>>xXx<< Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 PLOAIEEEEEEEEEEEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Luni mergem la patinoar. astept inscrieri. De data asta fara "vai ploua afara" decit in cazul in care chiar ploua afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Luni mergem la patinoar.astept inscrieri. De data asta fara "vai ploua afara" decit in cazul in care chiar ploua afara. Vai vai vai...Serbane nu ne lovi te rugam.......Anunt pe aceasta cale deschise serbarile zepezi unde cea mai frumoasa craiasa este sonex barbarul deghizat..... Poze dde aseara a gasit cineva pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Poze dde aseara a gasit cineva pe undeva? Poze?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Poze?? Dap...de vineri ...ai si uitat? Bai si cat ti-am carat pachetu' de tigari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Poze dde aseara a gasit cineva pe undeva? Nu ai primit pmuletz cu linkuletzul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Barbie te refuza cu haifaivu', dar e ok daca te tzine sa ii fi prietena pe haisixtynine Ma tine, dar trebuie sa ma vrajesti Nu ai primit pmuletz cu linkuletzul? Vreau si eu link sa o vad pe Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Ma tine, dar trebuie sa ma vrajesti Vreau si eu link sa o vad pe Barbie Poze cu Barbie ... Special cu dedicatie pt...Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Poze cu Barbie ... Special cu dedicatie pt...Radu Funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Funny Cand o sa incetezi sa abordezi orice are 2 picioare si 2 gauri intre ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2008 Cand o sa fie una care nu pune botu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Cand o sa fie una care nu pune botu' Interpretabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Dap...de vineri ...ai si uitat? Bai si cat ti-am carat pachetu' de tigari Hai nu te mai plange ca ai fost vedeta Si totusi nu inteleg ce poze. Nu- mi amintesc sa fi fost pozata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 29, 2008 Share Postat Noiembrie 29, 2008 Cand o sa fie una care nu pune botu' Uite, in sfarsit, una care ma intelege! Pestoaica mea Interpretabil... Interpretabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Cand o sa incetezi sa abordezi orice are 2 picioare si 2 gauri intre ele? news flash: cu totii avem doua picioare si cate doua gauri intre ele. diferenta e ca unii au gaura din fata pe lungime, altele au gaura pe adancime si daca ma gandesc din punct de vedere anatomo-fiziologic, voi, reprezentante ale sexului feminin, aveti de fapt 3 gauri intre piciore: una pentru intestinul gros, una pentru uretra si alta (foarte importanta, de altfel), pentru vagin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Iarta-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 incep inscrierile pt campionatul de patinaj artistic dr.taberei de maine seara.nu va impingeti, nu va inghesuiti, e loc pt toata lumea..desi am fost aseara si nu prea aveai loc unde sa cazi:) o sa-mi pun un ecuson cu numele sau cu nr.de inmatriculare,ca sa ma identificati si pe mine acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
>>xXx<< Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 incep inscrierile pt campionatul de patinaj artistic dr.taberei de maine seara.nu va impingeti, nu va inghesuiti, e loc pt toata lumea. e la perechi sau individual??? .... se da note si la costume??? .... impresia artistica se pune??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 e la perechi sau individual??? .... se da note si la costume??? .... impresia artistica se pune??? se puncteaza cele mai artistice cazaturi in principal individual dar iei bonus dc tragi mai multi dupa tine cand iei contact cu gheatza:P nu intrati cu mobrele k e noroiul pana la genunchi in parcarea aia...endurooooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
>>xXx<< Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 nu intrati cu mobrele k e noroiul pana la genunchi in parcarea aia...endurooooo si eu care ma gandeam sa dau o reprezentatie pe "NY SUZI" .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 Iarta-ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta78 Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 LMA, kta78! mi-emi plac savarinele... LMA, kta78! Multumesc mult! Cum scap si eu de balamuc fac cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 1, 2008 Autor Share Postat Decembrie 1, 2008 La multi ani, stimati romani! Ia prezentati arm' aia care aveti de gand sa facem revelionul impreuna. Avem locatia, da' tre sa stim cati vin pt pregatelnitza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 io, io , io. Deci Raisa i-a speriat pe toti si nu vine nimeni la pati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raisa_c Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 io, io , io. Deci Raisa i-a speriat pe toti si nu vine nimeni la pati? ( nu am intentionat sa sperii pe nimeni..azi am defilat singura cu suzi a mea, nu stiu unde au fugit toti motociclistii cu stegulete....i think it's my fault:( oricum, eu vin diseara a pati...k si vineri si sambata:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate