julian.smith Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 sal'tare oameni buni ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danji Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Salutare, eu stau pe la intersectia Uverturii cu Cetatea de Balta. Am un GS 500E. Carnetul si motorul le am cam din octombrie, deci sunt inca incepator. Nu am fost pana acum la nici o intrunire a motociclistilor din zona pentru ca nu prea cunosc pe nimeni. Dar sper sa se schimbe asta in curand. Cine mai sta pe langa mine? Ca am vazut un cbr600(cred) gri foarte aproape de scara mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Serban, vorbesti mult si prost. Nu stiu de cand ma faci tu pe mine pinguin. Si nu stiu cum naiba cad tot timpu, ca 2 sau 3 cazaturi in 10.000 km (adica ~5 luni de mers) nu-s asa multe. Pe scurt 2 din cazaturi sunt zgarieturi de la scapat mobra grea cu proprietar firav si lipsit de experienta. Iar cand am ajuns de n-o mai puteam scapa am dat de un cablu pe DN... So, inainte sa-mi zi tu mie ca merg prost, gandeste-te ca toti au picat dar nu au mentionat toti fiecare cazatura pe forum. Asta e, greseala mea, nu stiam ca daca postezi ceva la accidente ajungi mistoul tuturor, mai ales cand n-ai nici o vina (cablu!?!) Asta e, se pare ca pan' la urma si printre motociclisti sunt destui gigei care n-au altceva mai bun de facut decat sa rada atunci cand patesti ceva. Join(t) the club, ca te primesc baietii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Salutare, eu stau pe la intersectia Uverturii cu Cetatea de Balta. Am un GS 500E. Carnetul si motorul le am cam din octombrie, deci sunt inca incepator. Nu am fost pana acum la nici o intrunire a motociclistilor din zona pentru ca nu prea cunosc pe nimeni. Dar sper sa se schimbe asta in curand. Cine mai sta pe langa mine? Ca am vazut un cbr600(cred) gri foarte aproape de scara mea. Esti inconjurat,suntem multi pe langa tine.......Urmareste forumul si vino la o intalnire,nimeni nu a cunoscut pe nimeni la inceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jacques Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Salut. Am nevoie sa cazez si eu mobra, garaj sau macar curte, cat mai aproape de intersectia Maniu cu Apusului. Contra cost, normal. Aveti vreun pont in sensul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mki79r Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Salut. Am nevoie sa cazez si eu mobra, garaj sau macar curte, cat mai aproape de intersectia Maniu cu Apusului. Contra cost, normal. Aveti vreun pont in sensul asta? Daca gasesti ceva si mai este loc ma bag si eu, ca ma avantajeaza si pe mine zona aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 iesim azi pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 15, 2009 Autor Share Postat Martie 15, 2009 Ce faci, sonex, ati iesit pe undeva azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Da, fiecare pe barba lui..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Martie 15, 2009 Autor Share Postat Martie 15, 2009 Bre, ca sa fim foarte cinstiti, nici nu ne interesa raspunsul, voiam sa stim doar daca esti viu, ca sa-ti putem... ura... La multi aaaaaani, shoneeeeex!!!! Sa fii sanatos, maica, vesel, fericit, plin de bani, sa te iubeasca femeile si tu pe ele, sa-ti toarca motorul ca o pisicuta, sa o tii cu cauciucurile jos si cu vopseaua in sus si sa ai prietenii aproape mereu! Te imbratisam cu multa-multa dragoste si prietenie si iti dorim tot binele din lume! Kali & Choparica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 La multi ani Cosmine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 La multi ani printule, frumoxule, chiparosule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 La Multi Ani finule, bafta, bani, fericire si sanatate sa te poti bucura de toate alea urate anterior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 LA MULTI ANI !!!!! la cat mai multe minore si cati mai multi bani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 ah mandibula ce-ti mai place sexul neprotejat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danji Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 bwahahha, tare urarea mandibula. Imi aminteste de o reclama la harley cu un barbos gen zz top " i won't let my wife ride my bike, not until she turns 18 anyway " Nu verific in fiecare zi forumul, dar de obicei cand ies cei care stau prin militari? In weekend? sau nu prea e o zi standard? weekendul asta m-am plimbat de unul singur ca nu citisem raspunsurile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 bwahahha, tare urarea mandibula. Imi aminteste de o reclama la harley cu un barbos gen zz top " i won't let my wife ride my bike, not until she turns 18 anyway " Nu verific in fiecare zi forumul, dar de obicei cand ies cei care stau prin militari? In weekend? sau nu prea e o zi standard? weekendul asta m-am plimbat de unul singur ca nu citisem raspunsurile voastre. nu e o zi standard,vb pe mess sau la tel.Lasa-mi pe privat un nr de tel sau o adresa de mess... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Shonex, eu n-am mess la job Dai un pm cand o pui de plimbarica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 multumesc pt urari tin sa precizez ca nu fac 21 de ani ci 22. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 (editat) multumesc pt urari tin sa precizez ca nu fac 21 de ani ci 22. bai, nu uita...scoate cheia Editat Martie 17, 2009 de kidda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 bai, nu uita...scoate cheia Va rog sa observati cum recunoaste Kido ca mi+a dat mie cheia de la centura ei de castitate....... Care iese la plimbare azi........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Pe la ce ora? Io la 4:30 termin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danji Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 (editat) eu la 6 termin, la 7 ajung acasa deci count me out dc vreti mai devreme. ( nu am mers azi cu motorul la serviciu, deci trebuie sa trec intai pe acasa ) Editat Martie 17, 2009 de Danji Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Care iese la plimbare azi........ Bai Sonea, te apuca si pe tine plimbarile cand ploua afara In wknd pe unde ai umblat??? Uite niste poze...: In rezervatia Ivanovo - Biserica din stanca din rezervatie, vedere din interior si de afara Vedere din rezervatie spre canion si "cartierul de vis a vis" - cealalta parte a canionului, tot cu pesteri locuite in trecut Strada mare din Nicopolis ad Istrum si fronton de templu Satul medieval de la Arbanasi - Una dintre cele doua manastiri care pazesc intrarea in valea Veliko Tarnovo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 Va rog sa observati cum recunoaste Kido ca mi+a dat mie cheia de la centura ei de castitate....... pentru tine orice, zeule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate