cosmin_sn Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 MI-am dat seama de un lucru foarte important azi.Femeile nu ma merita.Daca cred ca nu e asa, le las sa-mi dovedeasca...Azi sunt bun de marinimos...Acum realizez cat de fericiti sunt cei saraci cu duhul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) MI-am dat seama de un lucru foarte important azi.Femeile nu ma merita.Daca cred ca nu e asa, le las sa-mi dovedeasca...Azi sunt bun de marinimos...Acum realizez cat de fericiti sunt cei saraci cu duhul... Bah, esti dus, sa mor de nu.. Diseara Bikers Otopeni, nu? Editat Decembrie 12, 2008 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 yellow everybody!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 yellow everybody!!! yellow sa te faci tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 yellow sa te faci tu vrea cineva un 600 RR model 2004???? let me know Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 12, 2008 Autor Share Postat Decembrie 12, 2008 Hebe, nu stiuexact la cat ajung te sun, oricum, vin direct la capela, presupun ca undeva in jur de 21.00 (am mult de lucru la job si nu pot pleca repede... zilele astea numai aproape de 21.00 am plecat de la job)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Bah, esti dus, sa mor de nu.. Diseara Bikers Otopeni, nu? Vin diseara ...sa mi se pregateasca o masa cu un picior rupt....Ne vedem acolo sa ne dezmatuim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazillius Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 dar pe mine ma mai tzi minte?...pup u... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 12, 2008 Autor Share Postat Decembrie 12, 2008 Heeeeey! S-a intors fiul ratacitor! Pupam, Bazzillllllllll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Daca doriti sa faceti o plimbare pentru a-l conduce pe Silivan pe ultimul drum ... maine cu mobrele indiferent de vreme la 13 00 la biserica Sf Ilie prelungirea Ghencea ... Si-ar fi dorit cu siguranta sa fim in numar mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Ia uitati-va cine e devreme acasa,nu ca altii.....sa-si bea mintile prin cluburi,ce inseamna sa fi legat de glie .Sunt un vrenic si maine ma scaol la ora 7 sa ma duc la munca.Pacat ca nu venirati mai multi la petrecere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Sonea, te-am visat tata! Stateai in gazda la o baba, undeva la tara si nu aveai voie sa fumezi, ti-a ascuns baba tigarile si acum asteptai sa vina militarii in vizita sa-ti aduca tigari Eu cautam cheia de la pivnita cu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 adidasule, si eu care credeam c-o sa ma visezi pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Buna dimineatza ! o saptamana usoara la toata lumea . PS ar trebui sa ne vedem si sa stabilim una alta referitor la sfarsitul de luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 Neata! @danradu: cred ca ar cam fi cazul, ca mai e putin. Va astept pe la mine joi seara. 8.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Sonea, te-am visat tata! Stateai in gazda la o baba, undeva la tara si nu aveai voie sa fumezi, ti-a ascuns baba tigarile si acum asteptai sa vina militarii in vizita sa-ti aduca tigari Eu cautam cheia de la pivnita cu vin Daca sunt frumos..eu ti-am mai spus ca sunt superb iti dai seama daca ma viseaza barbatii ca femeile pun poza mea sub perna in loc de busuioc sa se marite mai repede.Nu mai fumez de ceva timp si daca as fi avut eu cheile de undeva sigur le pierdeam asa ca e groasa..... Buna dimineatza ! o saptamana usoara la toata lumea . PS ar trebui sa ne vedem si sa stabilim una alta referitor la sfarsitul de luna Gagici in bishboca goala se dau pe la tine pe la palat?Vreau sa stiu cate imi incap in sac sau tu le livrezi la geamantan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Ia uitati-va cine e devreme acasa,nu ca altii.....sa-si bea mintile prin cluburi,ce inseamna sa fi legat de glie .Sunt un vrenic si maine ma scaol la ora 7 sa ma duc la munca.Pacat ca nu venirati mai multi la petrecere. Eu am ramas sa ii sustin pe baietii din Titan Buna dimineatza ! o saptamana usoara la toata lumea . PS ar trebui sa ne vedem si sa stabilim una alta referitor la sfarsitul de luna Da, trebuie neaparat sa ne vedem. Nici la ping pong n-am mai fost si nici concursul ala de table nu l-am mai organizat... Neata! @danradu: cred ca ar cam fi cazul, ca mai e putin. Va astept pe la mine joi seara. 8.30. Eu miercuri am petrecerea de Craciun si sper sa fiu in stare sa apar Mi-e dor de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Eu am ramas sa ii sustin pe baietii din Titan Multumim..multumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Multumim..multumim ! Trebuie sa dati un cico la cat am tipat acolo si v-am aplaudat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Trebuie sa dati un cico la cat am tipat acolo si v-am aplaudat Trebuia...dar am ramas fara bani in timp ce ne manelam pe acolo dupa cum ai observat ! Data viitoare dam....daca nu bagam iar o manea ! ) Sa ma tragi de maneca ! Inca o data multumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Trebuia...dar am ramas fara bani in timp ce ne manelam pe acolo dupa cum ai observat ! Data viitoare dam....daca nu bagam iar o manea ! ) Sa ma tragi de maneca ! Inca o data multumim ! Nu e nevoie. Toata lumea v-a placut. Ati fost foarte tari. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Baietelul este foarte frumos,asta in cazul in care ati uitat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Baietelul este foarte frumos,asta in cazul in care ati uitat. Nu ma mai barfi bre! Si 'neata militarilor! Dne, ce adormire aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Buna dimineata vietnammmmmmmmmmmmmm..........Baietelul e insetat si infometat tre sa-si ia nevasta ca altfel il mananca cainii sau catelele......Mai bine infometat fdecat insurat.Facem si noi ceva interesant diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Buna dimineata vietnammmmmmmmmmmmmm..........Baietelul e insetat si infometat tre sa-si ia nevasta ca altfel il mananca cainii sau catelele......Mai bine infometat fdecat insurat.Facem si noi ceva interesant diseara? ce pacat ca nu te baga nimeni in seama... mi se rupe inima cand te vad asa batut de soarta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate