezi ca voi gasi pe cine asa rpd? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Hai sa intram pe Matrimoniale Cosminica,intre 2 nu te ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Hai sa intram pe Matrimoniale Cosminica,intre 2 nu te ploua Tanara, frumoasa, inteligenta, harnica, devreme acasa, casa, masina, job bun...caut sa ma casatoresc in urm 2 ore, ptr 2 ore! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Tanara, frumoasa, inteligenta, harnica, devreme acasa, casa, masina, job bun...caut sa ma casatoresc in urm 2 ore, ptr 2 ore! vrei sa te nashesc?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 vrei sa te nashesc?? da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 da! pai hai sa'l gasim pe printz.... ce zici? mai am 2 ore! crezi ca voi gasi pe cine asa rpd? Shonea, cred ca pt. 2 ore potzi sa te risti...ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 pai hai sa'l gasim pe printz.... ce zici? Shonea, cred ca pt. 2 ore potzi sa te risti...ce zici? Decat cu Sonea, mai bine singura...nu as rezista cu un star langa mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 8, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2008 Buna, kta! Long time, no see! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 LA MULTI ANI!!!... tuturor sarbatoritilor pentru ziua de astazi si LA MULTI ANI lui nikolas pt ziua de maine (daca am inteles eu bine) Toate cele bune Buna, kta! Long time, no see! sar'na de mine cam fuge timpul liber...mai ales toamna si inceputul iernii macar sa apuc sa dau examen pana nu vine ninsoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 LA MULTI ANI!!!... tuturor sarbatoritilor pentru ziua de astazi si LA MULTI ANI lui nikolas pt ziua de maine (daca am inteles eu bine) Toate cele bune Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 (editat) Noooorooooooc!!! La fix postam toti ''Noooorooooooc!!!",da? Noooorooooooc!!!haide bai, la ce ceas va uitati? sau trebuia pe PM? La multi ani Nikolas. Editat Noiembrie 8, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 blaze asta e ptr tine de ziua ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 La Multi Ani ! Nikolas , sa fii sanatoasa si sa ai parte de cat mai multe bucurii si fericire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 La Multi Ani!!!!!!!! Nicolas iti doresc sa ai parte de cele mai frumoase si linistite lucruri, sa ai parte de dragoste sincera si prieteni adevarati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 LA MULTI ANI NICOLE!! In rest... ca mai sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Va multumesc tuturor ptr urari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 La Multi Ani! Nicolas, iti doresc multa sanatate, fericire si implinirea tututuror dorintelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Nikolas iti multumeste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2008 Multi ani traiascaaaaaaaaaaa, multi ani traiascaaaaaaaaaaaa! Mi-am amintit cum isi canta dacii (baietii si fetele din Dac Motors) de ziua prietenilor lor : "Sa traiasca ma-ta Care te-a facut, Datorita ma-tii Noi te-am cunoscut! Nicky, Nicky, Nicky" PS: Adunarea - ora 14.00 or so, la locul stabilit pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate