Vlad Codreanu Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 A fost B-E-T-O-N ! Baga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 4, 2009 Autor Share Postat Mai 4, 2009 Stai sa ajung acasa. Dar, intre timp, daca citesc, ar putea pune ceilalti poze. Au fost niste peisaje cu adevarat minunate, genul "breath-taking". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Stai sa ajung acasa. Dar, intre timp, daca citesc, ar putea pune ceilalti poze. Au fost niste peisaje cu adevarat minunate, genul "breath-taking". Buna dimineata ! pai sa ne vedem sa cuplam pozele si sa facem un cd , poate intr-o seara , saptaman asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Heya, cine sunteti cu motoare pe la caminul leu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Heya, cine sunteti cu motoare pe la caminul leu ? sau care aveti motoare si stai in camin Leu? cine are motor in camin Leu? glumesc si eu un pic este o fata dar momentan nu are motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Ei ...vroiam sa scriu altfel si a iesit asa pana la urma . Se mai intampla Intrebam ca de cateva zile tot vad motoare in fata caminului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Ei ...vroiam sa scriu altfel si a iesit asa pana la urma . Se mai intampla Intrebam ca de cateva zile tot vad motoare in fata caminului. ieri sigur au fost vreo trei prin vizita ,stiu io .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 (editat) Si azi tot 3 sunt, doar unul din ele era si ieri In afara de vizitatori, nu mai e nimeni in camin care sa aiba si motor? Editat Mai 5, 2009 de Hekate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Heya, cine sunteti cu motoare pe la caminul leu ? neshte unii, in crasma Leu... era si un BMW r65 negru p-acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 neeeeeeeeeatza ! cu dedicatie pt toti "taranii" din trafic .... ash face referire la o anumita etnie, in special, dar pot fii dat in judecata ..... le doresc un frigider plin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 neeeeeeeeeatza ! cu dedicatie pt toti "taranii" din trafic .... ash face referire la o anumita etnie, in special, dar pot fii dat in judecata ..... le doresc un frigider plin ! Ce-ai mai patit "reisare"? @Prodigy-sa il vezi pe rechinu cum se da cu 180-200 prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Ce-ai mai patit "reisare"? @Prodigy-sa il vezi pe rechinu cum se da cu 180-200 prin oras parca ai fii pescar...le infloresti si tu ! mai mult de 140 - 150 nu-i dau. o sa te creada lumea si o sa zica ca-s dus cu pluta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 parca ai fii pescar...le infloresti si tu !mai mult de 140 - 150 nu-i dau. ...RON? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 parca ai fii pescar...le infloresti si tu !mai mult de 140 - 150 nu-i dau. o sa te creada lumea si o sa zica ca-s dus cu pluta ! Si de cand ne intereseaza ce zice lumea?Noi sa fim sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 (editat) parca ai fii pescar...le infloresti si tu !mai mult de 140 - 150 nu-i dau. o sa te creada lumea si o sa zica ca-s dus cu pluta ! te facusi racer mah ti se trage de la circuit Editat Mai 8, 2009 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 parca ai fii pescar...le infloresti si tu !mai mult de 140 - 150 nu-i dau. o sa te creada lumea si o sa zica ca-s dus cu pluta ! te scot la o liniutza pe magheru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 te scot la o liniutza pe magheru? Eee, mai intai va intalniti la everest Stie careva daca se poate face pe undeva o copie la o cheie cu chip? In afara de reprezentanta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 nu ai gasit la cora ? la praktiker poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 nu ai gasit la cora ?la praktiker poate Ala de la cora m-a trimis la reprezentanta. Am sunat acum la reprezentanta, 70 ron si dureaza o ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Update: 70 ron costa doar codarea cheii, 135 cheia bruta +decupatul care se face in alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 (editat) Daca ai drum prin Mosilor, treci pe la nenea aia de pe linga intersectia cu Popa Petre. Nu stiu exact daca fac cheie pentru ce vrei tu dar sigur fac si copii dupa chei cu cip. Deasemeni nu stiu nici pret. cred ca estia sunt judecind dupa adresa postala: http://www.navigroup.ro/ Editat Mai 11, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Daca ai drum prin Mosilor, treci pe la nenea aia de pe linga intersectia cu Popa Petre. Nu stiu exact daca fac cheie pentru ce vrei tu dar sigur fac si copii dupa chei cu cip. Deasemeni nu stiu nici pret. cred ca estia sunt judecind dupa adresa postala: http://www.navigroup.ro/ Mersi Serban, am sunat si preturile sunt cam aceleasi ca la reprezentanta. Asa ca alegerea nu e grea. Multumesc oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 poate la vitan....e mai ieftin poate la vitan....e mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate