Blaze89 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 blaze asta e ptr tine de ziua ta da ? da ? da? ce (cuvant urat) ascultam cu tine in masina in drum spre bikers firai de manelist inrait ! tortura !?!!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 deci frig ca in dimineata asta nu am mai patit de mult....am plecat in costum de acasa si m=a lasat masina in pana la sir....smf in ele de fiare...sunt inghetat ca un cct..am inceput ziua cu dreptul... Razvane daca te apuci de treaba sa nu uiti....sa fie tare.... Cosmin sunt batut de soarta frate....prafu s-a ales de mine in dimineata asta..te sun mai trz sa vorbim o treaba. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Neatza copilasi! Diseara unde ne vedem dupa munca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Neatza copilasi! Diseara unde ne vedem dupa munca? Neatza copilasi! Nush....ca DanRadu ne-a invitat .... mda, hai ca o sa imi deschid o noua afacere: "LA NASHU' SRL" si intra in oferta si asistenta juridica de dupa....adica aia de divort Deci asa ii incurajeaza nasii pe fini.... si noi care credeam in dragoste,casnicie,familie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 n'aveti ba messenger...super membrii ratb-isti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 n'aveti ba messenger...super membrii ratb-isti.. Barbie s-a trezit din "patutz", nu a baut "cafelutza" si nici n-a fumat "narghileutza" pt ca are alte vicii, in schimb si-a pus echipamentul moto si a incalecat pe honditza, permitzandu-si apoi sa posteze o banalitate demna de o motociclista pe un site de motociclishti, nu de compostori sau blatishti la ratb/metrorex. In ritmul asta nu voi deveni super membra prea curand pe forum, in schimb voi avea mult mai multa experientza pe doo rotzi, nu pe 16 sau 116, cate or avea autobuzele sau metrourile. In rest, nu mi-e frigutz, n-am spasmutze cand nu primesc PM si am prieteni motociclishti care nu stau pe forum...daca vretzi sa-i vedetzi iesitzi in trafic Sa avetzi o zi frumoasa, sa primitzi salariul, sa ne vedem acolo unde am vorbit, cand am baut stitzi voi ce serviti de barmanul ala cu carare si ne-am trezit cu migrena a doua zi. Pozele le primitzi prin tragere la sortzi, in functzie de cum imi pica fiecare cu tronc, restul sa-mi dea PM ca sa stiu cine mai vrea sa fie prieten cu mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Buna dimineata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Ancuta a facut ochisori, a papat si acum se pregateste sa mearga la scolita pentru e deveni domnisoara inginer in vara. Imi curge nasucul si mi-au inghetat manutele. O pupic pe barbie si o invit la o cafeluta, dar pe pm, stie ea unde )) laurbalaur, si pe tine te pupic ancuta si asteapta sa bea o berica pe o bancuta cu tine si blaze. pupicei multi pufosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Buna dimineata ! Buna dimineata! Ce mai faci Dan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Sclavi, stapane, ratb, rautati & other shit. Io renunt la forum. Daca cineva doreste sa imi vada moaka sau sa iasa la o plimbare cu moto (mai greu acum, de dimineata am inghetat rau de tot) ma gaseste pe mess sau tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Buna dimineata!Ce mai faci Dan? ce mai fac... bine fac .. in trecere pe la munca .. si astept sa va decideti asupra sucului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pushu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Sclavi, stapane, ratb, rautati & other shit. Io renunt la forum. Daca cineva doreste sa imi vada moaka sau sa iasa la o plimbare cu moto (mai greu acum, de dimineata am inghetat rau de tot) ma gaseste pe mess sau tel. O alegere inteleapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 buna dimineatza Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) buna dimineatza Ruxandra buna dimineata Dan astept sa-mi zici si mie despre ce suc e vorba P.S. Neatza tuturor Editat Noiembrie 11, 2008 de Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 buna dimineata Dan astept sa-mi zici si mie despre ce suc e vorba PM! PM! PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) Barbie s-a trezit din "patutz", nu a baut "cafelutza" si nici n-a fumat "narghileutza" pt ca are alte vicii, in schimb si-a pus echipamentul moto si a incalecat pe honditza, permitzandu-si apoi sa posteze o banalitate demna de o motociclista pe un site de motociclishti. "Pot sa fiu fanul tau?!?!" Eu asta fac zilnic. Nu esti deloc speciala. LE: si sunt deja inginer deci is mai tare si decit Anca (in cazul in care e nevoie: E O GLUMA!!!) Editat Noiembrie 11, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Barbie s-a trezit din "patutz", nu a baut "cafelutza" si nici n-a fumat "narghileutza" pt ca are alte vicii, in schimb si-a pus echipamentul moto si a incalecat pe honditza, permitzandu-si apoi sa posteze o banalitate demna de o motociclista pe un site de motociclishti, nu de compostori sau blatishti la ratb/metrorex.In ritmul asta nu voi deveni super membra prea curand pe forum, in schimb voi avea mult mai multa experientza pe doo rotzi, nu pe 16 sau 116, cate or avea autobuzele sau metrourile. In rest, nu mi-e frigutz, n-am spasmutze cand nu primesc PM si am prieteni motociclishti care nu stau pe forum...daca vretzi sa-i vedetzi iesitzi in trafic Sa avetzi o zi frumoasa, sa primitzi salariul, sa ne vedem acolo unde am vorbit, cand am baut stitzi voi ce serviti de barmanul ala cu carare si ne-am trezit cu migrena a doua zi. Pozele le primitzi prin tragere la sortzi, in functzie de cum imi pica fiecare cu tronc, restul sa-mi dea PM ca sa stiu cine mai vrea sa fie prieten cu mine. vai cat de tare...si adevarat pe de alta parte ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 n'aveti ba messenger...super membrii ratb-isti.. Multi nu pot intra pe mess de la servici,suntem un grup si ne place sa conversam...Paduroii stau mai bine in crang.....Nu pot sa vorbesc de antigel si vibrochen toata ziua.Nu cred ca scrie cineva sa devina supermembru ca nu iti da nimeni nimic si nici nu iti creste vreo aura....Cat despre membrii ratb.......nu cred ca tre sa-ti explic prea multe, daca tu nu iti dai seama, atunci nu mai are rost discutia cu tine....NU am nevoie de un raspuns si nu vreau sa intru in conflict cu tine. O alegere inteleapta Puteti face toti asta.Jur ca nu imi voi rupe hainele dupa mine pt a-mi arata durerea sfasietoare din suflet...NU va obliga nimeni sa intrati aici,din cate vedeti multi dintre voi sunt ignorati dar persevereaza.....Daca suntem asa de pacalici de ce perseverati sa postati pe forumul de militari?CRangasi sau dr taberei sunt aproape...Drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Sclavi, stapane, ratb, rautati & other shit. Io renunt la forum. Daca cineva doreste sa imi vada moaka sau sa iasa la o plimbare cu moto (mai greu acum, de dimineata am inghetat rau de tot) ma gaseste pe mess sau tel. foarte tare! respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 "Pot sa fiu fanul tau?!?!" Eu asta fac zilnic. Nu esti deloc speciala. Da mah....oi face tu...dar nu esti cool ca nu scrii...oricum ai pierdut esentza postului meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Va astept la narghilea la magazin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Va astept la narghilea la magazin. Laleaua noastra,as da eu o fuga in pauza dar la ce trafic e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Va astept la narghilea la magazin. As veni.... dar nu se poate .... mama ei de plantatie.... se anunta vreme buna si s-au pus pe noi ...ne strang in cete si ne baga la cosit si prasit .... asa ca ne vedem dupa ce se termina campania agricola de toamna - iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 As veni.... dar nu se poate .... mama ei de plantatie.... se anunta vreme buna si s-au pus pe noi ...ne strang in cete si ne baga la cosit si prasit .... asa ca ne vedem dupa ce se termina campania agricola de toamna - iarna Da mai danradu,dar la vara cine sta cu burta la soare ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Laleaua noastra,as da eu o fuga in pauza dar la ce trafic e ... Nu vrei....lasa-ma ca nu ma iubesti... As veni.... dar nu se poate .... mama ei de plantatie.... se anunta vreme buna si s-au pus pe noi ...ne strang in cete si ne baga la cosit si prasit .... asa ca ne vedem dupa ce se termina campania agricola de toamna - iarna Dane iti sade bine cu cusma de haiduc..asa ca ai grija ca si cazaci aia sunt ai dracu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate