Borris Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Sunt toti presuri abea asteapta sa-i calci in piciare,numai sa-ti pui cizmele cu toc cui.... Ba da suparacios mai e Boris asta,nu stiu ce e cu el ca tare dusmanos e de la o vreme. Am vazut si eu vremea si nu e de bine deloc asa ca eu o sa zic pas saptamana asta.Vreau si eu la mare...... Mesaj completat care iese la o plimbare cu motoreta? Pe ploaia asta te cred Âşi io că te lauzi cu corabia ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Pe ploaia asta te cred Âşi io că te lauzi cu corabia ta Am nevoie de vant la pupa,poate gasesc o crestina sa sufle in panzele mele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 uiiiiiii... De azi back in business.... am iar caucioace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Am nevoie de vant la pupa,poate gasesc o crestina sa sufle in panzele mele... bei ... io-ti recomand una necrestina.... ca sufla mai bine in ...panze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 bei ... io-ti recomand una necrestina....ca sufla mai bine in ...panze Cred ca aici gresiti. Nu tre sa sufle ci sa traga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Cred ca aici gresiti. Nu tre sa sufle ci sa traga. Sa traga.. dar nu prea tare ca intra panza'n tuhas Salutare oamenilor, ne mai intalnim pe undeva sau v-a intrat concediul in vena si sunteti toti la mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Se cam mutara toti la mare,ma sa traga,sa sufle orice numai buzele sa fie caroase si sa nu dea herpes la mistretz ca cine dracu a mai vazut mistretz cu herpes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Se cam mutara toti la mare,ma sa traga,sa sufle orice numai buzele sa fie caroase si sa nu dea herpes la mistretz ca cine dracu a mai vazut mistretz cu herpes. Salutare tuturor, Cosmin mai pui pozele anul asta poate mai apuc sa aranjez si eu ceva! Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Mai am loc de 1 - 2 motoare pe comanda din Italia, plec cat mai curand transportul se face cu un mercedes sprinter in care motoarele au destul loc si nu se zgarie sau alte probleme... pret :400 ~ 500 euro cu totul contact: Septimiu 0752447970 id mess: septimiu_21 septimiu_21@yahoo.com plecarea: max. 15 august 2009 se poate veni cu noi daca se doreste ( pt mai multa siguranta si sa vada omu ce cumpara)...mai ok de asa nu se poate ...facem tot ce se poate k sa fie bine mai ales k-i criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 10, 2009 Autor Share Postat August 10, 2009 Back from the roots;) Veledeule, duminica matale veneai gingas pe autostrada dinspre Pitesti in jurul pranzului? (14.00-15.00) Mesaj completat Traducerea pt "roots" este urmatoarea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Mai am loc de 1 - 2 motoare pe comanda din Italia, plec cat mai curand transportul se face cu un mercedes sprinter in care motoarele au destul loc si nu se zgarie sau alte probleme... pret :400 ~ 500 euro cu totul contact: Septimiu 0752447970 id mess: septimiu_21 septimiu_21@yahoo.com plecarea: max. 15 august 2009 se poate veni cu noi daca se doreste ( pt mai multa siguranta si sa vada omu ce cumpara)...mai ok de asa nu se poate ...facem tot ce se poate k sa fie bine mai ales k-i criza Intelesesem de prima data. Daca avem nevoie, te cautam noi.Back from the roots;)Traducerea pt "roots" este urmatoarea: Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 S-au intors fetele de la mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Vreau sa va vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 S-au intors fetele de la mare ! asa, asa, rasuceste cutitul in rana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 S-au intors fetele de la mare ! Mesaj completat Vreau sa va vad daca vrei sa ne vezi , o parte suntem aici : /index.php?showtopic=408595 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Mesaj completat daca vrei sa ne vezi , o parte suntem aici : /index.php?showtopic=408595 Foarte frumos! Bravo! Sunt de acord cu Boris ca e frumoasa honda aia rosie Dar eu tot vreau sa va vad!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 (editat) Foarte frumos! Bravo!Sunt de acord cu Boris ca e frumoasa honda aia rosie Dar eu tot vreau sa va vad!!! ahhhh , honda aia rosie , si a mea are un "F" rosu desenat ne vedem cu totii la intalnirea saptamanala de joi Editat August 11, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_GSX Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Merge cineva la Breaza sambata dimineatza... ? Vreau si eu sa iau legatura cu 2 persoane care NU detin pasageri si vor participa la parada de sambata... pentru o mica propunere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) Merge cineva la Breaza sambata dimineatza... ? Vreau si eu sa iau legatura cu 2 persoane care NU detin pasageri si vor participa la parada de sambata... pentru o mica propunere ! Mergem câțiva din Militari la Breaza, dar încă nu se Âştie cine, nu-i aÂşa ÂŞonea?! Am auzit că iar te tragi pe fâÂş... Mihai, ce propunere zici că ai? Editat August 12, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 eu trebuie sa merg la o nunta simbata anul trecut mi-a placut la breaza, in afara de episodul cu blaze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Daca nu veniti cu totii maine, v-am spart! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Daca nu veniti cu totii maine, v-am spart! aveti grija sa veniti toti altfel se enerveaza super buburuza si eu am vazut clipul cu ce poate face o superbuburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amiba Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 aveti grija sa veniti toti altfel se enerveaza super buburuza si eu am vazut clipul cu ce poate face o superbuburuza smile.gif Ataaaat... killer super buburuza Plus ca trebuie dezbatuta plecarea la Breaza, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Back from the roots;) Veledeule, duminica matale veneai gingas pe autostrada dinspre Pitesti in jurul pranzului? (14.00-15.00) Mesaj completat Traducerea pt "roots" este urmatoarea: Nope. Duminca la ora aia stateam gingas la soare pe nisipuri bulgaresti... De venit am venit luni dimineata, tot gingas, dar pe A2 nu pe A1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Asa. Aveti grija sa nu ma suparati Stabiliti voi ora si locul si ma anuntati si pe mine ca eu nu pot sa intru pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate