BBL Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 E mai ieftin si merge "la siiiigur". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianminzu Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 La gorjului pe langa cofetarie, pe partea de mers in oras, sau la moghioros la piata. e aceeasi pravalie, una tatal una fiul. eu am facut pt un golf si a fost 150 de lei(la moghioros) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Ce-ai mai patit "reisare"? @Prodigy-sa il vezi pe rechinu cum se da cu 180-200 prin oras ce dreaq ma el nu vede bine semafoarele (culorile lor) si se da cu 180 km/ H Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 ce dreaq ma el nu vede bine semafoarele (culorile lor) si se da cu 180 km/ H era vb de ron nu km/h, invata sa fii atent te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 vad ca voi tot vorbiti de multiplicat chei, unde imi fac si eu o cheie pentru topcase, pentru ca n-am decat una pentru ca pe cealalta a pierdut-o fostul propritar. `tzam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 eu pe a mea am facut-o la BricoOrhideea dar cred ca merge si la Cora. (a mea e de Givi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 vad ca voi tot vorbiti de multiplicat chei, unde imi fac si eu o cheie pentru topcase, pentru ca n-am decat una pentru ca pe cealalta a pierdut-o fostul propritar. `tzam. Cora, 7 lei daca e Kappa / Givi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
julian.smith Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 toate super-mega-hyper-marketurile au cite o d'asta de chei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 multam...givi am si eu. Am intrebat pentru ca fostul proprietar a facut o cheie intr-unul dintre hypermarketuri si nu e ok. adica e adaptata dintr-alta cheie si nu merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 hai cu cadastru neamule !!!!!!!!! recomandare : AMERICAN BUFFALO de David Mamet cu Gheorghe Ifrim, Vlad Zamfirescu si Marius Florea Vizante Regia: Cristi Juncu Scenografia: Dan Titza Durata: 130 min (fara pauza) Pret bilete: 20 lei (integral) si 15 lei (redus pentru elevi, studenti si pensionari) SPECTACOLUL NU ESTE RECOMANDAT PERSOANELOR SUB 16 ANI! la teatrul act Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Stie careva ceva de vreun accident mortal la noi in cartier acu vreo 2 zile? un baiat a intrat in 336. Vorbeau oamenii la florarie, dar eu nu am auzit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 neatza !!!!!!!!! am inceput sa-mi simt mainile, si pot sa tastez......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Stie careva ceva de vreun accident mortal la noi in cartier acu vreo 2 zile? un baiat a intrat in 336. Vorbeau oamenii la florarie, dar eu nu am auzit nimic. a fost un accident pe iuliu maniu acu cateva zile dar nu mortal, unul dintre baietii care a oprit sa il ajute pe pilot a ramas fara casca (vezi la furturi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blaze89 Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Are cineva o bormaÂşină mai solidă? Am nevoie să dau 4 găuri (cu diametrul de 16 mm) în beton. Mi-am luat un sistem de legat motoreta Âşi vreau să-l montez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 Are cineva o bormaÂşină mai solidă? Am nevoie să dau 4 găuri (cu diametrul de 16 mm) în beton. Mi-am luat un sistem de legat motoreta Âşi vreau să-l montez ai nr meu de tel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Are cineva o bormaÂşină mai solidă? Am nevoie să dau 4 găuri (cu diametrul de 16 mm) în beton. Mi-am luat un sistem de legat motoreta Âşi vreau să-l montez Daca vrei te ajut si eu. Ti-am zis de atatea ori, ai vazut si cu ochii tai, daca ai nevoie de scule la BBL in santier gasesti aproape orice. Mai simplu vin si iti dau gaura cu excavatorul. Facem garaj subteran. Ai spiral sau il vrei si pe ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 ai nr meu de tel! mulțam DKW-ule, mă ajută BBL. Mută Âşantierul în fața blocului meu Âşi facem garaj subteran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 @borris...vezi ca tb sa vin sa-ti trasez gaurile, sau groapa .... apropo... de KALI mai stie cineva ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Am primit bancul asta azi pe mess. Foarte tare. Bula balbait se inroleaza in cadrul armatei la marina. Pentru a prinde incredere in el capitanul vasului il pune de garda. La o ora tarzie Bula striga: - Rerererere repede ffffffoc ffffffoc ssssariti ffffoc. Scapa tot echipajul iar Bula este erou. Este luat pe o croaziera unde este pus de garda iar capitanul isi instrueste echipajul ca in cazul in care il aud pe Bula ca striga re re re re sa sara toti in apa ca este vorba de un incendiu. Pe la ora unu noaptea Bula striga: - Re re re Sare tot echipajul in apa. - Re re rechini, ba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Am primit bancul asta azi pe mess. Foarte tare. Bula balbait se inroleaza in cadrul armatei la marina. Pentru a prinde incredere in el capitanul vasului il pune de garda. La o ora tarzie Bula striga: - Rerererere repede ffffffoc ffffffoc ssssariti ffffoc. Scapa tot echipajul iar Bula este erou. Este luat pe o croaziera unde este pus de garda iar capitanul isi instrueste echipajul ca in cazul in care il aud pe Bula ca striga re re re re sa sara toti in apa ca este vorba de un incendiu. Pe la ora unu noaptea Bula striga: - Re re re Sare tot echipajul in apa. - Re re rechini, ba. ADIQ CE ??? zici bancuri cu mine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Mai 25, 2009 Autor Share Postat Mai 25, 2009 La multi ani, Choparica Pup dulce pisoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 La multi ani, Choparica Pup dulce pisoi! Maaaa, ziua lu' Chopperică! La mulți ani bă băiatule!!! Să fii sănătos Âşi să ți se îndeplinească toate dorințele!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 La multi ani Adi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 La multi ani, Choparix! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate