pussicat Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 shinule nu mai pacali fata, ca nu merita F4i, 1000 RR e numa` bun... jur pe portocaliu ducati, daca nu e asa shin stie el ceva,si nu cred sa pacaleasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 shinule nu mai pacali fata, ca nu merita F4i, 1000 RR e numa` bun... jur pe portocaliu ducati, daca nu e asa iar tradezi R1? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 shin stie el ceva,si nu cred sa pacaleasca. nuuuuuuu... 1000 RR e ideal, F4i, nu face banii. d-aia il vand multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 shinule nu mai pacali fata, ca nu merita F4i, 1000 RR e numa` bun... jur pe portocaliu ducati, daca nu e asa care portocaliu ducati bre, nu intelegi ca ala e rosu? iar tradezi R1? 1000 RR + slapi => R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 iar tradezi R1? ejti nebun, R1 e di vis...eu i-as recomanda don`shoarei un R6 de inceput, apoi R1 fara discutii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 shin stie el ceva,si nu cred sa pacaleasca. BaShinu vb din sf-uri ...el nu o sa aiba niciodata acces la o motoreta mai buna decat are acum ejti nebun, R1 e di vis...eu i-as recomanda don`shoarei un R6 de inceput, apoi R1 fara discutii da tu de unde aparusi??? ce-i drept am lipsit eu mult timp...dar nici chiar asa sa invadati topicul militarilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 ejti nebun, R1 e di vis...eu i-as recomanda don`shoarei un R6 de inceput, apoi R1 fara discutii slapi roz si everest. acu tabloul e complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Ce sa da moka aici mah? Ca observ mult trafic ! A..fresh meat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Ce sa da moka aici mah? Ca observ mult trafic ! A..fresh meat ! bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pussicat Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 r6 e cam nervoasa din cate am auzit,cbr se accelereaza constant.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 da tu de unde aparusi??? ce-i drept am lipsit eu mult timp...dar nici chiar asa sa invadati topicul militarilor! eu, de la everest am aparut. coleg cu Costin r6 e cam nervoasa din cate am auzit,cbr se accelereaza constant.. nu te lua dupa ce ai auzit...testeaza inainte. R1 e motorul perfect pentru incepatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 r6 e cam nervoasa din cate am auzit,cbr se accelereaza constant.. eviti intrebarea lui serban permis moto de cand? Ce sa da moka aici mah? Ca observ mult trafic ! A..fresh meat ! nu ia mers pe matrimoniaci si acu o incearca si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pussicat Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 eviti intrebarea lui serban permis moto de cand? nu conteaza de cand il ai,conteaza cat mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 nu conteaza de cand il ai,conteaza cat mergi cat mergoi... pana te prinde militia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 eu, de la everest am aparut. coleg cu Costin io nu am motor si nici permis, sunt doar simpatizant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 nu conteaza de cand il ai,conteaza cat mergi Las ca am scos eu dosarul de la arhiva. 2008 si a avut un 200 (nou motorul dar nasol cu spume. L-a dat. Dupa 2 luni de mers cu motorul a luat si pasager. Per total urmeaza R1 care o sa o tina pina la sfirsitul vietii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 BaShinu vb din sf-uri ...el nu o sa aiba niciodata acces la o motoreta mai buna decat are acum pentru ca nu exista. acum am cea mai buna mobra pt mine. apoi, urmatoaera o sa fie cea mai buna nu conteaza de cand il ai,conteaza cat mergi si wise Luati aminte, ofticosilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 eu, de la everest am aparut. coleg cu Costin nu te lua dupa ce ai auzit...testeaza inainte. R1 e motorul perfect pentru incepatori care costin?? detaliaza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 r6 e cam nervoasa din cate am auzit,cbr se accelereaza constant.. uite o motoreta mai blanda 1,6l , double supercharger... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 io nu am motor si nici permis, sunt doar simpatizant Ia-ti R1 si niste slapi D&G ca permisu' e doar pt fraieri Pfff si hai odata pa Magheru PS: chiar, cum mai stai in doo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 cat mergoi... pana te prinde militia? Shinule ai experienta in domeniu, explica tu la fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 si pilotul ptr moto pus de dKw...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 nuuuuuuu... 1000 RR e ideal, F4i, nu face banii. d-aia il vand multi lippale, tot mai tare-i XS CHM( custom home made) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 care costin?? detaliaza! fractu bahhhhhhhhhh PS: chiar, cum mai stai in doo? mi am pus 2ct la carje si ma dau racing prin camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 fractu bahhhhhhhhhh da ce ma tu esti avocatul lui...lasa-l pe el sa faca prezentarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate