jordy Postat Aprilie 20, 2008 Share Postat Aprilie 20, 2008 AEX stam pe aproape......poate iesim maine la o plimbare....! m-as baga si eu miine la o plimbare nu prea lunga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 ping 127.0.0.1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 22, 2008 Autor Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) pong 127.0.0.1 run://fridaymeeting/21.30/hyundai (sau toyota, ce dreaq este, ca la ora asta nu-mi amintesc ) ).exe Editat Aprilie 22, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 run://fridaymeeting/21.30/toyota.exe poate avem noroc si merge executabilul nashu.exe ca ala cu Toyota nu optimizeaza bine resursele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 m-as baga si eu miine la o plimbare nu prea lunga Din pacate nu am mai intrat pe forum in weekend ca l-am considerat nefunctional.. Dar putem iesi maine seara daca vreti. Eu am inceput ieri dimineata cursul de pilotaj pt. incepatori de la Amckart, iar maine e sedinta a 2-a, asa ca o sa fiu toata ziua cu motorul(in caz ca nu ploua).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ma luati si pe mine la plimbare cu voi ?stau tot in militari ... pacat ca am scuter dar nu e nici o problema ca imi iau o shtanga de acasa si ma leg de unu dintre voi sa tin pasu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 guyz... eu's cam prin alta tara pana pe 4 mai... so talk 2 u then Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 guyz... eu's cam prin alta tara pana pe 4 mai... so talk 2 u then Ce bine o duc unii!! Distractie placuta si va asteptam la o bere cand va intoarceti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Din pacate nu am mai intrat pe forum in weekend ca l-am considerat nefunctional.. Dar putem iesi maine seara daca vreti. Eu am inceput ieri dimineata cursul de pilotaj pt. incepatori de la Amckart, iar maine e sedinta a 2-a, asa ca o sa fiu toata ziua cu motorul(in caz ca nu ploua).. Pana la urma se iese la plimbare? Ca ma bag si eu...da' mai pe seara asa, sa vin de la munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AEX Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Pana la urma se iese la plimbare? Ca ma bag si eu...da' mai pe seara asa, sa vin de la munca propun maine, Miercuri, 23 Aprilie, ora 19:00, la benzinaria AGIP de pe Iuliu Maniu(cea de langa Apusului). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r3mIx Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 daca si maine ploua asa nema plimbare...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 ma luati si pe mine la plimbare cu voi ?stau tot in militari ... pacat ca am scuter dar nu e nici o problema ca imi iau o shtanga de acasa si ma leg de unu dintre voi sa tin pasu las' , stai calm .... te inping io ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzu Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 Ce bine o duc unii!! Distractie placuta si va asteptam la o bere cand va intoarceti s-ar putea sa mi se ia de bere pana ma intorc... deja am bagat vreo 80 de feluri de bere in mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 s-ar putea sa mi se ia de bere pana ma intorc... deja am bagat vreo 80 de feluri de bere in mine Ehhh...lasa ca bem un vin atunci daca nu mai poti bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 propun maine, Miercuri, 23 Aprilie, ora 19:00, la benzinaria AGIP de pe Iuliu Maniu(cea de langa Apusului). AEX ai un ID de mess? sa fie mai usor sa vb ref la intalniri, eu sunt b_romeo80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amrita Devi Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 dar, n-a laudat nimeni imbunatatirea forumului!! Foarte frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 dar, n-a laudat nimeni imbunatatirea forumului!! Foarte frumos! merge mai bine, asta e cel mai important. Bravo celor care s-au ocupat de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 merge mai bine, asta e cel mai important. Bravo celor care s-au ocupat de asta. oare cat timp o sa mearga asa bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 oare cat timp o sa mearga asa bine? Carcotasule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Vaileu da' cati suntem. Si eu, zxr400 pe Uverturii, pe langa SIR. Btw unde va tineti motoarele dupa daramarea garajelor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Eu cu AEX iesim, la 19 la Agip langa Politehnica. Cine mai doreste, cine mai pofteste...e bine venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Eu cu AEX iesim, la 19 la Agip langa Politehnica. Cine mai doreste, cine mai pofteste...e bine venit pe care parte a politehnicii e Agip? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Vaileu da' cati suntem.Si eu, zxr400 pe Uverturii, pe langa SIR. Btw unde va tineti motoarele dupa daramarea garajelor? In curte Acum serios, daca are careva nevoie de gazduire pe perioada mai lunga (cand pleaca mai multe zile si ii e frica sa lase mobra in fata blocului, etc.) va pot ajuta cu gazduire la noi in curte. Free. Zona Cocosul Rosu. Dati PM cand aveti nevoie si discutam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) s-ar putea sa mi se ia de bere pana ma intorc... deja am bagat vreo 80 de feluri de bere in mine da, lauda-te, ashea ca sa ne faci in ciuda, deh... ce bine e de unii! oare cat timp o sa mearga asa bine? nu fii bre carcotash sa speram ca o sa mearga asa mult si bine. daca n-o fi asa... s-or gasi alternative, noi sa fim sanatosi! In curte Acum serios, daca are careva nevoie de gazduire pe perioada mai lunga (cand pleaca mai multe zile si ii e frica sa lase mobra in fata blocului, etc.) va pot ajuta cu gazduire la noi in curte. Free. Zona Cocosul Rosu. Dati PM cand aveti nevoie si discutam. hihihi... ca tot romanu' mocangiu... daca e moca, as intreba si io... as pleca o saptamana prin mai, cam intre 15 si 22 mai. se poate? Editat Aprilie 23, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Aprilie 23, 2008 Autor Share Postat Aprilie 23, 2008 Bai lupone, da' stiu ca editezi =)) Cum dau refresh, cum mai vad ceva adaugat la postul tau =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate