Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 vedem , poate il facem la palat la mine Nu maaaa... Acolo unde am scris in PM !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Sclavi, stapane, ratb, rautati & other shit. Io renunt la forum. Daca cineva doreste sa imi vada moaka sau sa iasa la o plimbare cu moto (mai greu acum, de dimineata am inghetat rau de tot) ma gaseste pe mess sau tel. Vii cu mine si Barbie la o cafeluta? Iti dau PM cu locul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 vedem , poate il facem la palat la mine Numai sa nu ne pui sa facem partie pana la porti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) Numai sa nu ne pui sa facem partie pana la porti. ai vazut cat de mare este domeniul .... o sa am rugamintea la tine sa anunti servitorii sa pregateasca toate cele necesare ospatului , si valetilor sa intinda covorul rosu , pe treptele de la intrarea dinspre nord , in rest te uiti si tu ce ar trebui rezolvat , asta pana ce voi reveni eu in tara , poate delegi pe cineva sa se ocupe de invitatii , cu respect ... Editat Noiembrie 11, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Are cineva idee unde pot gasi cuzineti de furca??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) ai vazut cat de mare este domeniul .... o sa am rugamintea la tine sa anunti servitorii sa pregateasca toate cele necesare ospatului , si valetilor sa intinda covorul rosu , pe treptele de la intrarea dinspre nord , in rest te uiti si tu ce ar trebui rezolvat , asta pana ce voi reveni eu in tara , poate delegi pe cineva sa se ocupe de invitatii , cu respect ... Ma ocup eu pe PR Psst! Pssssst!!!! Are careva vreo tigara ? Editat Noiembrie 11, 2008 de Honey Bunny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Ma ocup eu pe PR in regula , sunt onorat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) Are cineva idee unde pot gasi cuzineti de furca??? din ce e furca? Metal sau lemn? pe unde ai incercat deja? MyMoto? Ce motor ai tu si unde-s cuzinetii astia? Psst! Pssssst!!!! Are careva vreo tigara ? Tigari nu am da' o mama de bataie daca nu te tii de "chalange" tot gasesc eu sa-ti trimit pina-n capul alalalt de strada STATI ASA!!!! Mihnea D, sari cu o poza pe mail sau Yahoo ca daca "D"-ul ala e de la ca cred eu, mi-am gasit un coleg de scoala de care intrebam duminica. Editat Noiembrie 11, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Tigari nu am da' o mama de bataie daca nu te tii de "chalange" tot gasesc eu sa-ti trimit pina-n capul alalalt de strada Oricum nu vroiam sa fumez,ci doar sa va testez daca imi dati sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 din ce e furca? Metal sau lemn? pe unde ai incercat deja? MyMoto? Ce motor ai tu si unde-s cuzinetii astia? 600 RR 2005.....in furca sunt cuzinetii.....in partea de sus a furcii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 salutare la toata lumea....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 salutare la toata lumea....... Razvane,spune-i "saru'mana" lu' nasa ta. Copii,facem un patinoar in weekend? (Vecinului ii veeeeniiiii ideea ... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Vreau eu patinoar!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Vreau eu patinoar!! TI-AI DOOORIII!!!! Merem,sa stabilim cand si va anuntam ( pe PM bineinteles ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 mama lui de PM....................................... PM- post meridian ? post mortem ? post ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 mama lui de PM....................................... PM- post meridian ? post mortem ? post ... Mai era una,dar mi-e rusine sa o zic k iaaaar se ia Serban de mine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Mai era una,dar mi-e rusine sa o zic k iaaaar se ia Serban de mine.... numai la postii te gandesti...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 STATI ASA!!!!Mihnea D, sari cu o poza pe mail sau Yahoo ca daca "D"-ul ala e de la ca cred eu, mi-am gasit un coleg de scoala de care intrebam duminica. nu e el. Dupa virsta sigur nu e el. Era mult prea hilar sa apara la doua zile dupa ce am intrebat-o pe Oana despre el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 nu e el. Dupa virsta sigur nu e el. Era mult prea hilar sa apara la doua zile dupa ce am intrebat-o pe Oana despre el. Iti facem o clona bre,ca ai inceput sa vb si tu ca Dan(el cu el) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Iti facem o clona bre,ca ai inceput sa vb si tu ca Dan(el cu el) gresit sunt unic , si pe cale de disparitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 numai la postii te gandesti...... gresit sunt unic , si pe cale de disparitie Eu cred ca tu vrei sa te albastresti azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Razvane,spune-i "saru'mana" lu' nasa ta. Copii,facem un patinoar in weekend? (Vecinului ii veeeeniiiii ideea ... ) sar"na nasa....ma iei si pe mine de la servici azi? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 plec de la magazin acu.asa ca reamane narghileaua pe maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 sar"na nasa....ma iei si pe mine de la servici azi? ) Eu ? plec de la magazin acu.asa ca reamane narghileaua pe maine... Nu te voi ierta niciodata,Shon_Ea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 Daca nu plec pe undeva - in speta auzisem ceva gen Constanta - merg si eu la patinoar. BTW, in afara de Lia Manoliu care e la dracu in praznic si sigur nu ajung pana acolo...unde se mai pot ascuti/cantui lamele de patina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate