adidas Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 ce gixx? nu lua 954 ca astea se strica repede, pantera stie pot sa-ti dau mai multe detalii despre gixx si r1 daca vrei Gsxr 750 K4 sau Gsxr 1000 K3, R1 2003, dar cred ca tot 954 va fi. Problema e sa incap eu bine pe ele ca am 1,87 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 (editat) Gsxr 750 K4 sau Gsxr 1000 K3, R1 2003, dar cred ca tot 954 va fi. Problema e sa incap eu bine pe ele ca am 1,87 cm incapi, depinde unde vrei sa stai,pe care loc vezi ca ai PM Editat Noiembrie 20, 2008 de redslayer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Buna dimineata! Ce frig! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 (editat) neatza! Unde-i mai nene FRIGU asta de care va tot plingeti? Eu am venit azi pe moto la munca si nu l-am vazut. Editat Noiembrie 20, 2008 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 neatza! Unde-i mai nene FRIGU asta de care va tot plingeti? Eu am venit azi pe moto la munca si nu l-am vazut. Nu trebuie sa-l vezi, trebuie sa-l simti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Nu trebuie sa-l vezi, trebuie sa-l simti! Quote of the day! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Quote of the day! Va era dor de mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 neatza! Unde-i mai nene FRIGU asta de care va tot plingeti? Eu am venit azi pe moto la munca si nu l-am vazut. e cam la fel de `cald` ca si aseara, defapt nu exista vreme rea pt motoristi,doar echipament prost Va era dor de mine? am si eu o intrebare, tu esti fata sau baiat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 e cam la fel de `cald` ca si aseara, defapt nu exista vreme rea pt motoristi,doar echipament prost am si eu o intrebare, tu esti fata sau baiat? am si eu o intrebare: tu cine esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Deci, o lasam pe..azi! E important sa vad cum imi vine, ca am de ales intre 954, Gixx si R1 Ia-ti R1, nu ne dezamagi. am si eu o intrebare, tu esti fata sau baiat? ce anume te pune in dubiu? Culoarea userului, poza, raspunsul din cimpul "personal info",... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Va era dor de mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Ia-ti R1, nu ne dezamagi. :lol:ce anume te pune in dubiu? Culoarea userului, poza, raspunsul din cimpul "personal info",... Si nici nu ma cunoaste personal, sa auda ce parere am despre oameni si mai ales despre femei(in general)! ooooooo, dl adidas! ce onoare! Apropo, cine lucreaza prin Victoriei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Hello Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 ooooooo, dl adidas! ce onoare! Nu ne-am mai vazut/auzit/tastat demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Hello Dan hello Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Nu ne-am mai vazut/auzit/tastat demult Stiu! Din pacate am mult de lucru la serviciu si nu prea mai am timp de nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Buna de dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Stiu! Din pacate am mult de lucru la serviciu si nu prea mai am timp de nimic! asa zice si nevasta-mea Neatza Honey Bunny! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Stiu! Din pacate am mult de lucru la serviciu si nu prea mai am timp de nimic! Asteptam primavara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Buna de dimineata! Dimineata era cand m-am trezit eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Dimineata era cand m-am trezit eu Cind m-am trezit eu era inca noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 am si eu o intrebare: tu cine esti? numele meu este georgel,am 14 anisori si....si sunt alcoolic pai numele nu prea pare de fata dar scrie super membra..anyway,era o curiozitate de moment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Hehe,crezi k lumea sta toata ziua pe forum "ca voi"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Hehe,crezi k lumea sta toata ziua pe forum "ca voi"? Noi nu stam toata ziua pe forum. Doar intram des. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Sunt o fiara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate