Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Eu si Razva avem de facut un comunicat ! Miercuri nu k e post,dar joi la ora ..... continua tu plz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Eu si Razva avem de facut un comunicat ! Miercuri nu k e post,dar joi la ora ..... continua tu plz te ALBASRISI ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Eu si Razva avem de facut un comunicat ! Miercuri nu k e post,dar joi la ora ..... continua tu plz ................? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 @Danradu : daaaaaaaaaaaaaaaa Te-am invins! @Nikolas : Rabdare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 @Danradu : daaaaaaaaaaaaaaaa Te-am invins! @Nikolas : Rabdare ... cred si eu ... daca ai timp .. la servici nu faci nika , acasa nu ai stapan .. trai pe vatrai la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 cred si eu ... daca ai timp .. la servici nu faci nika , acasa nu ai stapan .. trai pe vatrai la tine cine vorbea.... dar tu ce faci, Dane, la ora asta? nu ai alte treburi....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 cine vorbea.... dar tu ce faci, Dane, la ora asta? nu ai alte treburi....? Sarut-mana sefa , scuzati ca mi-am permis a lua o pauza ... dar ... mai trageam si eu de timp.. gata acus trec la treaba .. .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Eu si Razva avem de facut un comunicat ! Miercuri nu k e post,dar joi la ora ..... continua tu plz va rog sa va ridicati.Vreau sa tin un toast. Dupa cum a inceput viata mea acest comunicat,joi intre orele 23-06 dimineata voi pica prada indoielilor ei oferindu-mi o noapte de proba cu cataua!Daca dovedesc,sa imi lasati scrisorile de felicitare in poarta,stiti voi unde,la gardul argintiu. va multumesc si urati mi piele-ntinsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 si bici! Radu mama, ce fc...ca toate fug de tine! Biciul e Holy Grail-ul relatiei noastre! Eu nu le fac nimic, ma uit doar insistent la ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 va rog sa va ridicati.Vreau sa tin un toast.Dupa cum a inceput viata mea acest comunicat,joi intre orele 23-06 dimineata voi pica prada indoielilor ei oferindu-mi o noapte de proba cu cataua!Daca dovedesc,sa imi lasati scrisorile de felicitare in poarta,stiti voi unde,la gardul argintiu. va multumesc si urati mi piele-ntinsa .... cataua .. zici .. brava ... ai grija la lesa .... care pe care .. si uita asa incepe lupta pentru oscioare ... si bucati de paine uscata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Sarut-mana sefa , scuzati ca mi-am permis a lua o pauza ... dar ... mai trageam si eu de timp.. gata acus trec la treaba .. .... foarte rau! ti-am dat eu voie sa iei pauza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Doamne,cate stapane si cati sclavi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 (editat) si ce se dorea a se comunica? Editat Noiembrie 10, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Dar buna dimineata vecine! Ai dormit bine? Da o pagina inapoi si vezi ... Vezi ca stii ... Off,ce v-ati face voi fara femei aprige in viata voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Sarut-mana sefa , scuzati ca mi-am permis a lua o pauza ... dar ... mai trageam si eu de timp.. gata acus trec la treaba .. .... ai vazut cum pune biciul pe tine?uite asa maine poimaine ceri voie sa te duci sa iti iei tigari,semnezi foaia de parcurs cand vii si pleci la munca )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Doamne,cate stapane si cati sclavi ????????/ eu nu stiu nimik .. nu am vazut nimik ..... PS ... stii cumva cum se scoate lantul asta de la picior prin care sunt legat de pat .... vreau sa evadez , vreau libertate .. dar grabestete .. vine stapana ... help pls.... help...help... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 si ce se dorea a se comunica? vecineeeeee,vecineeeeeee de 3 ori vecineeee...uite asa ne mai salutam maine poimaine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 ai vazut cum pune biciul pe tine?uite asa maine poimaine ceri voie sa te duci sa iti iei tigari,semnezi foaia de parcurs cand vii si pleci la munca )) F.A.Z-urile..... caut semnatura si o multiplic .... lasa ca vedem noi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 .... cataua .. zici .. brava ... ai grija la lesa .... care pe care .. si uita asa incepe lupta pentru oscioare ... si bucati de paine uscata dane toata viata am iesit pe usa din spate,macar odata sa rup si eu balamalele la aia de la strada )) sa ies cu pieptul dezgolti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 vecineeeeee,vecineeeeeee de 3 ori vecineeee...uite asa ne mai salutam maine poimaine ) adica unde nu mai scap de voi. La munca NU, acasa NU,.....unde-i al treilea loc? Sa nu-mi spuneti ca va luati/aveti pamant in sat cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 dane toata viata am iesit pe usa din spate,macar odata sa rup si eu balamalele la aia de la strada )) sa ies cu pieptul dezgolti ) precum cainele scapat din lant.... o luam la fuga pe strada ... libertate ..libertate.... si ne facem de cap , shiiiiiiiiii am gresit asta nu trebuia spus .. , nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 precum cainele scapat din lant.... o luam la fuga pe strada ... libertate ..libertate.... si ne facem de cap , shiiiiiiiiii am gresit asta nu trebuia spus .. , nu ? mare greseala.... pai tu crezi ca poti scapa din lant? Hai ca a venit stapana! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 NU e nici o problema,danradu ... pai altfel cum crezi ca aflam de prostioarele facute de voi ? Uite-o si pe nasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 NU e nici o problema,danradu ... pai altfel cum crezi ca aflam de prostioarele facute de voi ? Uite-o si pe nasa la mine te referi???? ca's un pic "confuzata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 NU e nici o problema,danradu ... pai altfel cum crezi ca aflam de prostioarele facute de voi ? De ce ? zi ca nu ti-ar place ... nu de alta dar asa ca sa te inspiri si tu din ceea ce facem noi , putem colabora .. in idei .. , in sfaturi .. sugestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate