danradu Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Buna de dimineata ! o zi buna doresc la toata lumea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Buna de dimineata ! o zi buna doresc la toata lumea . buna dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 buna dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Eu am fost ! M-am uitat dupa tine Vlad insa nu te cunosc ! Dar m-am uitat ! In orice caz , nu au curatat patinoarul la ora 21 cand am ajuns si era numai zapada pe gheata! M-am obisnuit repede si sper sfarsit mi-a taiat urat de tot calea o tipa si am facut buf de nu mai puteam respira! In rest toate bune si frumoase! Cya next time! Ei..cum nu ma cunosti? Ne'am vazut in Poli, si ultima data cand am mers sa ne dam pe "circuit" la Bucharest Ring. Remember? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 23, 2008 Autor Share Postat Decembrie 23, 2008 Buna dimineata! Miroase a... weekend! sunt in concediu, incepand de azi, am intors cotetzul pe dos, maine seara am musafiri. Daca aveti chef in seara asta de un ceai, va astept care/cand/cum puteti. PS: recomand gagicilor sa nu vina in fusta, pt ca am un membru nou in familie care agatza dresurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 (editat) In sfarsit pozaaaa! Ce speriata era sambata in masina Prima ei iesire, right? Editat Decembrie 23, 2008 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Apropos de locatii de baut ceva in Militari -> Casa Warsteiner - pe Uverturii 132: Sa zicem ca a fost OK ca a fost facuta rezervare fara a i se explica celui ce a facut-o ca e o consumatie obligatorie minima de 30 lei/om (oricum am consumat mai mult, dar ca idee). Sa zicem ca a fost OK ca daca am fost 12 persoane in loc de 14, a trebuit sa luam oricum "bonuri" de 30lei/om si pentru cei ce n-au venit. Sa zicem ca a fost OK ca a fost sonorizare buna pentru baietii de la DEKO care au avut ultimul show pe anul asta si a fost fun. Dar nu au fost ok: - ca am stat 35 min (pe ceas) pana sa isi gaseasca timp un chelner sa ia comanda, "dar doar de baut, mancarea mai incolo" - ca berea a venit dupa alte 20 min - ca mancarea a venit RECE la 1h 30 min de la comanda. Si nu ca am cerut ceva deosebit, ci doar niste carnati cu cartofi copti - ca portiile au fost nesimtit de mici, la scoruri de 10,5 lei pt un carnat de 100-150 gr, 6 lei pt 2 cartofi copti in coaja si 4 lei pt 2 lingurite de sos alb A fost OK ca gust, in schimb, berea nefiltrata, trecand peste aspectul financiar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Am retinut nu mai trecem pe acolo.Multumim Thomas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Buna dimineata ! azi .. ultima zi de munca pe 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costasadrian Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 la naiba, eu mai am inca 4 zile de munca, Neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 la naiba, eu mai am inca 4 zile de munca, Neatza Credeam ca ai murit nu te-am mai vazut pe aici de un secol si ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Craciun Fericit, sanatate, cadouri multe, Mosul sa va aduca tot ce va doriti si sa va indeplineasca toate dorintele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Buna dimineata! Va doresc tuturor ca spiritul Craciunului sa va aduca pace si caldura in suflet, iar printre darurile lui Mosului sa gasiti si sanatate, iubire si fericire! Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Craciun fericit si tot ce imi doresc eu pt mine sa aveti parte si voi(mai putin gagicamea cand voi avea una). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Craciun fericit si tot ce imi doresc eu pt mine sa aveti parte si voi(mai putin gagicamea cand voi avea una). Poate sa indura Mosul si iti aduce si tie o Craciunita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Poate sa indura Mosul si iti aduce si tie o Craciunita crezi ca Sonea este om doar de o Craciunita... eu unul nu .. un harem ar fi mai indicat pentru el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 dragilor, Va doresc ca pe viitor sa aveti parte exact de cat va lipseste!!Sarbatori de vis alaturi de familiile voastre si de cei dragi!Sa auzim de bine! fiul ratacitor .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Ho ho ho ... Meeeerrry Chriiiiistmaaas! Multa sanatate,iubire,veselie,zapada pufoasa(nu multa,k strica),cadouri frumoase si tot ce va doriti voi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Poate sa indura Mosul si iti aduce si tie o Craciunita Sa te auda Dumnezeu. crezi ca Sonea este om doar de o Craciunita... eu unul nu .. un harem ar fi mai indicat pentru el Sa le provaduiesc dreapta credinta,sa fiu n adevarat guru pt ele ,nu alceva....... Ho ho ho ... Meeeerrry Chriiiiistmaaas!Multa sanatate,iubire,veselie,zapada pufoasa(nu multa,k strica),cadouri frumoase si tot ce va doriti voi ! Fiti atenti....iubire......asta vrea HB....ha ha ha ureaza fiecare cu nu are..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Ha ha ... ce face singuratatea din om ... Craciun fericit,dragii Mosului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Sunteti rautaciosi si de Craciun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Craciun fericit tututor si sarbatori fericite alaturi de cei dragi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Craciun fericit tuturor !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Decembrie 25, 2008 Autor Share Postat Decembrie 25, 2008 La multi ani, copii! Sa va aiba Bunutul in paza in anul care vine si ingerasii sa va fie alaturi si sa va sfatuiasca de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Craciun fericit, tovarasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate